Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, povedlo se tu některé z vás ivf v Repromedě i přes hlubokou infiltrující endometriozu? Samozřejmě s blastocystou. ![]()
@Petruse91 Kam jsi chodila předtím, že Ti zaváděli jen 3denní embrya?? Je tu spousta holek, kterým se povedlo
![]()
@Katjus Dnesni kontrola v poradku. Davky porad stejne a doktor rikal, ze opu nejspise ve stredu.Kez bychom se tam potkaly! ![]()
Škoda, že tam jedeme každá jiný den…
Holky, proč mi napsali ten utrogestan, když my ještě neplánujeme zavedení? ![]()
@adrusenkaaa to by bylo super
ja jdu zitra na ko, taj pisnu co mi rekly
snad t o taky vyjde na stredu ![]()
@T.martasek píše: Škoda, že tam jedeme každá jiný den…Holky, proč mi napsali ten utrogestan, když my ještě neplánujeme zavedení?
@kratjana @adrusenkaaa @Kikuška90
Holky, to jsou super zprávy, už se to zase začíná rozjíždět KETy a s miminkama!
Moc vám držím palce, ať to konečně vyjde!!!
Jinak já jsem píchala na střídačku, tak mi to bylo i řečeno. A pak, když se přidal Cetrotide, tak na jednu stranu ten a na druhou Gonal, druhý den jsem to prohodila. Po Cetrotide jsem měla taky velký rudý svědivý flek, tak jsem si i snadno pamatovala, na kterou stranu jsem ho aplikovala.
Uz se tesim az pujdete devcata na KETY koukam ze tady jsem asi po zavedeni jen ja a nejak me nebavi doufat samotnou takhle na sobe pozoruju kazde pichnuti, doufam ze bude zas pekne plodny rok ![]()
@marenkaF maru prisim tě jaký máš dojny z akupunktury? Jak jdi se cítila?
@kratjana no ja mela pocit uplne stejnej jako kdybych tam nebyla jediny co jsem si odnesla tak krece v ruce po jednom v pichu a dve jehlicky v uchu ![]()
nemluvne o tom ze jsem byla uplne z ni ve stresu bavily jsme se o koureni tak jsem ji rekla ze jsem kurak ale ze pri stimulaci a transferu nekourim tak jsem mela asi 30 minutove kazani kdy me hrozne rozcilovala a zbytek si povidala tak jsem nemala cas si odpocinout ale po transferu me zhasla a nechala v klidu lezet byla to nadhera zvlast kdyz uz me neprala ta zarivka do oci. jinak me to nic neudalo tak bych z nova do toho nesla
@marenkaF ale třeba se zadari díky tomu
oskarek taky měla akupunkturu. Já to asi zkusím ať si yo nevycitam. Ale těch peněz ;( chodíš do práce? Jsi v klidu nebo tak normál. na kolikatou jsi byla na ket? Já si říkala že bych raději až na odpo abych mohla jít do obchoďáku a prokrvovat delohu chůzi při nákupu
dodrzujes nějaký zvláštní režim? Jako že třeba po ketu prý ananas a citron atd. Začíná mi z toho hrabat. Kdy testujes?
@kratjana Janičko podle mě to neovlivníš v kolik hodin bude ket. Raději se řid tím co ti řekne repromeda.Bud v klidu. Budeš tam ležet po Ketu? Ja budu chtít určitě ležet 30 minut po zavedaní, at mám z toho lepší pocit, a nechám si i trošku plnější močový měchýř. Jinde na foru v Car chtějí at má žena plnější močový měchýř.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď