Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa Takže dneska pícháš ovitrelle??
Tak to je super, pátek je za chvilku
![]()
@Kikuška90 Jo jo ve 21.45h si to mám píchnout. TAkže už budu jenom odpočívat. Ale víš co jsem nervozníí. Doktor mi dal paragraf pro přítele, tak snad to bude platit, kdybe ne tak dovolena. Tak to měl tvůj přítel? My ale nejsem manželé, tak nevim.
@adrusenkaaa Né né, manžel si bral na obě OPU dovolené. Jsem zvědavá na pátek, kolik vajíček sneseš
![]()
Holky, já jsem už normálně psycho, uklízela jsem chodbu a lezl tam pavouk, tak já ho zamordovala mopem a pak mi proběhlo hlavou, co jsem to udělala, že zabít pavouka přináší neštěstí…
No a teď mi to nejde vyhnat z palice… ![]()
Ahojky holky chci se zeptat- dělá se ket, když je cysta na vaječníku. Děkuji
Holky dívejte
ananas l, Chili, čaj s ciyronem, červené víno a acidofilni mleko-tim snad taky nic nezkazim
že by mi už hrabalo? Byla jsem i na procházce nq tajnaka
@kratjana píše:
Holky dívejteananas l, Chili, čaj s ciyronem, červené víno a acidofilni mleko-tim snad taky nic nezkazim
že by mi už hrabalo? Byla jsem i na procházce nq tajnaka
Ty jedeš bomby holka
Chilli bych teda osobně nedala
A co je na Acidofilním mléku?? ![]()
@kratjana No holka, ale ne všechno naráz, aby ses nepotento…
Srací smajlík tady není, jen poblion…
To všechno cos vyjmenovala má pomáhat? ![]()
Jo všechno, údajně. Ale acidofilni mléko tam nepatří. To mám jen tak pto lepší povit. Říkala jsem si že v tom jsou určitě taky látky zdraví prospěšný. Chili mám „sladký“ ale pálí jako s.ina
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.