1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
20.2.16 13:12

@kratjana ja to taky zkusila jen z toho duvodu jen abych se pak neobvinovala ze jsem pro to neudala vse, jinak jsem si nechala u obvodaka napsat neschopenku jinak bych v praci musela zvedat bedny ale nejak se neomezuju den pri ketu jsem si uvarila a pak si lehla ke knizce pak jsem dva dny stravila u sestry a hrala si s neteri jinak jsem mela akupunkturu v 10:15 a v 11:00 KET a pak zas ale 30 min. akupunkturu, obcas me poboliva podbrisko ale cetla jsem ze to muze byt tema hormonalnima praskama a ananas a citron jsem jedla vzdycky a nikdy to nepomohlo tak jsem se tet na to vyprdla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 14:09

@marenkaF já se strašně bojím že budu testovat dřív. Ale chci být ptipravena… Já si nechám nemocenskou dát tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 14:10

@adrusenkaaa jo ležet bych chtěla. Ale.kdyz budu mít akupunkturu tak jak píše maruška tak se potom leží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 14:11

@marenkaF matu kam se to píchá? Neboli to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.2.16 15:13

@kratjana ja taky testovala jen ze zvedavosti uz dneska a nic ale nerozhodilo me to vim ze minule jsem mela ducha az ale 9 den tak pocitam s tim ze to teprve nastane. jinak me to pichala ke kotniku, k zaprsti.do hlavy a pak jednu mezi oci ale tu az po ketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.2.16 15:19

Kocky dnesni kontrola v Brne, mela jsem Krajcovicovou, nevím pusobila na me nejak zvláštně, nemuzu si pomoct. A celkove to bylo takovy divny, byla jsem tam poprve. Zitra mam posledni gonal a vecer mam dekapeptyl a v úterý v osm jdu na odběr. Utz me mega bolel protože mam vajecnik na delohou, ale ze pry to nicemu nevadi a je to tou stimulaci, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.2.16 15:22

@adrusenkaaa Ahojky tak mam naplanovany odber na utery v osm, a ty mas kdy kontrolu?? Je to je naprd kdyby nám to nevyšlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 15:44

@Katjus no prej ny tam Měla být i v úterý na transfer. Taky jsem na ni mrslysela nic super. ;( kolik máš vajicek? A kolik měří víš? Bidete mít genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.2.16 15:44

@Katjus To nejsi jediná, na mě poprvé taky působila, přesně jak píšeš, zvláštně. Ale třeba při KETu byla skvělá a posledně jsem jí měla na konzultaci a taky v pohodě. Ona podle mýho nedělá dobrý dojem na poprvé, ale pak je to OK :) Držím palce na úterý :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.2.16 15:47
@kratjana píše:
@Katjus no prej ny tam Měla být i v úterý na transfer. Taky jsem na ni mrslysela nic super. ;( kolik máš vajicek? A kolik měří víš? Bidete mít genetiku?

Ty ses ptala v ten čtvrtek kdo bude mít transfery v úterý? :).. Já jsem jí taky měla v úterý když jsem měla KET, v pondělí při KETu jsem měla Kafku. A v sobotu dopoledne je tam Krajčo jak píše @Katjus, už jsem jí tam taky chytla. Stejně tak mám příští čtvrtek odpoledne Kafku jako jsi ted měla Ty. Bysme tady dali dohromady jejich rozpis :oops: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 16:04

@Kikuška90 ty jsi větší spijon jak já. V pondělí dovecera byla Hromadova. Já bych raději tokarevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.2.16 16:07
@kratjana píše:
@Kikuška90 ty jsi větší spijon jak já. V pondělí dovecera byla Hromadova. Já bych raději tokarevu

Já bych chtěla taky Tokarevu na KET, třeba na ní aspon jednou za těch 6 pokusů narazím :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 16:09

@kratjana Jestli Bůh nadělí embrya tak určitě nevydržím netestovat 14 dní. Začnu tak 9 den po Et abych byla pomalu připravena na vysledek.Ale příteli bych nic neřekla, jelikož on minule trval na tom at se testuje až 14 den. Takže to budu dělat na tajnocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.2.16 16:12

@kratjana a myslis ze ji budu mit i na punkci?? Pocet presne nevim ale rekla bych tak deset jak to hlasila ty jedny co to zapisovala, nějaký mel 17, 16 15 atd. nektery meli jen 10 tak nevim jestli to je dobře. A jak to probiha pri odberu, pry prezuvky a sukni dostanu tam, jak tam budu dlouho ležet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 16:13

@marenkaF A kolikaty den jsi dneska že jsi testovala? Co vím od ženských tak je něco děje až 9 den, že se objeví miniaturní duch. Neboj se, bude dvě čárky, ale musíš vydržet. :mrgreen: To se ale lehko říka. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.