Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa jo ma se střídat, vzdy na druhou nez gonal, ja to stridam jeden den gonal vlevo a centrocide vpravo a druhy den naopak. Snad jsem to napsala trosku srozumitelně ![]()
@Katjus @adrusenkaaa Holky já to píchala všechno na jednu stranu, protože na druhé mám tetování. Myslím, že je to úplně jedno
Ale ten cetro-cosi mi teda dal, ten už nechci nikdy vidět ![]()
@kratjana píše:
Byl tam dr Kafka. Na tu kapacku má vselijaky názor spíš mi doporučil akupunkturu. Maru co si o tom myslíš? Já jsi se cítila?… Ptala jsem se na dávkování utrogestanu a prý ten kdo má ovu tak dávají 1-1-1 a ten kdo nema tak 2-2-2
A yo nejdůležitější V ÚTERÝ MÁM KET!i ldyz nemám ovu. Zítra beru utrogestan 2-2-2
Supeeer
Moc Ti přeji aby byl konečně úspěšný ![]()
@oskárek59 MOc Ti gratuluju! Je to super zpráva
A všechno v pořádku? ![]()
@Kikuška90 no ani mi nemluv, byla jsem z toho úplně vyplesknuta kdyz mi to sestra ukazovala, jako mazec. Snad se s tim poperu ![]()
@Kikuška90 já taky pichala různé. Podle toho jak jsem měla náladu. Nildo neříkal střídat. A co si o tom transferu myslíš když není ovu? Mám jem utrous
@kratjana píše:
@Kikuška90 já taky pichala různé. Podle toho jak jsem měla náladu. Nildo neříkal střídat. A co si o tom transferu myslíš když není ovu? Mám jem utrous
Ještě jsem to u nikoho neslyšela, že by šel do Nativu bez ovu. Ale když na to koukáš logicky, tak je to prakticky jako stimulace, jen ty máš tu sliznici bez podpory léků. Takže proč né ![]()
@montty píše:
@Kikuška90 tak v úterý držím pěsti ať se mimous zavrta.
Já nic, to @kratjana ![]()
@Katjus píše:
@Kikuška90 no ani mi nemluv, byla jsem z toho úplně vyplesknuta kdyz mi to sestra ukazovala, jako mazec. Snad se s tim poperu
No smíchat to je v pohodě, ale já na to neměla vůbec dobrou reakci a vždycky jsem trpěla
![]()
@Kikuška90 me to nic nedělá, naštěstí
ale docela me vydesili kdyz mi rekli ze mam sedet v čekárně ze kdyby neco museli by volay rychlou ![]()
@Katjus píše:
@Kikuška90 me to nic nedělá, naštěstíale docela me vydesili kdyz mi rekli ze mam sedet v čekárně ze kdyby neco museli by volay rychlou
Fááákt? To Tě teda pěkně vyděsili
.. Já jsem čekala taky v čekárně, za 10 minut když jsem jim říkala, že to mám natelký, červený, svědí a pálí mi řekli, že to je OK reakce a můžu jít ![]()
@Katjus urcite jsi to napsala srozumitelne.Ja picham obe dve na stejnou stranu. Jeden den vsechno vlevo a druhy den vsechno vpravo atd.
@Kikuška90 tak aspon vim. Protoze jsem si to zacala psat do kalendare, jelikoz jsem vzdy zapomela, na jakou stranu jsem si to predesly den pichla
ten centocide je strasny.Budu rada az se ho zbavim.Po vpichu me to svedelo.Des!
@kratjana Janicko tim ze nebude ovu nevadi dostanes prece utrous.Bez do toho! A hlavne bez vycitek, jinak to nema smysl! Raduj se ze pujdes na ket. Urcite to vyjde!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.