1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
25.2.16 08:28

@Kikuška90 taky na marus myslím. Ale říkala myslím že až desátý nebo 12.den. Včera byla 8.myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
25.2.16 08:51
@adrusenkaaa píše:
@oskárek59 Čekáme na fotečku prvního miminka Našeho fora. :mrgreen: :kytka: :potlesk:

Hned jak to půjde fotka bude nic se nebojte děvčátka..
Jen je toho teď mooc..od úterý jsme doma tak se nějak ze Štěpánkem sžíváme
a ladíme :lol:
na pátek na OPU budeme držet palečky aby bylo co nejvíc vajušek..
protože ten malý uzlíček je to nejkrásnejší co může být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.2.16 09:04

@adrusenkaaa mě se směje i přítel mě říká mluvíš na papouška? Tak říkám ne na tu naší zlobivou holku. Dneska zas jako by mě prsa vůbec nebolely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.2.16 09:05

@Kikuška90 jo testovala a zas nic už mám ten pocit že semnou tak mlátí ty hormony co beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.2.16 09:09
@marenkaF píše:
@Kikuška90 jo testovala a zas nic už mám ten pocit že semnou tak mlátí ty hormony co beru

No je fakt, že u toho stimulovaného KETu poznáš houby, protože mě třeba prsa (někdy víc někdy míň) bolí prakticky pořád když mám na sobě ty náplasti. Držím dál palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.2.16 09:12

@Kikuška90 já stema prsama mám furt nejakej problém šíleně mě bolivaji i při menzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 11:13

Tak jsme tu dřív, že se když tak poptáme, na to, co nám není jasné, ale je tu tolik lidí, že na nás nebude mít asi nikdo čas… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.2.16 11:15

@T.martasek o kolik jste tam dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.2.16 11:21
@T.martasek píše:
Tak jsme tu dřív, že se když tak poptáme, na to, co nám není jasné, ale je tu tolik lidí, že na nás nebude mít asi nikdo čas… :think:

To tak bývá dopoledne, protože ráno jsou ETy, KETy, a OPU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 11:33

@kratjana O 45 minut. Nicméně teď tu byla MUDr. Grochová, vzala si zprávu a pak pro nás přijde, takže asi se nám nikdo jiný věnovat nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 11:34

@Kikuška90 Jsem myslela, že před polednem tu bude volněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.2.16 11:38

@T.martasek tu neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.2.16 11:46
@T.martasek píše:
@kratjana O 45 minut. Nicméně teď tu byla MUDr. Grochová, vzala si zprávu a pak pro nás přijde, takže asi se nám nikdo jiný věnovat nebude…

To je genetička :pankac: My u ní taky byli, ale stejně jsme po ní měli ještě konzultaci s Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 12:25

@kratjana @Kikuška90 Prdele, jsem naštvaná, komplikuje se mi to… Teda nám… Takže nám berou krev a ještě nás čeká konzultace… Tak já nevím, genetička to ví od 1.12. a nás nikdo neurgoval, takže nám chybí naše vyšetření… :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.2.16 12:26
@T.martasek píše:
@kratjana @Kikuška90 Prdele, jsem naštvaná, komplikuje se mi to… Teda nám… Takže nám berou krev a ještě nás čeká konzultace… Tak já nevím, genetička to ví od 1.12. a nás nikdo neurgoval, takže nám chybí naše vyšetření… :cert: :pocitac:

Jako krev na tu genetiku? Vy jste jí neměli?? 8o.. Držím palci na konzultaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.