Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek píše:
Krajčo? Jeden z nich mě vyšetřoval u stimulace, tak toho jednoho jsem tu zahlédla, na recepci v civilu a odcházel, ale nevím který je který… Ale on taky mohl jít na oběd…
To šel určitě jenom na oběd
![]()
@marenkaF To je fajné, že s ni mluviš. Mě se přítel včera smál, jelikož jsem se u počítače Vám smála. Tak mi říká ty jsi zhulená? A já ne máme na foru srandu.Jsem se fakt od srdce smála, asi to dělaly ty hormony.
A tedka jsem tady zase a culím, tak přítel zase zhulena?
![]()
@T.martasek TAm je tolik lidi jo? Tak to se mám zítra asi na co těšit. Minulý rok tam bylo málo lidí. TAk hlavně at nám nepopletou vajíčka nebo spermie. ![]()
@Katjus Prosim tě, před opu platí se záloha 22 500kc? NEbo to změnili? ![]()
@Kikuška90 Odcházeli jsme za tři minuty 15 hod., v kolik jsi dorazila ty? Mohly jsme se videt? Já měla plnou hlavu informací, tak jsem se ani nějak moc nerozhlížela… ![]()
Holky, Gonalu mám dávky denně 450 jednotek, to je prý úplně nejvíc, to bude masakr, ježíši moje hlava, budu trpět jak pes…
Předběžná kalkulace 45570 Kč, ach jo, doufám, že to bude stát aspoň za to… ![]()
@adrusenkaaa je to sranda, chlapi to nechápou ten můj taky nechape proč se smeju na telefon ![]()
@T.martasek Fjuuu, to je dávka. Strašně moc držím pěsti, aby to stálo za to
Prostě už se to musí prolomit.
@missy-m No je to máš poslední pokus, tak snad bude stát za to, nevím jestli věřit, doufat, modlit se, těšit se…, hlavně ať nejsem zase zklamaná…
Děkuji ![]()
@marenkaF My jsme rodinka, že si každý sedí u své diskuse a pochechtává se zvlášť… Takže můj muž v tom jede se mnou…
A jak se dnes citíš? ![]()
@T.martasek to jste tam byli pěkně dlouho. Marto budu ti držet vše co můžu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.