Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 No to mě podrž, já jsem si to myslela, ale bylo mi blbé jít k vám a zeptat se, jestli nejsi Kikuška…
A nějak mi teda připadalo, že máš delší vlasy, asi budu muset na oční… ![]()
@adrusenkaaa ahojky my jsme platili 28700 ale meli jsme všechny metody ICSI PICSI A MACS. Hodne štěstíčka zítra ať mas kvalitni vajicka ![]()
Mně teda dneska v Repromedě ale nakrkli a chlapa taky… S tím střídáním doktorů je docela problém v komunikaci, prý nás měli za ty, na které se pořád čeká až dodáme genetickou zprávu a rozbor krve, ale mně to řekla Krajčo (už vím, kdo to je :
) až minulý týden. A když jsem volala kvůli vajíčkům s tím jestli máme tu zprávu poslat, tak mi bylo řečeno, že stačí až ji dovezeme ve čtvrtek… No a Hromadová se divila, že nemáme ani odebranou krev na rozbor DNA. Ale oni nám několik ampulí krve brali a při každé návštěvě jsem se na tu nemoc motýlých křídel ptala, tak co já vím prčic co se má jako dělat, když nejsem doktor…??
Fakt mě vytočili, aspoň, že nám kafe uvařily a daly sušenku na nervy, teda já ji chtěla sežrat i manželovi a on ji nedostal… ![]()
@T.martasek mě to taky štve jak tam je člověk pokaždé u někoho jiného. A taky mám pocit jako by čekali že všechno víme a známe. Já yreba očekávala že něco budou dělat s tou mojí ovulaci. Přece když by mi dali clostik tak se nastartuje ne? A pak můžu mít klasický nativní ket.
@kratjana No, to je fakt, já třeba vůbec nevím, já si myslím, že ovulaci mám, ale nikdo se na to neptal, jen jestli mám pravidelný cyklus… Jak víš, že ovulaci nemáš? Taky jsem si nic nestudovala a doufala, že mi všechno vysvětlí. Když si třeba vezmu, že minule mi Kafka zakázal Ibalgin, protože prý brání ovulaci, tak mi dnes Hromadová řekla, že to je blbost, a že ho klidně můžu brát. A si vezmi, to je třeba zrovna docela kravina, ale co když jsou to nějaké důležité věci? ![]()
Holky, jíte ten Femibion nebo jak se to jmenuje? A to červený víno pijete i před odběrem vajíček nebo až pak před ET nebo KETem? Chtěla bych zkusit všechno co by mohlo pomoct… ![]()
Holky a myslite si, ze to je tak ve vsech klinikach, ze ckovek ma pojazde jineho doktora? Co vim tak v Heliosu ano. Jedne slecne se stalo, ze ji zamrazili 2 embrya dohromady jedna vyhlasens klinika v Praze. nas je samozrejme, ze se mrazi po jednom. Nikdo se ji neomluvil a rekli, ze si vlozi oba.Ja si myslim, ze mame dobrou peci a to, ze se stridaji doktori to je asi detail.
@T.martasek Dekuji ti.
Jsem nervozni.Ja jim jen kys. listovou a jedny vitaminy z usa.
@T.martasek chodila jsem pár vyklu na kontrolu a prý nebyla a ani teď nebyla(ovulace). Třeba teď mám transfer bez obulace a bez sliznice. Já se dibim že mi nevzali krev aby věděli jestli progesteron stačí -dávkování uteogestanu. Aby vedli jestli třeba ket nebude zbytečný.
@adrusenkaaa kdyby mi zamrazili emnrya po dvou tak by mě pěkně nasr… Svahrova je v Heliosu a je spokojená. I kduz ji mezbylo žádné embryo po pgd ;( ona chudák má špatnou genetiku a potraci. Otěhotnění není problém. Ale udržet to.
@adrusenkaaa Mně by nevadilo, kdybych měla pokaždé jiného doktora, mně vadí, že mezi nimi asi vázne komunikace nebo jak jinak si mám ten dnešek vysvětlit. Neříkám, že se nemůže člověk splést, ale tak nějak čekám profesionalitu… Tady se přeci nejedná o housku se salámem…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.