1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
17.2.16 12:38

@kratjana Lístek jak do krámu :pankac: :mrgreen: Seš dobrá.. těším se na tvůj zítřejší zážitek z Repro :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.16 14:47

@marenkaF holka tak tfuj tfuj ať to dobře dopadne a holka roste jako z vody :-D :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.2.16 15:52

Ahoj holky, tak to mám za sebou, mají šest vajíček, ale mně to připadá málo :,( Dnes je prý nechají v obalu, kdyby chtělo ještě nějaké dozrát a zítra dopoledne si mám zavolat a řeknou mi, jak to vypadá… Tak jsem dnes docela nešťastná, myslela jsem, že budu mít víc vajíček, a že dnes budu vědět kolik jich je dobrých… Ach jo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.2.16 15:55

@T.martasek Upřímně není to moc, ale jsou holky co měli jedno a vyšlo jim to :) Dneska Ti stejně nemají co říct, zítra si budeš volat kolik se jich oplodnilo a pak za 5 dní kolik to zvládlo = to je nejdůležitější. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.2.16 16:01

@Kikuška90 No právě, a to jsem měla 350 jednotek gonalu, já si myslela, že jich bude prostě víc, tak mě to zklamalo :( Jsem jakási přecitlivělá… Ale děkuji, uvidíme… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.2.16 16:32

Kontola za mnou krev v poradku. Vajicka rostou, reaguju dobre.Uff se mi ulevilo. Davky porad stejne. Dalsi kontrola v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.2.16 16:37

@T.martasek ahoj ja vim jak se citis poprve jsem chteka 20 vajicek a mela jen 10.6 je dobre cislo.Tady jde o kvalitu a ne o kvantitu! Z toho nude miminko, ver jim. Zitra dej vedet co ti rekli. Jaky mas Ahm? A kolik ti je jestli se muzu se zeotat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 17:13

@T.martasek jak říká @Kikuška90 opravdu i já jsem si všimla že ty co mají málo jsou tehule hned po prvním transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 17:18

Kikus já nemám dobrého pamatovaka. Kdybys viděla jak jsem připravena na zítřek :) zítra jsem v práci celý den od 6-18. Odejdu před 11:30-14:00 fo 11. Budu pripocena a smradlava :) mám nakoupené vlhčené ubrousky. Do práce jsem si vzala rucnicky abych se nima umyla :) tak snad nepadnou smrady jak tam vyjdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.2.16 18:35

@adrusenkaaa Děkuji :-) Je mi hodně, budu mít za měsíc a kousek 39. A AHM nevím, co je, já to tu zahlédla, ale ještě jsem to nehledala… Jsem prostě hrozná, já fakt chci vědět jen co musím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.2.16 21:32

@T.martasek fakt, to je mi lito. Alr je to lepší nez nic, určitě to budou bojovnici uvidíš <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.2.16 21:33

@adrusenkaaa je tak to je super :potlesk: zitra podam info ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.2.16 21:38

Moc vam dekuji. Od rada me boli podbrisko tak doufam ze je zakousla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.2.16 21:39

@adrusenkaaa jj jsou to jehlicky. Jinak za to chteji 2500 kc je to dost na to ze bezna akupunktura stoji tak 350

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.2.16 21:54

Děkuji, jste zlaté, zítra podám hlášení, snad bude pozitivní… :hug: jsem k. o., mažu do hajan, bolí mě břicho a chce se mi chrnět. Držím vám palečky ať se vám daří a dopadne nám to všem dobře :srdce: Dobrou nocenku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.