Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 taky na marus myslím. Ale říkala myslím že až desátý nebo 12.den. Včera byla 8.myslim.
@adrusenkaaa píše:
@oskárek59 Čekáme na fotečku prvního miminka Našeho fora.![]()
![]()
Hned jak to půjde fotka bude nic se nebojte děvčátka..
Jen je toho teď mooc..od úterý jsme doma tak se nějak ze Štěpánkem sžíváme
a ladíme ![]()
na pátek na OPU budeme držet palečky aby bylo co nejvíc vajušek..
protože ten malý uzlíček je to nejkrásnejší co může být ![]()
@adrusenkaaa mě se směje i přítel mě říká mluvíš na papouška? Tak říkám ne na tu naší zlobivou holku. Dneska zas jako by mě prsa vůbec nebolely
@Kikuška90 jo testovala a zas nic už mám ten pocit že semnou tak mlátí ty hormony co beru
@marenkaF píše:
@Kikuška90 jo testovala a zas nic už mám ten pocit že semnou tak mlátí ty hormony co beru
No je fakt, že u toho stimulovaného KETu poznáš houby, protože mě třeba prsa (někdy víc někdy míň) bolí prakticky pořád když mám na sobě ty náplasti. Držím dál palce ![]()
@Kikuška90 já stema prsama mám furt nejakej problém šíleně mě bolivaji i při menzes
Tak jsme tu dřív, že se když tak poptáme, na to, co nám není jasné, ale je tu tolik lidí, že na nás nebude mít asi nikdo čas… ![]()
@T.martasek píše:
Tak jsme tu dřív, že se když tak poptáme, na to, co nám není jasné, ale je tu tolik lidí, že na nás nebude mít asi nikdo čas…
To tak bývá dopoledne, protože ráno jsou ETy, KETy, a OPU…
@kratjana O 45 minut. Nicméně teď tu byla MUDr. Grochová, vzala si zprávu a pak pro nás přijde, takže asi se nám nikdo jiný věnovat nebude…
@T.martasek píše:
@kratjana O 45 minut. Nicméně teď tu byla MUDr. Grochová, vzala si zprávu a pak pro nás přijde, takže asi se nám nikdo jiný věnovat nebude…
To je genetička
My u ní taky byli, ale stejně jsme po ní měli ještě konzultaci s Dr.
@kratjana @Kikuška90 Prdele, jsem naštvaná, komplikuje se mi to… Teda nám… Takže nám berou krev a ještě nás čeká konzultace… Tak já nevím, genetička to ví od 1.12. a nás nikdo neurgoval, takže nám chybí naše vyšetření…
![]()
@T.martasek píše:
@kratjana @Kikuška90 Prdele, jsem naštvaná, komplikuje se mi to… Teda nám… Takže nám berou krev a ještě nás čeká konzultace… Tak já nevím, genetička to ví od 1.12. a nás nikdo neurgoval, takže nám chybí naše vyšetření…![]()
Jako krev na tu genetiku? Vy jste jí neměli??
.. Držím palci na konzultaci ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.