Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, povedlo se tu některé z vás ivf v Repromedě i přes hlubokou infiltrující endometriozu? Samozřejmě s blastocystou. ![]()
@Petruse91 Kam jsi chodila předtím, že Ti zaváděli jen 3denní embrya?? Je tu spousta holek, kterým se povedlo
![]()
@Katjus Dnesni kontrola v poradku. Davky porad stejne a doktor rikal, ze opu nejspise ve stredu.Kez bychom se tam potkaly! ![]()
Škoda, že tam jedeme každá jiný den…
Holky, proč mi napsali ten utrogestan, když my ještě neplánujeme zavedení? ![]()
@adrusenkaaa to by bylo super
ja jdu zitra na ko, taj pisnu co mi rekly
snad t o taky vyjde na stredu ![]()
@T.martasek píše: Škoda, že tam jedeme každá jiný den…Holky, proč mi napsali ten utrogestan, když my ještě neplánujeme zavedení?
@kratjana @adrusenkaaa @Kikuška90
Holky, to jsou super zprávy, už se to zase začíná rozjíždět KETy a s miminkama!
Moc vám držím palce, ať to konečně vyjde!!!
Jinak já jsem píchala na střídačku, tak mi to bylo i řečeno. A pak, když se přidal Cetrotide, tak na jednu stranu ten a na druhou Gonal, druhý den jsem to prohodila. Po Cetrotide jsem měla taky velký rudý svědivý flek, tak jsem si i snadno pamatovala, na kterou stranu jsem ho aplikovala.
Uz se tesim az pujdete devcata na KETY koukam ze tady jsem asi po zavedeni jen ja a nejak me nebavi doufat samotnou takhle na sobe pozoruju kazde pichnuti, doufam ze bude zas pekne plodny rok ![]()
@marenkaF maru prisim tě jaký máš dojny z akupunktury? Jak jdi se cítila?
@kratjana no ja mela pocit uplne stejnej jako kdybych tam nebyla jediny co jsem si odnesla tak krece v ruce po jednom v pichu a dve jehlicky v uchu ![]()
nemluvne o tom ze jsem byla uplne z ni ve stresu bavily jsme se o koureni tak jsem ji rekla ze jsem kurak ale ze pri stimulaci a transferu nekourim tak jsem mela asi 30 minutove kazani kdy me hrozne rozcilovala a zbytek si povidala tak jsem nemala cas si odpocinout ale po transferu me zhasla a nechala v klidu lezet byla to nadhera zvlast kdyz uz me neprala ta zarivka do oci. jinak me to nic neudalo tak bych z nova do toho nesla
@marenkaF ale třeba se zadari díky tomu
oskarek taky měla akupunkturu. Já to asi zkusím ať si yo nevycitam. Ale těch peněz ;( chodíš do práce? Jsi v klidu nebo tak normál. na kolikatou jsi byla na ket? Já si říkala že bych raději až na odpo abych mohla jít do obchoďáku a prokrvovat delohu chůzi při nákupu
dodrzujes nějaký zvláštní režim? Jako že třeba po ketu prý ananas a citron atd. Začíná mi z toho hrabat. Kdy testujes?
@kratjana Janičko podle mě to neovlivníš v kolik hodin bude ket. Raději se řid tím co ti řekne repromeda.Bud v klidu. Budeš tam ležet po Ketu? Ja budu chtít určitě ležet 30 minut po zavedaní, at mám z toho lepší pocit, a nechám si i trošku plnější močový měchýř. Jinde na foru v Car chtějí at má žena plnější močový měchýř.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.