Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF celá akupunktura vyšla na 2600? I s tím že tam lezis? Já se bojím že mě to bude bolet… Ksem nervózní z toho že nemám ovulaci ani stimulovany cyklus.
@kratjana já ti věřím já když se tenkrát ptala tak mě řekla že ovulaci mi nemusim nó popravdě mě to bylo divné. A neboj neboli to jen některý třeba po delší době cítíš jako by táhly. Stalo to 2500 i s lekama
@Kikuška90 Kdyz se tak vyznas v reprodukcni imunologii tak se te chci zeptat.Me doktor udelal zakl imunologii a testy vysly v poradku. A rekl mi ze jse zbytecne si udelat reprodukcni imunologii, kdyz mam zakl. v poradku.Co si o tom myslis?
@adrusenkaaa Ahoj, nevyznám se v tom, ale základní imunologie co dělají v CARech je k ničemu.
Holky já jsem tak nervózní že zítřka. Ještě že jdu na druhou a 21.30 do práce. Přijdu na jiné myšlenky. Tam memam čas přemýšlet. Dnes už se mě vedoucí ptala jak to planuju když otehotnim. Tak jsem ji řekla ať nic neplánuje že to nemusí vyjít.
Jo a preventivka mi vyšla dobře takže čípek by měl být ok. Asi jsem měla splaseny hormony..
Dnes v 11. Si volám abych si nahlásila čas ketu.
Holky Vu těhotné, jaký jste měly režim?
@kratjana Moc ti verim, ze jsi nervozni.Ja jsem taky nervozni.Budu drzet palecky aby se zahnizdnilo! Kdy budou embryo odmrazovat a jak dlouho ma byt odmrazene a pak se dela trasnsfer? Dej vedet v kolik hodin zitra pujdes at muzu drzet palecky.
@adrusenkaaa @Kikuška90 Holky, prý se užívá na potlačení imunitní reakce při otěhotnění prednison- nevím jestli jsem to správně napsala… Tak snad by to mohlo taky pomoct… ![]()
@T.martasek Jo jo, to se používá. V Repromedě ho dávali ze začátku každému při IVF, ale zjistili, že je to úplně zbytečné. Takže kdo má od nich udělané imuno tak ho nedávají - pokud měl vše OK. Kdo to imuno nemá, tak nevím jestli ho pořád dávají.
Co jsem tak četla a říkala mi i Krajčovičová, tak on je účinný při dlouhodobějším braním.
Ahojky. Teď mi volali. Zítra v 10.15 v repro, to bude akupunktura a v 11 transfer.. No a zítra by tam měla být asi krajcovicova. Nebo jak se jmenuje. Doufám že bude milá abych měla z toho dobrý pocit.
Mně říkala dokyorka že když mám imuno dobrý tak nemusím brát prednison. Teď ho neberu. Jediný co beru je utrogestan a femibion.
@kratjana Co jsi měla s čípkem? Mě se šéfka zeptala, jestli ji nechci dělat zástupkyni, tak jsem na ní čuměla jak tele, jestli to myslí vážně…
Prej než půjdu na mateřskou… Asi bych ji měla říct, že chci hned na nemocenskou, když to tedy vyjde, u nás je strašná dřina a nikdo to za mě neudelá… ![]()
@Kikuška90 @adrusenkaaa Já ho neberu, jen jsem o tom četla, ale to imunologii nemám od nich ani od nikoho jiného, tak se na to asi pro jistotu zeptám…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.