Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
Holky jsem pozvána 8.3.na krrv a i na ultrazvuk. To mi má dr nedělala, ultrazvuk. Jo a necháváme si udělat nový spermiogram
Pokud budeš mít pozitivní krev, tak se dělá i UTZ, pokud to bude negativní, tak bez UTZ, jen konzultace co dál.
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Já jsem asi nechapavá, necháváš si zavádět embrya po dvou? Těch šest si už mela po PGD?
Né né, zavádíme vždy po jednom a 6 embryí jsem měla po PGS(to je skoro stejné co PGD)
@adrusenkaaa jj všechno mi dali papucky i takovou košilku
slo to jako po masle
A uz vis kdy pujdes na opu?? To je naprd ze musis ten gonal doplacet, to jsou mega palky. Ale hlavne ze budou vajucha to je na nejdůležitější ![]()
@kratjana tak to jsme se museli tesne minout, skoda. Treba priste az pujdes na kontrolu ze se mimi chytlo ![]()
@Katjus já jsem taky furt lítala na wc jak jsem byla nervózní. Hele a když jsem byla jednou na wc tak mi tam vhtela vejít jedna holčina. Yo jsi taky nebyla ty?
@Kikuška90 Omlouvám se, mně to prostě dneška nemyslí, teď jsem se vrátila v diskusi a spletla jsem si tě s @Katjus…
Tak jsem furt nechápala proč jsi byla dnes na odběru vajíček, když máš embryjka…
Omlouvám se, já se sem tam ztrácím… ![]()
Já je prostě zkusím ukecat na březnovou stimulaci, jak píše @adrusenkaaa je to moje tělo, a měla jsem vysoké dávky Gonalu 300 a pak 350 jednotek, tak třeba by opravdu stačily nižší… Probrala jsem to i s manželem, on by mě di toho netlačil, ale kvůli sobě chci, potřebuju trošku víc naděje… ![]()
@T.martasek ne uplne v pohode, taky se v ton docela ztrácím jak nas je tady vic
žádný embryjka nemam, dneska jsem byla na punkci, a zitra budu vedet jak jsme na tom, kolik se jich oplodnilo atd.
@Katjus píše:
@T.martasek ne uplne v pohode, taky se v ton docela ztrácím jak nas je tady vicžádný embryjka nemam, dneska jsem byla na punkci, a zitra budu vedet jak jsme na tom, kolik se jich oplodnilo atd.
Já si budu asi dělat někam poznámky, ať tu netrapasím…
Držím palečky, tys měla myslím 15 vajíček, že? No s těmi mými 6 se nadaly čekat asi žádné zázraky…
Držím palečky ať jich je co nejvíc nej nej nej… ![]()
@kratjana Tak se hezky vyspinkejte s embryjkem a přeji ať to dobře dopadne… ![]()
Dobrou noc holky moje, zítra jdu na ranní, tak na vás nakouknu odpolko… Papapa
![]()
Dobre rano devcata tak dnes jsem 8 den po KET a test zatim negativni no mam pocit ze uz to ani nevyleze, jeste pockam ale moc to mu neverim ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.