Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vajíček mi odebrali 6. MUDr. Krajčovičová říkala, že v obalu mohou ještě dozrát- bez obalu už to není možné. Když já nevím jestli to je PGD nebo PGS, páč se mi to plete. Bratranec od manžela má dceru s nemocí motýlých křídel, takže my chceme vyšetření na tuto nemoc, a protože jsem třikrát potratila v sedmém týdnu bez zjištěné příčiny, tak chceme zavést úplně zdravé embryo… V úterý budu volat ohledně genetiky a jak se daří embryjkům a ve čtvrtek jedeme do Repromedy, domluvit se na dalším postupu. My máme trochu komplikace s pojišťovnami, takže zase ještě musíme dořešit tohle a pak teprve, když to zvládneme a embrya budou v pořádku, tak se domluvume na transferu… Prostě je to vsechno složité…
@adrusenkaaa @Kikuška90
@oskárek59 Moc moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka aa štěstíčka… ![]()
@missy-m píše:
@T.martasek Tak moc držím pěsti, aby byly nadále dobré zprávičky a na konci byl ten pozitivní testík
Moc děkuji, budu ráda, když to všechno dopadne a hlavně, abych zvládla i ten první trimestr, protože z toho mám největší hrůzu… ![]()
@adrusenkaaa jejda, krásný zralý věk, si kolikrát říkám, že jsem se asi na stará kolena zbláznila a měla čekat na vnoučata
Já už mám dva puberťáky, ale chtěla jsem splnit manželovi přání, který děti nemá, aby měl svou krev… Tak uvidíme, prostě po osmi letech snažení jsem docela zdeptaná, že to nejde… ![]()
@kratjana Tak to je fakt těžký s těmi kolegyněmi, kdo si něčím takovým neprojde, tak to asi nepochopí…
Tak co, jak to proběhlo, bez ztráty kytičky?
![]()
@oskárek59 paraaaaada. Super. Preji vám štěstí!!! A zdraviiii.
@oskárek59 Bozee tecou mi slzy! Ze srdce ti gratuluji k synovi.Tak mas konecne u sebe svoji lasku. Musis byt stastna.
Opatruj se. Budeme se tesit na fotecku a az budes mit cas tak neco napis o tvem porodu ![]()
@Katjus Doktor mi jeste nerikal nic o Opu.Ale pocitam nekdy pristi tyden. A jak pichali to centrocide tak se to ma taky stridat vlevo vpravo? Jsem zapomela se zeptat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.