Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 dali jsme všechno ICSI A PISCI S MACS
Mluvili jsme s Tokarevou a spokojenost ![]()
@kratjana aha tak to jsem te nevidela, a nečetl si pritel knizku??
Pa holky, musím do práce, tak mi prosím držte palce, úplně se klepu…
Večer dám vědět, snad budu mít dobré zprávy…
Děkuji za podporu ![]()
@Katjus Pááni tolik vajíček. Moc gratuluji. A jaké máš dojmy z toho všeho? A jací byli doktoři?
Tak a už jedeme domu. Maru ty jehle do ucha pěkně bolely
měla jsem tokarevu a řekla jsem ji ze jsem strašně rada
@kratjana me to do ucha nebolelo jak jsem psala jediny jehly ktere jsem citila tak byla na brise a pak na ruce a to jsem mela pak jak namozeny. a jak se ti to libilo mas na to jinej dojem???se mas ze si mela tokarevu taky jsem ji chtela, a mas v uchu dve nebo vic??ja si nechala jen dve a to kuli to mu ze jsem nevedela jestli to nebudou penize na vic ale ze drzi furt je mam ![]()
@kratjana píše:
Tak a už jedeme domu. Maru ty jehle do ucha pěkně bolelyměla jsem tokarevu a řekla jsem ji ze jsem strašně rada
Jééé tak vidíš - to je super
.. A víte co jste zaváděli? ![]()
@kratjana Tak moc držím pěsti. Já při posledním KETu měla mít Kafku a nakonec tam byla Tokareva a za dva měsíce rodím. Takže tfuj tfuj tfuj, tohle musí dopadnout na jedničku
![]()
@Katjus no to víš že jo. Četl. Prý jak vypadáš. Neměla jsi černé uple kalhoty? Blond?
@missy-m to není možný jak to rychle utíká.. Tokareva tam dnes byla výjimečně, asi za krajcikovou.
@Kikuška90 nevíme. Já to tentokrát vědět nechtěla, ať máme aspoň nějaké překvápko
@marenkaF já to taky cítila v ruce. V uchu mám tři. To mě ani nenapdlo že by chtěla peníze navíc. Zeptala se mě kestli bývám nervózní…a jestli zvládnu ještě jehlicky do ucha. Říkám jasný. V duchu jsem si řekla že když už ksem si to zaplatila ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.