1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
17.2.16 21:58

@marenkaF u nás ve Znojmě u primáře asi za 260. Ale je potřeba dojít 6-10×. Jsem objednaná na 22.3. To je nejbližší termín pro mě možný a vychází to plus minut na det ketu jestli to budu mít pravodelny. Jak dlouho jsi tam ležela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 22:03

@T.martasek marti držím pěsti
Já přijela o půl z práce tak teď valím spát. Zítra na novo, a mezi práci do Repromedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.2.16 22:12
@kratjana píše:
@T.martasek marti držím pěsti
Já přijela o půl z práce tak teď valím spát. Zítra na novo, a mezi práci do Repromedy

To je masakr, jsem četla ty bojové podmínky… :-) mě v práci už pomalu všechny nenávidí, bo tam furt nejsem… Tak hodne štěstí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.2.16 22:17

@T.martasek Nejsi hrozna! A myslim si, ze to je dobre aspon se nemusis o nic starat, resit,zkoumat.Asi to taky tak zacnu delat abych byla v pohode.Ale ty mas krasny zraly vek. V Americe maji deti kolem 43let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.2.16 22:20

@kratjana Janicko jsem se nasmala.Pry prijdu smradlava spocena :mrgreen: :mrgreen: Jsi srandovni. Podej hlaseni. Uplne na vsechno se jich zeptej a pak podej hlaseni! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.2.16 22:21

@Katjus dekuji.Budu se tesit na dobre zpravy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 22:34

@T.martasek jo dnes jsem řekla kolegyni se kterou mám zítra směnu že ji na mecele tři hodiny zmizim a ona mi tekla proč tam nemůžu jezdit ve volnu. Tak jsem ji vysveylila že růst sliznice a ovulaci neovlivnim. Jako by to byla pohroma. ZRovná mezi 11-14h je docela klid. A to jí B jednu přijde další kolegyně. No raději yo neřešit jinak bych to musela vystrilet B práci :lol: :mrgreen: :pocitac: :lol:
@adrusenkaaa Adri už mám nakoupeny vlhceny ubrousky, mám nachystany malý ručníky. Jeden napocim otru se a a druhým se osusim. Dobtech 11 se zapotim :( a mě mozky nejsou žádné vonavky :lol: hihi.. Kdybych jela domu kvůli sprše tak bych měla ztrátu asi hodku. A to je moc. hlavne aby mi voněla frnda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.2.16 07:44

Minimalka repromeda

Ahoj holky. prosim mam dotaz, vcera po vice nez roce snazeni (mam pcos) mi rekla dr ze at na. prirozene oplodneni zapomeneme, jedina sance je jako první ivf s minimalkou.uz jsem po clostilu na ktery jsem reagovala celkem dobre.mela jsem 1×denne..tak ted k moji otazce,
Nevite nekdoprosim na kolik minimalka s ivf vyjde v repromede v brne? At vime na co se pripravit… Doufam ze to na penězích neztroskota..jeste jsme s takovou variantou takhle „rychle“ nepocitali :,( dekuji za kazdou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.2.16 08:12

Minimalka vykde levněji ale četla jsem že je lepší jít rovnou do ivf. Měla bys víš vajec třeba. Těžko říct. Ale zas na druhou stranu my už jsme na 80000,– ale měla jsem opravdu hodně vajec

Kikusko. Si tak říkám. Za kolik v tom jsi vlastně ty? Máš hodně embryí. Kolik jsi jich nechala oplodnit? Já jen pro srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.2.16 08:19

@kratjana no me prave rekla dr. ze si mysli ze to pujde minimalkou, ze jsem ted celkem „nadopovana“ vsim co do me za ten rok stacili nahazet… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.2.16 08:21

@kratjana a 80000 za kolik pokusu? a odzacatku klasicke ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.2.16 08:25

@kratjana Ted v tom 2. IVF jsem měla asi 18 vajíček, ale oplodnit jsme nechali jen 12 ICSI+PICSI - pro nás je cokoli míň zbytečné, oplodnilo se všech 12 a ten pátý den před PGS jich bylo více jak 8 - ale jak víš, jen na 8 to proplácí pojišťovna, takže jsme nechali jen těch 8. Platili jsme celkově 33.500,– zrovna jsem to onehdá porovnávala s kámoškou co chodí do Heliosu, tak si to pamatuji :) A jednou jsme teda zatím platili stimulovaný KET - to bylo cca 8.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.2.16 08:25

@TerezaRyš A jaký máte problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.2.16 08:29

@TerezaRyš Nevím co přesně myslíš tou minimálkou, ale podle ceníku Repromedy je za 19.500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.2.16 08:32

@Kikuška90 ja mam pcos.. :,( po vysazeni antikoncepc jsem nemela ano ovulku ani ms. Pak mi dali progesteron pak clostil, duphaston a po tom clostilu co jsem brala 4mes jsem zacla ovulovat.. Jenze vajicka byli v pulce cyklu cca 16 mm a nestihli dorust. proste se to neseslo a bud se uvolnily male a brzo a nebo vetsi a uz pozde.jako treba ted ma 15 mm ale jsem uz 17dc… :,( takze nam uz dr nedava sanci na prirozeny pokus…takze rikala ze by volila ivf s minimalkou ze by to mohlo vyjit… Ze ten clostil jsem brala jen 1×denne a 3-7dc a reagovala jsem na to dobre… Takze zitra jede manzel na spermio do repromedy a ja budu miy pristi tyden vysledky z HP…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.