1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
18.2.16 18:41

@oskárek59 Kráása, gratuluji, at jste zdravi a spokojeni :srdce: :srdce: :dance: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.2.16 18:41

@oskárek59 Moc gratuluji :srdce: Ať jste zdraví a brzo doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 18:43

Vajíček mi odebrali 6. MUDr. Krajčovičová říkala, že v obalu mohou ještě dozrát- bez obalu už to není možné. Když já nevím jestli to je PGD nebo PGS, páč se mi to plete. Bratranec od manžela má dceru s nemocí motýlých křídel, takže my chceme vyšetření na tuto nemoc, a protože jsem třikrát potratila v sedmém týdnu bez zjištěné příčiny, tak chceme zavést úplně zdravé embryo… V úterý budu volat ohledně genetiky a jak se daří embryjkům a ve čtvrtek jedeme do Repromedy, domluvit se na dalším postupu. My máme trochu komplikace s pojišťovnami, takže zase ještě musíme dořešit tohle a pak teprve, když to zvládneme a embrya budou v pořádku, tak se domluvume na transferu… Prostě je to vsechno složité… :think: @adrusenkaaa @Kikuška90

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 18:46

@oskárek59 Moc moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka aa štěstíčka… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
18.2.16 19:11

@oskárek59 strasne velka gratulace hlavne at jste v poradku :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.2.16 19:36

Holky moc Vám děkujeme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 19:53
@missy-m píše:
@T.martasek Tak moc držím pěsti, aby byly nadále dobré zprávičky a na konci byl ten pozitivní testík :srdce:

Moc děkuji, budu ráda, když to všechno dopadne a hlavně, abych zvládla i ten první trimestr, protože z toho mám největší hrůzu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 20:01

@adrusenkaaa jejda, krásný zralý věk, si kolikrát říkám, že jsem se asi na stará kolena zbláznila a měla čekat na vnoučata :lol: Já už mám dva puberťáky, ale chtěla jsem splnit manželovi přání, který děti nemá, aby měl svou krev… Tak uvidíme, prostě po osmi letech snažení jsem docela zdeptaná, že to nejde… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 20:04

@kratjana Tak to je fakt těžký s těmi kolegyněmi, kdo si něčím takovým neprojde, tak to asi nepochopí… :cert: Tak co, jak to proběhlo, bez ztráty kytičky? :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.2.16 20:24

@oskárek59 Moc gratuluji ke Stepankovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.2.16 20:59

@oskárek59 paraaaaada. Super. Preji vám štěstí!!! A zdraviiii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.2.16 21:01

Holky kste zvědavé??? :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.16 21:04

@oskárek59 Bozee tecou mi slzy! Ze srdce ti gratuluji k synovi.Tak mas konecne u sebe svoji lasku. Musis byt stastna. :hug: :srdce: Opatruj se. Budeme se tesit na fotecku a az budes mit cas tak neco napis o tvem porodu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.16 21:07

@Katjus Doktor mi jeste nerikal nic o Opu.Ale pocitam nekdy pristi tyden. A jak pichali to centrocide tak se to ma taky stridat vlevo vpravo? Jsem zapomela se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 21:10

@kratjana :jazyk: :pocitac: Tak jak? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.