1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
23.2.16 21:10
@kratjana píše:
Holky jsem pozvána 8.3.na krrv a i na ultrazvuk. To mi má dr nedělala, ultrazvuk. Jo a necháváme si udělat nový spermiogram

Pokud budeš mít pozitivní krev, tak se dělá i UTZ, pokud to bude negativní, tak bez UTZ, jen konzultace co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 21:12
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Já jsem asi nechapavá, necháváš si zavádět embrya po dvou? Těch šest si už mela po PGD?

Né né, zavádíme vždy po jednom a 6 embryí jsem měla po PGS(to je skoro stejné co PGD)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.2.16 21:13

@adrusenkaaa jj všechno mi dali papucky i takovou košilku :) slo to jako po masle :) A uz vis kdy pujdes na opu?? To je naprd ze musis ten gonal doplacet, to jsou mega palky. Ale hlavne ze budou vajucha to je na nejdůležitější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.2.16 21:15

@kratjana tak to jsme se museli tesne minout, skoda. Treba priste az pujdes na kontrolu ze se mimi chytlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 21:24

@Katjus já jsem taky furt lítala na wc jak jsem byla nervózní. Hele a když jsem byla jednou na wc tak mi tam vhtela vejít jedna holčina. Yo jsi taky nebyla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.2.16 21:38

@Kikuška90 Omlouvám se, mně to prostě dneška nemyslí, teď jsem se vrátila v diskusi a spletla jsem si tě s @Katjus:zed: Tak jsem furt nechápala proč jsi byla dnes na odběru vajíček, když máš embryjka… :roll: Omlouvám se, já se sem tam ztrácím… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.2.16 21:43

Já je prostě zkusím ukecat na březnovou stimulaci, jak píše @adrusenkaaa je to moje tělo, a měla jsem vysoké dávky Gonalu 300 a pak 350 jednotek, tak třeba by opravdu stačily nižší… Probrala jsem to i s manželem, on by mě di toho netlačil, ale kvůli sobě chci, potřebuju trošku víc naděje… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.2.16 21:52

@kratjana bohuzel to jsem taky nebyla ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.2.16 21:55

@T.martasek ne uplne v pohode, taky se v ton docela ztrácím jak nas je tady vic :) žádný embryjka nemam, dneska jsem byla na punkci, a zitra budu vedet jak jsme na tom, kolik se jich oplodnilo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 22:12

@Katjus ale přítel ví která jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.2.16 22:20
@Katjus píše:
@T.martasek ne uplne v pohode, taky se v ton docela ztrácím jak nas je tady vic :) žádný embryjka nemam, dneska jsem byla na punkci, a zitra budu vedet jak jsme na tom, kolik se jich oplodnilo atd.

Já si budu asi dělat někam poznámky, ať tu netrapasím… :) Držím palečky, tys měla myslím 15 vajíček, že? No s těmi mými 6 se nadaly čekat asi žádné zázraky… :? Držím palečky ať jich je co nejvíc nej nej nej… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.2.16 22:22

@kratjana Tak se hezky vyspinkejte s embryjkem a přeji ať to dobře dopadne… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.2.16 22:24

Dobrou noc holky moje, zítra jdu na ranní, tak na vás nakouknu odpolko… Papapa :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 07:14

Dobre rano devcata tak dnes jsem 8 den po KET a test zatim negativni no mam pocit ze uz to ani nevyleze, jeste pockam ale moc to mu neverim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 07:19

@marenkaF Ještě je čáááás :hug: :hug: :hug: Já věřím až na 10. den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.