1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
19.2.16 12:02

Ahoj holky, povedlo se tu některé z vás ivf v Repromedě i přes hlubokou infiltrující endometriozu? Samozřejmě s blastocystou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.16 12:30

@Petruse91 Kam jsi chodila předtím, že Ti zaváděli jen 3denní embrya?? Je tu spousta holek, kterým se povedlo :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.2.16 15:00

@Katjus Dnesni kontrola v poradku. Davky porad stejne a doktor rikal, ze opu nejspise ve stredu.Kez bychom se tam potkaly! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.2.16 16:08

Škoda, že tam jedeme každá jiný den… :roll: Holky, proč mi napsali ten utrogestan, když my ještě neplánujeme zavedení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.2.16 17:48

@adrusenkaaa to by bylo super :) ja jdu zitra na ko, taj pisnu co mi rekly ;-) snad t o taky vyjde na stredu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.2.16 20:27
@T.martasek
@T.martasek píše: Škoda, že tam jedeme každá jiný den… :roll: Holky, proč mi napsali ten utrogestan, když my ještě neplánujeme zavedení? :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.2.16 20:44

@Katjus budu cekat. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.2.16 20:53

@kratjana @adrusenkaaa @Kikuška90
Holky, to jsou super zprávy, už se to zase začíná rozjíždět KETy a s miminkama! :potlesk: Moc vám držím palce, ať to konečně vyjde!!!
Jinak já jsem píchala na střídačku, tak mi to bylo i řečeno. A pak, když se přidal Cetrotide, tak na jednu stranu ten a na druhou Gonal, druhý den jsem to prohodila. Po Cetrotide jsem měla taky velký rudý svědivý flek, tak jsem si i snadno pamatovala, na kterou stranu jsem ho aplikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
19.2.16 23:36

To bude miminek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.2.16 08:03

Uz se tesim az pujdete devcata na KETY koukam ze tady jsem asi po zavedeni jen ja a nejak me nebavi doufat samotnou takhle na sobe pozoruju kazde pichnuti, doufam ze bude zas pekne plodny rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 10:57

@marenkaF maru prisim tě jaký máš dojny z akupunktury? Jak jdi se cítila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.2.16 11:04

@kratjana no ja mela pocit uplne stejnej jako kdybych tam nebyla jediny co jsem si odnesla tak krece v ruce po jednom v pichu a dve jehlicky v uchu :D
nemluvne o tom ze jsem byla uplne z ni ve stresu bavily jsme se o koureni tak jsem ji rekla ze jsem kurak ale ze pri stimulaci a transferu nekourim tak jsem mela asi 30 minutove kazani kdy me hrozne rozcilovala a zbytek si povidala tak jsem nemala cas si odpocinout ale po transferu me zhasla a nechala v klidu lezet byla to nadhera zvlast kdyz uz me neprala ta zarivka do oci. jinak me to nic neudalo tak bych z nova do toho nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 11:52

@marenkaF ale třeba se zadari díky tomu :) oskarek taky měla akupunkturu. Já to asi zkusím ať si yo nevycitam. Ale těch peněz ;( chodíš do práce? Jsi v klidu nebo tak normál. na kolikatou jsi byla na ket? Já si říkala že bych raději až na odpo abych mohla jít do obchoďáku a prokrvovat delohu chůzi při nákupu ;) dodrzujes nějaký zvláštní režim? Jako že třeba po ketu prý ananas a citron atd. Začíná mi z toho hrabat. Kdy testujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 12:37

@montty @Lalunta Holky to si pište tedka se nám to tady všechno rozjede.To bude těhulek. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 12:39

@kratjana Janičko podle mě to neovlivníš v kolik hodin bude ket. Raději se řid tím co ti řekne repromeda.Bud v klidu. Budeš tam ležet po Ketu? Ja budu chtít určitě ležet 30 minut po zavedaní, at mám z toho lepší pocit, a nechám si i trošku plnější močový měchýř. Jinde na foru v Car chtějí at má žena plnější močový měchýř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.