Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa Jééé tak to držím moc palečky
.. JO jo dneska je oplodňují a zítra zavolají kolik se jich chytilo ![]()
@Jamike Vítám Tě
![]()
@Kikuška90 Dekuji ti.
Zapalila jsem 6 svicek pro nove zivoty ![]()
@oskárek59
12 je supr. Já myslím, že to ještě doženu.
Začínám se pěkně cpát. ![]()
To jsi teda neměla vůbec jednoduchý. Ale hlavně, že všechno dobře dopadlo. Hezky si to užívej. ![]()
@adrusenkaaa
Super.
6 kousků je celkem slušný. A nakonec bude stačit jedno jediné k vysněnému miminku. ![]()
To je krásný s těma svíčkama. ![]()
@kratjana
Já myslím, že to je od manžela rozumný. To už bude výsledek jistej. Držím palce! ![]()
Tak jsem dnes byla na posledním UTZ. Malý má 1650 g a trůní si tam na prdce
Takže mě objednali znovu za tři týdny a uvidí se. Když se neotočí, tak mi p. doktorka kvůli věku, výšce, cukrovce a tomu, že je malý z IVF, doporučila císaře. Tak snad se ten prďolka umoudří, přestane frajeřit a otočí se ![]()
Holky, já jsem byla s kámoškou na víno a trošku jsem se picla…
No nic, jdu chrápat, bo jdu zítra na dvanáctku…
Budu ale na vás všechny myslet a jak jinak, než držet palečky…
Zítra večer nakouknu…
![]()
A Kafka mi přijde namyšlenej a byl na mě docela protivnej, když jsem se ho ptala na bolesti hlavy…
A brutálně mi mačkal břicho, jsem myslela, že ty vejce snad na té koze snesu… ![]()
@kratjana Jani, já chodila na svižné procházky a omezila sladké a ono to šlo. Ale teď jsem z těch hormonů úplně na hadry a venku je furt hnusně, tak se nedonutím… ![]()
@missy-m
Ahoj. My jsme na tom podobně, prcka dole. Doktorka mi doporučila cvičit kočičí hřbety několikrát denně a chodit na dlouhé procházky. Tak snad se nám ti lenoši přetočí…
@T.martasek píše:
A Kafka mi přijde namyšlenej a byl na mě docela protivnej, když jsem se ho ptala na bolesti hlavy…A brutálně mi mačkal břicho, jsem myslela, že ty vejce snad na té koze snesu…
Já sebz tebe poseru
![]()
Holky mě se zdál senn…byla isek jabultrazvuku a tam ne mě blikalo srdíčko prcka. Já byla dojatá
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.