1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
18.2.16 08:35

@TerezaRyš Taky mám PCO, ale u mě to znamená jen to, že mám občas více vajíček v cyklu, jinak ovuluji pravidelně :) Ten SPG je hodně důležitý, uvidíte jak dopadne ten a pak se objednejte na konzultaci a nechte si poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.16 10:03

@kratjana Janicko tak tu tvoj kolegyni bych nakopala do zadku.Co je ji do toho kam pujdes a jak si muze dovolit ti rict, zda tam nemuzes chodit ve volnu. Nekteri lide jsou opravdu hloupi a netaktni.Ja bych ji to vubec nevysvetlovala, nic ji do toho neni! Budu cekat na hlaseni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
18.2.16 10:13

@kratjana dohromady ale hodinu a ctvrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
18.2.16 11:00

Ženy jsem blázen celou noc jsem nespala asi do jedné mě bolel podbrich a pak jsem nespala protože už mě nebolel :lol: uplnej blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 11:29

Holky, spadl mi kámen ze srdce, všechna vajíčka byla dobrá a všechna oplodnili, chytla se čtyři, tak teď ještě genetika a v úterý po poledni mi budou volat, tak snad nebudu nešťastná a zadaří se… :srdce: Moc Vám děkuji za povzbuzení a držte mi prosím ještě chvilku palečky, taky na vás myslím a posílám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 11:30

@marenkaF No, ale věřím, že to nevyspáni bude stát za to… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.2.16 11:33

@T.martasek Takže podstupujete ještě PGD nebo PGS nebo jdeš v úterý na ET?.. Držím dál palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
18.2.16 11:41

@T.martasek snad jo tet me to vse pride nejaky jiny jak pocity tak me prislo i v repromede ze se ke me chovaly jako by najednou vedeli ze to je stoprocentní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.16 11:58

@T.martasek jee to jsou dobre zpravicky.To vis, ze budeme drzet palecky. Urcite se to povede! A kolik teda dohramady jsi mela vajicdk? Takze kdyz ti odeberou vajicka muzou je nechat jeste kultivovat aby doztala jo? jestli to dobre chapu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.2.16 12:07

@T.martasek Tak moc držím pěsti, aby byly nadále dobré zprávičky a na konci byl ten pozitivní testík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.2.16 17:59

Devcatka kontrola je zamnou, dr. rikala ze foliky jsou nevim kolik, ale myslim ze uz dva meli 12mm a ostatni tak 10mm. Uz mi pichli ten centro… neco nevim presne jak se to jmenuje aby foliky nepraskli. Gonal 250 mam napsany do soboty a v sobotu jedeme na kontr. do repro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.16 18:12

@Katjus Super.Ja si mam take ode dneska pichat centrocide mam to az na desatou vecer.Ja jdu zase zitra na kontrolu.Neni dulezite kolik vajicek, ale kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.2.16 18:27

Holky moje tak náš malý zázrak už je na světě…
narodil se dnes v 8.20 s mírama 3.40 kg a 50.cm…
rodily jsme císařem a já mám novou životní lásku jménem Štěpánek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.2.16 18:29

@adrusenkaaa me to sestřičky pichly tam, tak to mam pichat 13:30, ja mam kontrolu v sobotu v brne, tak jsem zvedava. Takovych 10 tam asi bylo tak uvidime. Neco rikala ze bych na punkci mela jit mozna ve středu. Ale uvidim v sobotu co mi reknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.2.16 18:30

@oskárek59 Jůůů obrovská gratulace :kytka: :dance: :dance: Pak nám to tu musíš všechno napsat až budete doma. Mám velkou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.