Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek Jj ten prednison. Jinak se cítím jako že nic, bříško přestává bolet a prsa už bolí taky min jen mě spíš občas ve spodku pichne
@Katjus Ahoj myslela jsem dneska na tebe. Děkuji za optání. Dnešní kontrola v pořádku krev a utz také. Zítra ráno mám ještě dávku gonalu a mám přijít odpoledne na další ulz. A je to zároven poslední gonalu na pojistovnu. Trošku se bojím, abych nemusela kupovat další ze svého (bez přispevku pojistovny) jelikož gonal 450j stojí přes 4 tísice. No uvidíme. A co ty, zítra máš teda odběr vajíček??Jak se cítíš? Já už mám pěkně zakulacené břicho a líbi se mi to kdybych tam bylo mimi ![]()
@adrusenkaaa je to je paráda, ze je vse ok. Me ten gonal vyšel jen tak tak. Zbylo mi 150 jedn., jinak by to byl ranec, jak pises. Jsem takova nafouklejsi, ale není to takova katastrofa, ja mam špičky tak to na sobě moc nepoznam ![]()
Zitra rano v osm mam odber, tak jsem zvedava jak to dopadne
. Od půlnoci nemam nic pit a jist, ze jo? A co delas s tema jehlickama a perema, vracis jim to do repro? A ty strikacky od centrocidu taky?? Nebo to vyhazujes?? Diky
@kratjana ahoj cetla jsem ze chodis k dr do znojma, chtela bych se zeptat je to dr. rozvadovska? Delala mi hp, spermio takt cekame vysledkt melu by byt tento tyden a pak bych hned chtěli ivf myslis ze se da vsechni stihnout kdyz mi zacina novy cyklus pristi tyden? musim jezdit jeste do repromedy nebo to budu resit vse s ni? moc dekuji za odpověď
@Katjus Budu zitra na tebe moc myslet aby jsi co nejvice kvalitnich vajicek. Niceho se neboj narkoza je v pohode. Dneska jsem vratila prazdy gonal s jehlickama a ten centrocide vyhazuji.Jj od pul noci nejist a nepit.Jak daleko to mate doBrna? Tkze zadne veci si sebou neberes, myslim kosilku, papuce?
@adrusenkaaa dekuji, pak napisu jak jsme dopadli. Jo super tak jim to tam vezmu. Neberu si sebou nic, jen obcanku. Tak snad vse bude vse ok ![]()
@adrusenkaaa jo do Brna to mame asi hodku a ctvrt, okolo 70 km. ![]()
@Katjus My 2 hodky. A pritel ma paragraf nebo si vzal dovolenou?
@adrusenkaaa on je doma. My ted otvíráme obchod, aby jsme toho nemeli malo.
@TerezaRyš ahoj Teri. Jj k ní. Ale už jsem se tozhodla že to budu řešit jen s repromedou. Ona umí být i nepříjemná
ale donre mě nastimulovala a když jsem pptrebovala ptodlouzit memocenskou tak nebyla ptoti. Už máš schválené ivf od pojišťovny? A genetika vás dvou? Máte ji? Ija už si ten začátek moc nepamatuju ale píchá se gonal od začátku cyklu. Takže jestli už ti začal tak to nestihnes.
@Katjus zítra v deset tam jsem. Třeba se potkáme
můj chlap ke vousac ![]()
M
@kratjana no prave ze jeste nemame skoro nic
jen hp a spermio a to jsem ji psala o vysledky vcera a zatim bez odpovedi.. Cyklus mi zacina cca pristi pondeli… Tak jsem si naivne říkala ze by sme to vsechno stihli..byla jsem puvodne u pavkove ale ta mi po 4mes užívání clostilu rekla ze ted mam pul roku cekat bez žádných kontrol, prasku niceho a to se mi nelibilo protoze neovuluju.mam pcos…
jinak ti dneska drzim pesti ![]()
@TerezaRyš já jaksi taky přestala ovulovat ale i přes to jdu dnes na ket. Prý stačí sliznice. Hele ale máš svá kluky jsem četla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.