1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
26.2.16 18:46

@adrusenkaaa Jééé tak to držím moc palečky :kytka:.. JO jo dneska je oplodňují a zítra zavolají kolik se jich chytilo :hug:

@Jamike Vítám Tě :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.2.16 19:18

@Jamike Ja taky.Dame si vedet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.2.16 19:20

@Kikuška90 Dekuji ti. :hug: Zapalila jsem 6 svicek pro nove zivoty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.2.16 20:11

@oskárek59
12 je supr. Já myslím, že to ještě doženu. :lol: Začínám se pěkně cpát. :oops:
To jsi teda neměla vůbec jednoduchý. Ale hlavně, že všechno dobře dopadlo. Hezky si to užívej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.2.16 20:15

@adrusenkaaa
Super. :palec: 6 kousků je celkem slušný. A nakonec bude stačit jedno jediné k vysněnému miminku. ;)
To je krásný s těma svíčkama. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 20:16

@adrusenkaaa já po transferu taky zapalovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.2.16 20:19

@kratjana
Já myslím, že to je od manžela rozumný. To už bude výsledek jistej. Držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.2.16 21:18

@kratjana @Lalunta jj pro dobry pocit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
26.2.16 21:50

Tak jsem dnes byla na posledním UTZ. Malý má 1650 g a trůní si tam na prdce :think: Takže mě objednali znovu za tři týdny a uvidí se. Když se neotočí, tak mi p. doktorka kvůli věku, výšce, cukrovce a tomu, že je malý z IVF, doporučila císaře. Tak snad se ten prďolka umoudří, přestane frajeřit a otočí se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.16 22:39

Holky, já jsem byla s kámoškou na víno a trošku jsem se picla… :dance: No nic, jdu chrápat, bo jdu zítra na dvanáctku… :zed: Budu ale na vás všechny myslet a jak jinak, než držet palečky… :hug: :srdce: Zítra večer nakouknu… :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.16 22:42

A Kafka mi přijde namyšlenej a byl na mě docela protivnej, když jsem se ho ptala na bolesti hlavy… :cert: A brutálně mi mačkal břicho, jsem myslela, že ty vejce snad na té koze snesu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.16 22:58

@kratjana Jani, já chodila na svižné procházky a omezila sladké a ono to šlo. Ale teď jsem z těch hormonů úplně na hadry a venku je furt hnusně, tak se nedonutím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.2.16 23:18

@missy-m
Ahoj. My jsme na tom podobně, prcka dole. Doktorka mi doporučila cvičit kočičí hřbety několikrát denně a chodit na dlouhé procházky. Tak snad se nám ti lenoši přetočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.2.16 02:44
@T.martasek píše:
A Kafka mi přijde namyšlenej a byl na mě docela protivnej, když jsem se ho ptala na bolesti hlavy… :cert: A brutálně mi mačkal břicho, jsem myslela, že ty vejce snad na té koze snesu… :roll:

Já sebz tebe poseru :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.2.16 02:47

Holky mě se zdál senn…byla isek jabultrazvuku a tam ne mě blikalo srdíčko prcka. Já byla dojatá :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.