Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katjus To je myslím pěkný výsledek…
Tak držím palečky ať vydrží jsou všechna ok… ![]()
@Kikuška90 @adrusenkaaa oplodnili všech šest… Já jsem si totiž myslela, že když tam tu spermii píchnou, tak se musí to vajíčko oplodnit…
Tak jsem se právě radovala, že budeme mít šest embryíí a ne čtyři… ![]()
@T.martasek píše:
@Kikuška90 @adrusenkaaa oplodnili všech šest… Já jsem si totiž myslela, že když tam tu spermii píchnou, tak se musí to vajíčko oplodnit…Tak jsem se právě radovala, že budeme mít šest embryíí a ne čtyři…
Né né, to právě není a nebývá to 100%. Málokdy se oplodní všechny. Ikdyž je fakt, že nám se u obou IVF vždycky oplodnili všechny
Ale vím, že u spousty holek to tak právě není.
@T.martasek Mě při 1 ivf, měli 7 zralych vajíček a podařilo se jim napíchnout 5 vajíček. Tak mi pořád v hlavě jde myšlenka pro ty 2 zralé vajíčka nešly napíchnout. Se zeptam přímo na klinice, jak to mám chápat. Jelikož oni poznají až za 24 hodin, zda se to vajíčko oplodní a ne hned přece. A slychám to kolem pořád že ta měla tolik vajíček a pak se nepichlo třeba o dva vajíčka méne…
@adrusenkaaa a oni ti říkali, že nešly napíchnout? Mně totiž řekli, že všechny se oplodnili, ale pak se něco u těch dvou pokazilo… ![]()
My dali oplodnit 20vajicek a do 4.dne pořád 20. A pátý den nám řekli že jich nakonec zustalo 14.
@Kikuška90 hmmm, a to je to, proč jsem tak zklamaná, protože jsem si prd nastudovala a věřila jsem na zázraky… ![]()
No jo no, to je tak když se člověk o něco snaží na stará kolena, asi už to není co bývalo, co si budeme povídat… ![]()
@kratjana To je krásný, tak snad budu mít štěstí, povolí mi po MS další stimulaci a budu mít víc vajíček… Zítra snad bubu vědět víc… ![]()
@Kikuška90 Já se domluvila o něco později, bo to máme tři hodiny cesty, tak ať zase nemusíme vstávat v pět ráno… Takže az na 11,45
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Já se domluvila o něco později, bo to máme tři hodiny cesty, tak ať zase nemusíme vstávat v pět ráno… Takže az na 11,45
Ahááá, já tam jdu zítra na 15:00. Tak to se neuvidíme ![]()
@Kikuška90 Jé to je škoda, nabídli mi termín i ve 14 hodin, ale manžel chtěl dřív… Škoda, ráda bych tě poznala…
Stejně koukám, jak se tam míjíme, že? Nebo měl už někdo štěstí?
@T.martasek Ne to právě neřekli. Jenom řekli kolik jich bylo oplodneno.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.