Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek pockat.Hak dodatecne? Ja si menila pojistovnu na vzp a bude platna od 1.cervence chtela bych take pgs to by jsko slo zdelat dodatecne?
Co mi zítra budou dělat? Když jsem měla minulý týden ten odběr, budou mi dělat UTZ? Mně se nechce holit… ![]()
Holky vy jste fajne.Se nekdy smeju tem vasim hlaskam. @T.martasek Tobe,ze se ti nechce holit. @kratjana Tobe taky co jis! Bych se z toho akorat po*rala. Kikuska tobe taky. ![]()
Zase mě šíleně začínají bolet prsa jak kdyby mě je měl někdo urvat toto jsem po ketu ještě nezažila ![]()
@marenkaF Tobe jsem se taky smala.„cituji te“ jsem ji dneska domlouvala.
Rekla bych, ze to dobre znameni. Budes tehule ![]()
@marenkaF To bude dobrý znamení ne, když je to jiný než minule… Určitě… Držím moc a moc palce… ![]()
@adrusenkaaa Tak musíme to trošku odlehčit a mít pozitivní myšlení… A oholim se až ráno, ať je to čerstvý… ![]()
@T.martasek presne jak rikas. Pozitivni mysleni.Ja se zitra vecer budu holit a to vsechno nohy…jdu pod narkozu, tak at se jim libim ![]()
@adrusenkaaa píše:
@T.martasek presne jak rikas. Pozitivni mysleni.Ja se zitra vecer budu holit a to vsechno nohy…jdu pod narkozu, tak at se jim libim
Tak to má být, přeci tam nebudeme vyvalené a chlupaté jak opice… ![]()
@T.martasek píše:
Tak to má být, přeci tam nebudeme vyvalené a chlupaté jak opice…
To by se tam taky přes ten prales nemuseli dostat ![]()
@kratjana píše:
@adrusenkaaa já byla taky komplet bez chloupků
Tak já komplet ne, něco malinko tam musím mít, bo bych si jinak připadala jak nahá…
![]()
@marenkaF maru moc ti fandím. Mohlo by to vyjít. Jak si jinak vysvětlit prsa? Mrkni jestli ti víc lezou žíly na nich.
Mně já taky divné ale z toho všeho zr.dla a pití ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.