1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
23.2.16 15:30

@Kikuška90 Tak to zavidim ty vajucha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 15:31

@adrusenkaaa kolik jsi tedy platila nakonec? A který doktor tě stimuluje? Chodíš tedy někam jinam než při tom 1.ivf?

Já už mám vysaty obývák a kuchyň. Ale jen ručním vysavačem. On je lehký. Pračka pere, muž vaří a já teď už jen odpočívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 15:33
@Kikuška90 píše:
Jo jo, já bych mohla vajíčka rozdávat :) Bylo z toho asi 18 vajíček :)

Já měla stimulaci 125j myslím že i min a měla jsem 31oocytu a 24 vajicek. Kvocna no ;)
Ananas mám koupený a vínko jsem si dala před odjezdem ráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.2.16 15:34

@kratjana Pres 8 tisic jsem platila pred par dny. A budu jeste platit kolem 4500kc to jsou zatim hormony.Jj porad stejny gynekolog ktery s nimi spolupracuje. Soustek se jmenuje :mrgreen: No teda takovy veget.Se mas teda.Tak nic nedelej aspon dva dny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 15:35

@T.martasek už to čtu čtyři byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 15:37

@adrusenkaaa já se bojím že jak nic dělat nebudu že se neprokrvi děloha a bude to v prcicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 15:38
@kratjana píše:
@adrusenkaaa já se bojím že jak nic dělat nebudu že se neprokrvi děloha a bude to v prcicich

Já se vždycky bojím, aby ze mě nevypadlo :mrgreen: :mrgreen: Ikdyž vím, že je to nemožné, tak stejně mám blbý pocit a nutí mě to aspon 2-3hodiny po transferu jak dojedu domů ležet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 15:40
@kratjana píše:
Já měla stimulaci 125j myslím že i min a měla jsem 31oocytu a 24 vajicek. Kvocna no ;)
Ananas mám koupený a vínko jsem si dala před odjezdem ráno :mrgreen:

Jsme slepičky k pohledání :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 15:44

@Kikuška90 to mi povídej. Já v reptomede byla asi destkrat na malý jak jsem byla nervózní, nekecám. A strašně sem se bála že jak sednu že vypadne. A teď když jsem si zavedla čípky tak jsem viděla malinkou tečku na prste. Tak jsem to zkoumala a jak jsem na to pak sáhla tak to zmizelo.
Yed nevím jestli jsem vám psala že jsem.dostala.taky náplasti. Ale jen dvě na osm dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 15:45

@Kikuška90 hlavně aby nám to k něčemu bylo vid. Zatím. to nevypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 15:45
@kratjana píše:
@Kikuška90 to mi povídej. Já v reptomede byla asi destkrat na malý jak jsem byla nervózní, nekecám. A strašně sem se bála že jak sednu že vypadne. A teď když jsem si zavedla čípky tak jsem viděla malinkou tečku na prste. Tak jsem to zkoumala a jak jsem na to pak sáhla tak to zmizelo.
Yed nevím jestli jsem vám psala že jsem.dostala.taky náplasti. Ale jen dvě na osm dnů.

Náplasti? A na co? :think: UTZ Ti nedělali, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 15:46
@kratjana píše:
@Kikuška90 hlavně aby nám to k něčemu bylo vid. Zatím. to nevypadá

Přesně, aby nám to k něčemu bylo… doufám, že už nám to konečně vyjde, musí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 15:52

@Kikuška90 náplasti asi pro sichr aby tam byly estrogeny.ale jak říkám říkala že mám dětskou dávku dvě na osm dní. Při stimulaci jsem.mela 4na 4dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.2.16 17:37

@T.martasek tak to mě mrzí budeme doufat ať to poslední je zdraví a že to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.2.16 17:59

@adrusenkaaa dojmy uplne super, vsichni byly moc hodni. Probihalo to jak jsi mi psala, jak jsem se probudila hned jsme s pani co byla vedle klabosili a v za pul hodky jsem sla pryc, nic mi nebylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.