1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
20.2.16 17:29

Ahoj holky, já pořád myslím na úterý, jestli mi ta čtyři embryjka všechna ptezila, a jestli budou alespoň nějaká po genetice v pořádku… :srdce: inak já nemám nic proti žádnému doktorovi, jen Veselý mi přišel takový zmatený a teď nevím jestli to byl Krajčo nebo Kafka, který na mě byl docela protivný, když jsem se ho ptala na ty příšerné bolesti hlavy… Prý si mám dat Paralen, a když jsem mu řekla, že ten mi nepomůže, tak na mě houkl, že si mám dát tedy cokoli, kromě těch léků, které obsahují brufen, protože brání ovulaci… :roll: Tokareva byla milá, ale to i Krajčovičová, ale ta se manželovi nezdála… Stejně si myslím, že jsou to profíci a nebudu se úplně podřizovat svému dojmu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.2.16 19:36

Devcatka muzete mi prosím jak to probiha pred a po punkci??? Dekuji hlavne by me zajimalo jak tam budu dlouho lezet dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 19:50

@Katjus já co si matné pamatuji tak jsem byla v ordinaci s dr. Řekli nám že nám zavádí super embryo. Dal si nepamatuji co jsme řešili a pak jsem šla fo kabinky se prevleci a pak na lehátko kde jsem čekala až mi donesou miminko… Jezda já popisuju transfer :)

Opuposlali mě abych se šla prevleci a pak jsem čekala v posteli než si pro mě přišli. Odběr trvá asi 15min. Uspi tě. Pamatuji si že jsem už byla trochu při vědomí když mě vezli zpět do postele. Byla jsem tak unavená ale spát jsem nechtěla. Cítila jsem se jak opilá. Pořád jsem se chtěla bavit s paní co ležela vedle mě. A byla jsem vysmátá. Druhá paní zarezavala. Bylo to cca na dvě hodky minimálně. Dřív tě nepustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 19:52

@Kikuška90 doma dělám super úklid abych nemusela 14dnů nic dělat. Vysavat tedy musím každý den. Kvůli Albince a Tarince, hafiny. Taky přemýšlím co budu těch 14dnů dělat. Abych se nezblaznila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.2.16 19:58

@Katjus mně bylo řečeno, že nic nepotřebuju. Papuče jsem dostala jednorázové i košili, můžeš si vybrat větší nebo menší :-) Odvedou tě na pokoj se sprchou a záchodem. Máš si nachystat občanku a schovat vlasy pod čepičku. No a pak pro tebe přijdou, za deset minut je po všem. A pak tě nechají asi hodinu pospat. Zkontrolují ti tlak a vytáhnou kanylu. Pak dostaneš bagetu a vodu, zeptají se tě jestli chceš něco od bolesti a pak můžeš jít. My dlouho potom čekali na doktorku s výsledky, ale ten zákrok byl i se spaním asi na hoďku a půl… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 20:10

@T.martasek To je samozrejme, ze myslis na sve embrya.To je tedka nejhorsi to cekani. Drzim palecky at jsou vsechny v poradku.Budu myslet na tebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 20:11

@T.martasek tyyy jo za mě cepka nebyla ani tlak… Ale je to už rok a půl. To je hrozný… A pořád nejsem tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.2.16 20:14

@adrusenkaaa Já se na sebe trochu zlobím, že se k tomu tak upínám, tak se snažím na to moc nemyslet, ale furt se mi to vrací… To čekání je nejhorší aa trpělivost nepatří mezi mé silné stránky… Moc děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 20:18

@Katjus Ahoj co si pamatuji z minuleho roku. Prisli jsme v 7.30h. Zaplatili zalohu. Prvni sel na radu pritel, musel odevzdat vzorek.Pote co odevzdal vzorek jsem se sla prevlect na pokoj do sve nocni kosile.Za chvili si pro me prisli.Bylo ta deset minut devet, uspali me a v devet hodin me budili. Opravdu to je rychlovka.Dali mi slipovou vlozku, jednou jsem zaspinila.Nic me nebolelo! Pote me chodili kontrolovat, merit tlak.Asi hodinu jsem lezela.Pak mi prinesli bagetu a piti. Oblekla jsem se a sla za pritelem.

Pote si Nas doktorka zavolala a zdelila kolik bylo vajicek a jake je sperma a probrali jsme jsk to nechame oplodnit. Prodali utrogestan a sli jsme domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.2.16 20:19

@kratjana Ani tlak? To je divné… 8o To by určitě po celkové anestezii mělo být, to mi dělali všude, a že těch zákroků bylo požehnaně… :? Zlato, ono se to jednou zlomí, třeba zrovna teď, musíme věřit… Já už po šesti letech se taky pokolikáté zvedám ze dna, držím palečky… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 20:21

@T.martasek Vubec se na sebe nezlob.Je to prirozeny jev! Uzivej si to, ze vznika tvoje miminko a za chvili ho budes mit v brisku.Ja to chapu, nejde na to nemyslet! Zkus si pustit relaxacni hudbu, uvidis, zda ti to nepovoli stres. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.2.16 20:22

@adrusenkaaa Já jsem normálně vůbec nekrvácela, ani nešpinila, prostě nic… Jsem byla úplně překvapená… I bez analgetik jsem to dala, možná proto, že těch vajíček bylo tak málo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 20:25

@kratjana Jo to delas dobre, ze si uklizis.Pak budes v pohode ze mas uklizeno.Ja si po opu uklidim. A zitra Nam dam vonave perinky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.2.16 20:25

@adrusenkaaa No jo, já jsem hrozná, bojím se na něco těšit, abych nebyla zklamaná… Manžel si se mnou teď moc srandy neužije, ale snažím se… :hug: Ale včera a dnes jsem na něho byla hnusná, jsem podrážděná… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 20:30

@T.martasek Taky jsem nemela nic od bolesti a byla prekvapena, ze nic nebolelo! Urcite jsi mela kvalitnejsi vajicka to je to nejdulezitejsi! Ja si pamatuji jsk jsem v rijnu byla na hydrolaparoskopii (vysetreni pres pochvu, zda jsou vehcovofy pruchozi) a to byla strasliva bolest. Katastrofa! okamzite neco od bolesti.Jsem se bala pak jit do sprchy, ze sebou slehnu. Nikomu tu bolest nepreji! A nejhorsi byla bolest psychicka ze spatneho vysledku. Tedka verim, ze budou same dobre zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.