1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
25.2.16 16:06

@T.martasek aojky i já jsem měla 450j a pak mi to navýšili na 500j. Šílená dávka a šílené peníze. Hlavně se mi po tom dělalo špatně. Cítila jsem to, tu vůni těch injekcí. A vajíček jsem měla jen čtyři. Tři byly zralé na oplodnění. Byla jsem ráda, že vůbec něco. Chtěli léčbu pozastavit, ale pak jsme to ještě navýšili o těch 50j a pomohlo to. Mám nízké AHM. Jedno embryo je zdravé ale stále musí čekat, už od září, snad už brzy bude u mě v bříšku. Pokud to dopadne špatně stejně jdu do toho znovu i s tím že ty dávky gonalu budou šílené. Moc ti přeji abys jich měla hodně a hlavně kvalitních. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.2.16 16:31

@T.martasek zatím se citim dobře jako by se nic nedelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.2.16 16:36

@T.martasek Já jsem si tam zavolala. Budeme platit zálohu 24 500 kč. A nemusím si nic s sebou brát na převlečení, všechno mi dají jednorázové. Tak to je super, že se nemusím tahat s taškou jako minule. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.2.16 16:39

@irci2 TY jo. To ti věřím, že ti muselo být špatně, hlavě že nějaké vajíčko bylo. :hug: A můžu se zeptat kolik máš ahm? Já se přiznám, že mě včera večer bylo špatně. Píchla jsem se ovitrellky dvě. A asi za hodku a půl jsme šli spát a mě se při spaní udělalo zle, asi tak na hodku. Bála jsem se, ale pak to přešlo a vzbudila se až rano a bylo mi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.2.16 16:39
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Odcházeli jsme za tři minuty 15 hod., v kolik jsi dorazila ty? Mohly jsme se videt? Já měla plnou hlavu informací, tak jsem se ani nějak moc nerozhlížela… 8o

Byl tam jen jeden pár když jsme přišli, došli jsme kolem 14:50, ve 3 už jsme byli pryč. Co jsi měla na sobě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.2.16 16:40
@T.martasek píše:
Holky, Gonalu mám dávky denně 450 jednotek, to je prý úplně nejvíc, to bude masakr, ježíši moje hlava, budu trpět jak pes… :zed: Předběžná kalkulace 45570 Kč, ach jo, doufám, že to bude stát aspoň za to… :roll:

To by mě roztrhlo vejpůl 8o 8o To víš, že to bude stát za to, ty druhý IVF dopadají většinou lépe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.2.16 16:41

@T.martasek Určitě to vyjde, budu na tebe myslet. :hug: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.2.16 16:44

Tak holky, kontrola dopadla dobře. Jdu znovu ještě v pondělí (jako obvykle :mrgreen: ), dneska 14 DC folikul má 13mm - Dr. říkal, že nám do pondělí doroste a sliznice měla 7,9mm… to červené víno fakt pomáhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.2.16 17:22

@adrusenkaaa Mám 0,49. Nevím jak rychle to klesá. Tuto hodnotu jsem měla v červenci. Embryo ale při transferu do mne nedostali. Následek čtyř revizí. Měla jsem srůsty v děložním hrdle. Teď jsem po zákroku, který mi domluvila p. Hromadová a ten se vydařil. Moc jí za to děkuji. Jen jak na potvoru mám cystu na vaječníku, tak nevím jestli mi prcka zavedou. Snad ta hodnota rychle neklesá. To embryo už jednou rozmrazili, proto možná počítám se špatným koncem. Chtěla bych jít co nejrychleji na další ivf. Vycucat vaječníky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.2.16 17:44

@irci2 Nejsem si jistá, ale moc často to neklesa ahm, :nevim:.Jak jako nedostali do tebe embryo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.2.16 17:45

@Kikuška90 Super zprávičky. Takže někdy příští týden ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 17:48

@kratjana Dekuji, já tobě taky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 17:53

@irci2 Ty bláho, mně říkala Hromadová, že víc jak 450 jednotek se nedává… Mě při minulé stimulaci zvedli dávku ze 300 na 350, tak jsem se právě ptala, jestli mi těch 450 budou v půlce ještě zvyšovat… Taky máme jen jedno, ale nevíme jestli zdravé, tak jsme si to chtěli ještě pojistit… Držím moc palce, ať se podaří a děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 17:55

@adrusenkaaa a proč máte vyšší zálohu než my? No nemusíš sebou táhnout nic, bodejť za 1000 kachlí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 18:01

@Kikuška90 Tak to jsme museli být my, ještě jsem vypisovala milion papírů. Mám dlouhé vlasy a jsem malá prdelatá… :mrgreen: Měla jsem fuschiové delší triko a černé legíny. Chlap černo bílou košili pod ní tmavé triko a černé kalhoty… Jeden pár seděl u stolečku v rohu a volali do ordinace, když jsme stáli u recepce, bylas to ty? Štíhlá dlouhovláska? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.