Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 DC znamená co? Tak to je dobře, že jsi spokojená s výsledkem, tak to hezky dotáhni do konce… ![]()
Teda to.je seznamka holky ![]()
Kiku super. Už aby byl transfer. Já jsem měla vajíčko 14.den jen 9mm a plno drobných folikulu. Nechápu proč tam prostě aspoň jeden nedominuje. Čím to je?!?!!!
@adrusenkaaa už to chci mít za sebou, vůbec se netěším a na ty bolesti hlavy, fuj, ale zvládnout to musím… To my všechny, že? Děkuji
![]()
@adrusenkaaa už to chci mít za sebou, vůbec se netěším a na ty bolesti hlavy, fuj, ale zvládnout to musím… To my všechny, že? Děkuji
![]()
@T.martasek Den Cyklu např já jsem dnes 24.dc. To zn 24.den od prvního dne kdy začala menstruace
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Tak to jsme museli být my, ještě jsem vypisovala milion papírů. Mám dlouhé vlasy a jsem malá prdelatá…Měla jsem fuschiové delší triko a černé legíny. Chlap černo bílou košili pod ní tmavé triko a černé kalhoty… Jeden pár seděl u stolečku v rohu a volali do ordinace, když jsme stáli u recepce, bylas to ty? Štíhlá dlouhovláska?
Jééé tak to jste byli vy
Já jsem si to myslela, ještě za váma byla Hromadová na té recepci kvůli kalkulaci, žeo?
No dlouhovláska nejsem, mám vlasy po ramena, ale máš pravdu - volali nás když jste byli u recepce.
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Super zprávičky. Takže někdy příští týden ket?
V pondělí jdu ještě na kontrolu, to mi píchnou ovitrelle, takže další pondělí 7.3. by mohl být KET.
@adrusenkaaa nedostali se do dělohy. Zkoušeli to dva doktoři a nešlo to. Ta kanyla tam prostě nešla. Bylo to docela dost bolestivé. Pak se děložní hrdlo při menstruaci pokusili roztáhnout ale nepovedlo se. Věřím, že teď už je to v pořádku. S p. Hromadovou jsme domluveni, že zkusíme desátý den v cyklu zkušební transfer, bez embrya, abychom si byli jistí, že to jde. Když bude vše v pořádku 17-19 den bych šla na ket.
@T.martasek byla to jediná možnost jak něco z vaječníku dostat. Jak jsem psala, chtěli to ukončit a padla tam možnost dárcovství. P. doktor říkal že maximum je 600j což by bylo šílený a hlavně ta cena by byla hrozná. Nakonec jsme zkusili 500j a prý jsem překvapila. Bylo to opravdu na domluvě a jediná možnost. Doufám, že už nebudu muset na další ivf. Že se mrňousek zavrtá. Jinak jsem zvědavá co bude dál.
@irci2 Ty jo, tak hlavně ať to všechno dobře dopadne a dočkáš se toho vytouženého miminka…
Jsi hrozně statečná ![]()
@irci2 TY jo to jsem už někde slyšela, že někomu se nejde dostat do dělohy. Ale neboj se příště to bude lepši. ![]()
@adrusenkaaa Aha, tak to jo…No protože nám ze šesti vajíček zbylo jedno, tak asi do PICSI a MACS půjdeme taky… A budu doufat, že není chyba ve vajíčkách… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.