1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
24.2.16 13:26
@adrusenkaaa píše:
Holky jenom takový dotaz možná hloupý. Jak psala Katjus měla 15 vajíček a z těch se podařilo oplodnit 11 vajíček. TAkže ty 4 vajíčka nepřijaly tu spermií nebo to neuměli napíchnout? Protože 4 vajíčka je dost! :think: Nejsem doktor, ale zajímalo by mě to co ty zbylá vajíčka.

Jak to myslíš - neuměli?? Né každé vajíčko se oplodní, tak jako v přirozeném cyklu. Oni ty vajíčka oplodňují v den OPU a druhý den, za 24 hodin, si právě voláme, kolik vajíček se oplodnilo, prostě kolik vajíček se chytlo. Nemusí být 100% úspěšnost - to je docela normální. Někdy si ta spermie prostě s vajíčkem „nesedne“ hned na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.2.16 13:29

@Kikuška90 Ne ne já nemluvím o vajíčkách, které se oplodní a za 24 hodin se volá kolik se oplodnilo. Ale o tom, že máš vajíčka zralá napíchnou je a pak hned řeknou kolik jich oplodnili. A ten zbytek se nepodařilo ani napíchnout? Víš jak to myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 13:30
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Ne ne já nemluvím o vajíčkách, které se oplodní a za 24 hodin se volá kolik se oplodnilo. Ale o tom, že máš vajíčka zralá napíchnou je a pak hned řeknou kolik jich oplodnili. A ten zbytek se nepodařilo ani napíchnout? Víš jak to myslím?

Né.. já to pochopila tak, že měla 15 vajíček, ty včera napíchli a dneska si volala a 11 se jich chytlo. Co myslíš ty?

EDIT - už to chápu, musela jsem ten příspěvek najít znovu :) Tak v tom případě to chápu tak, že 11 vajíček bylo zralých, zatímco ty 4 né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.2.16 13:34
@Katjus píše:
Devcatka ted mi volali, 11 jich bylo schopnych oplodneni, 7 se oplodnilo. Mame PK a PGS to bude nejdelsi cekani v zivote :(

@Kikuška90 Se jich oplodnila jenom 7 ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 13:35
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Se jich oplodnila jenom 7 ne? :think:

Editovala jsem ten můj předchozí příspěvek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.2.16 13:37

@Kikuška90 Tak kolik jich je teda oplodnenych?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
24.2.16 13:38

@adrusenkaaa v pondeli bysme meli jet na krev.ma mi volat tokareva kvuli spermio od manzela ze tam mel zbytky nejakeho zanetu(nejspis ode me)takze v to pondeli tam pojedem a mam se hned nekam objednat dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 13:39
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Tak kolik jich je teda oplodnenych?

Má 7 oplodněných jak jsi psala :palec:.. Hele odebrali 15 vajíček a ty 4 nebyly zralý, tak jich napíchli jen 11 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.2.16 13:40

@TerezaRyš JAk tam pojedete zeptej se doktorů, zda si máš ještě udělat nějaké vyšetření. Ten jeho zánět se nejspíše bude řešit antibiotikama. A než se vyléči tak mezitím budete mít všechny výsledky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.2.16 13:41

@adrusenkaaa Ahojky, tak asi sedm ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.2.16 13:41

@Kikuška90 TAk to jsem chtěla vědět, zda ty 4 vajíčka nebyly zralé nebo se to nepotřebovalo napíchnout. Vím, že psala, že dohromady ji odebrali 18 vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.2.16 13:42

@T.martasek Také chápu 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 13:43
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 TAk to jsem chtěla vědět, zda ty 4 vajíčka nebyly zralé nebo se to nepotřebovalo napíchnout. Vím, že psala, že dohromady ji odebrali 18 vajíček.

Jo jo, předpokládám, že nebyly zralý. Tak teď hlavně povinně držet palce, aby jich co nejvíc vydrželo těch 5 dní a pak PGS :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.2.16 13:43

@Kikuška90 Ahoj Kikuško, ale mě taky říkali, že mám všech šest vajíček zralých, ale oplodnili jen čtyři… Tak proč ne všechny, pak byla špatná spermie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 13:44
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Ahoj Kikuško, ale mě taky říkali, že mám všech šest vajíček zralých, ale oplodnili jen čtyři… Tak proč ne všechny, pak byla špatná spermie?

A oplodňovali všech 6 nebo jen ty 4? Ono je totiž rozdíl jestli oplodňovali 6 a chytly se 4, nebo rovnou oplodňovali jen ty 4 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.