1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
25.2.16 18:04

@Kikuška90 DC znamená co? Tak to je dobře, že jsi spokojená s výsledkem, tak to hezky dotáhni do konce… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.2.16 18:07

Teda to.je seznamka holky :)

Kiku super. Už aby byl transfer. Já jsem měla vajíčko 14.den jen 9mm a plno drobných folikulu. Nechápu proč tam prostě aspoň jeden nedominuje. Čím to je?!?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 18:08

@adrusenkaaa už to chci mít za sebou, vůbec se netěším a na ty bolesti hlavy, fuj, ale zvládnout to musím… To my všechny, že? Děkuji :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.16 18:08

@adrusenkaaa už to chci mít za sebou, vůbec se netěším a na ty bolesti hlavy, fuj, ale zvládnout to musím… To my všechny, že? Děkuji :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
3647
25.2.16 18:09

@T.martasek Den Cyklu např já jsem dnes 24.dc. To zn 24.den od prvního dne kdy začala menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 18:10

Ten anonym jsem já… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 18:12

@kratjana aha, pořád se mám co učit… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.2.16 19:17
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Tak to jsme museli být my, ještě jsem vypisovala milion papírů. Mám dlouhé vlasy a jsem malá prdelatá… :mrgreen: Měla jsem fuschiové delší triko a černé legíny. Chlap černo bílou košili pod ní tmavé triko a černé kalhoty… Jeden pár seděl u stolečku v rohu a volali do ordinace, když jsme stáli u recepce, bylas to ty? Štíhlá dlouhovláska? :think:

Jééé tak to jste byli vy :pankac: :pankac: Já jsem si to myslela, ještě za váma byla Hromadová na té recepci kvůli kalkulaci, žeo? :) No dlouhovláska nejsem, mám vlasy po ramena, ale máš pravdu - volali nás když jste byli u recepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.2.16 19:19
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Super zprávičky. Takže někdy příští týden ket?

V pondělí jdu ještě na kontrolu, to mi píchnou ovitrelle, takže další pondělí 7.3. by mohl být KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.2.16 19:46

@Kikuška90 já mám 8.kontrolu :) třeba to nude osmého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.2.16 19:54

@adrusenkaaa nedostali se do dělohy. Zkoušeli to dva doktoři a nešlo to. Ta kanyla tam prostě nešla. Bylo to docela dost bolestivé. Pak se děložní hrdlo při menstruaci pokusili roztáhnout ale nepovedlo se. Věřím, že teď už je to v pořádku. S p. Hromadovou jsme domluveni, že zkusíme desátý den v cyklu zkušební transfer, bez embrya, abychom si byli jistí, že to jde. Když bude vše v pořádku 17-19 den bych šla na ket.
@T.martasek byla to jediná možnost jak něco z vaječníku dostat. Jak jsem psala, chtěli to ukončit a padla tam možnost dárcovství. P. doktor říkal že maximum je 600j což by bylo šílený a hlavně ta cena by byla hrozná. Nakonec jsme zkusili 500j a prý jsem překvapila. Bylo to opravdu na domluvě a jediná možnost. Doufám, že už nebudu muset na další ivf. Že se mrňousek zavrtá. Jinak jsem zvědavá co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.2.16 20:22

@T.martasek Budeme mít picsi, icsi a macs tak asi pro to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 20:24

@irci2 Ty jo, tak hlavně ať to všechno dobře dopadne a dočkáš se toho vytouženého miminka… :hug: Jsi hrozně statečná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.2.16 20:25

@irci2 TY jo to jsem už někde slyšela, že někomu se nejde dostat do dělohy. Ale neboj se příště to bude lepši. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.2.16 20:40

@adrusenkaaa Aha, tak to jo…No protože nám ze šesti vajíček zbylo jedno, tak asi do PICSI a MACS půjdeme taky… A budu doufat, že není chyba ve vajíčkách… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.