1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
19.2.16 07:35

@adrusenkaaa jo ma se střídat, vzdy na druhou nez gonal, ja to stridam jeden den gonal vlevo a centrocide vpravo a druhy den naopak. Snad jsem to napsala trosku srozumitelně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.16 07:41

@Katjus @adrusenkaaa Holky já to píchala všechno na jednu stranu, protože na druhé mám tetování. Myslím, že je to úplně jedno ;) Ale ten cetro-cosi mi teda dal, ten už nechci nikdy vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.16 07:43
@kratjana píše:
Byl tam dr Kafka. Na tu kapacku má vselijaky názor spíš mi doporučil akupunkturu. Maru co si o tom myslíš? Já jsi se cítila?… Ptala jsem se na dávkování utrogestanu a prý ten kdo má ovu tak dávají 1-1-1 a ten kdo nema tak 2-2-2
A yo nejdůležitější V ÚTERÝ MÁM KET! :D i ldyz nemám ovu. Zítra beru utrogestan 2-2-2

Supeeer :dance: :dance: Moc Ti přeji aby byl konečně úspěšný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.2.16 08:20

@oskárek59 MOc Ti gratuluju! Je to super zpráva :dance: A všechno v pořádku? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
19.2.16 09:24

@Kikuška90 tak v úterý držím pěsti ať se mimous zavrta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.2.16 09:36

@Kikuška90 no ani mi nemluv, byla jsem z toho úplně vyplesknuta kdyz mi to sestra ukazovala, jako mazec. Snad se s tim poperu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.2.16 09:47

@Kikuška90 já taky pichala různé. Podle toho jak jsem měla náladu. Nildo neříkal střídat. A co si o tom transferu myslíš když není ovu? Mám jem utrous

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.16 09:53
@kratjana píše:
@Kikuška90 já taky pichala různé. Podle toho jak jsem měla náladu. Nildo neříkal střídat. A co si o tom transferu myslíš když není ovu? Mám jem utrous

Ještě jsem to u nikoho neslyšela, že by šel do Nativu bez ovu. Ale když na to koukáš logicky, tak je to prakticky jako stimulace, jen ty máš tu sliznici bez podpory léků. Takže proč né :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.16 09:53
@montty píše:
@Kikuška90 tak v úterý držím pěsti ať se mimous zavrta.

Já nic, to @kratjana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.16 09:54
@Katjus píše:
@Kikuška90 no ani mi nemluv, byla jsem z toho úplně vyplesknuta kdyz mi to sestra ukazovala, jako mazec. Snad se s tim poperu :-D

No smíchat to je v pohodě, ale já na to neměla vůbec dobrou reakci a vždycky jsem trpěla :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.2.16 10:23

@Kikuška90 me to nic nedělá, naštěstí :) ale docela me vydesili kdyz mi rekli ze mam sedet v čekárně ze kdyby neco museli by volay rychlou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.16 10:32
@Katjus píše:
@Kikuška90 me to nic nedělá, naštěstí :) ale docela me vydesili kdyz mi rekli ze mam sedet v čekárně ze kdyby neco museli by volay rychlou :D

Fááákt? To Tě teda pěkně vyděsili :roll: :mrgreen:.. Já jsem čekala taky v čekárně, za 10 minut když jsem jim říkala, že to mám natelký, červený, svědí a pálí mi řekli, že to je OK reakce a můžu jít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.2.16 10:41

@Katjus urcite jsi to napsala srozumitelne.Ja picham obe dve na stejnou stranu. Jeden den vsechno vlevo a druhy den vsechno vpravo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.2.16 10:43

:andel: @Kikuška90 tak aspon vim. Protoze jsem si to zacala psat do kalendare, jelikoz jsem vzdy zapomela, na jakou stranu jsem si to predesly den pichla :mrgreen: ten centocide je strasny.Budu rada az se ho zbavim.Po vpichu me to svedelo.Des!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.2.16 10:50

@kratjana Janicko tim ze nebude ovu nevadi dostanes prece utrous.Bez do toho! A hlavne bez vycitek, jinak to nema smysl! Raduj se ze pujdes na ket. Urcite to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.