Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerezaRyš Taky mám PCO, ale u mě to znamená jen to, že mám občas více vajíček v cyklu, jinak ovuluji pravidelně
Ten SPG je hodně důležitý, uvidíte jak dopadne ten a pak se objednejte na konzultaci a nechte si poradit ![]()
@kratjana Janicko tak tu tvoj kolegyni bych nakopala do zadku.Co je ji do toho kam pujdes a jak si muze dovolit ti rict, zda tam nemuzes chodit ve volnu. Nekteri lide jsou opravdu hloupi a netaktni.Ja bych ji to vubec nevysvetlovala, nic ji do toho neni! Budu cekat na hlaseni ![]()
Ženy jsem blázen celou noc jsem nespala asi do jedné mě bolel podbrich a pak jsem nespala protože už mě nebolel
uplnej blázen
Holky, spadl mi kámen ze srdce, všechna vajíčka byla dobrá a všechna oplodnili, chytla se čtyři, tak teď ještě genetika a v úterý po poledni mi budou volat, tak snad nebudu nešťastná a zadaří se…
Moc Vám děkuji za povzbuzení a držte mi prosím ještě chvilku palečky, taky na vás myslím a posílám ![]()
@T.martasek Takže podstupujete ještě PGD nebo PGS nebo jdeš v úterý na ET?.. Držím dál palce ![]()
@T.martasek snad jo tet me to vse pride nejaky jiny jak pocity tak me prislo i v repromede ze se ke me chovaly jako by najednou vedeli ze to je stoprocentní
@T.martasek jee to jsou dobre zpravicky.To vis, ze budeme drzet palecky. Urcite se to povede! A kolik teda dohramady jsi mela vajicdk? Takze kdyz ti odeberou vajicka muzou je nechat jeste kultivovat aby doztala jo? jestli to dobre chapu?
@T.martasek Tak moc držím pěsti, aby byly nadále dobré zprávičky a na konci byl ten pozitivní testík ![]()
Devcatka kontrola je zamnou, dr. rikala ze foliky jsou nevim kolik, ale myslim ze uz dva meli 12mm a ostatni tak 10mm. Uz mi pichli ten centro… neco nevim presne jak se to jmenuje aby foliky nepraskli. Gonal 250 mam napsany do soboty a v sobotu jedeme na kontr. do repro.
@Katjus Super.Ja si mam take ode dneska pichat centrocide mam to az na desatou vecer.Ja jdu zase zitra na kontrolu.Neni dulezite kolik vajicek, ale kvalita.
Holky moje tak náš malý zázrak už je na světě…
narodil se dnes v 8.20 s mírama 3.40 kg a 50.cm…
rodily jsme císařem a já mám novou životní lásku jménem Štěpánek ![]()
@adrusenkaaa me to sestřičky pichly tam, tak to mam pichat 13:30, ja mam kontrolu v sobotu v brne, tak jsem zvedava. Takovych 10 tam asi bylo tak uvidime. Neco rikala ze bych na punkci mela jit mozna ve středu. Ale uvidim v sobotu co mi reknou ![]()
@oskárek59 Jůůů obrovská gratulace
Pak nám to tu musíš všechno napsat až budete doma. Mám velkou radost ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.