1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
17.2.16 11:13

Holky slysela jsdm, ze v gonalu v peru pry davaji par jednotek navic. A opravdu, bojovala jsem s tim zbytkem a pichla. Akorat se bojim co kdyz jsem si tam dala trosku vzduchu nebo ja nevim, jsem ze vseho nervozni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 11:19

@adrusenkaaa snad neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 11:20

@adrusenkaaa buď v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.2.16 11:23

@kratjana rano jsem byla na krvy a odpoledne jdu na ultrazvuk a pro vysledky. Myslim si, ze se ani nenajim obeda jak jsem nervozni co mi tekne doktor. Jestli nebudu jist az do tehotenskeho testu tak to se mam na co tesit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.2.16 11:25

@adrusenkaaa Vzduch vůbec nevadí, nepícháš do žíly, ale jen do kůže. Takže no stress :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.2.16 11:26

@Kikuška90 pro priste budu vedet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 11:28

@Kikuška90 kdybych mohla tak mám stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 11:29

@adrusenkaaa mysli pozitivně a dej si něco dobrého i za mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.2.16 11:34
@kratjana píše:
@Kikuška90 kdybych mohla tak mám stimulaci

Mě už je to asi jedno :nevim:… A ty klidně můžeš, do nativu Tě přece nikdo nutit nebude :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.2.16 11:34
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 pro priste budu vedet. :hug:

Hlavně se nám odpoledne pochlub, jak dopadl UTZ, jak folikuly pěkně rostou :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 11:56
@Kikuška90 píše:
Mě už je to asi jedno :nevim:… A ty klidně můžeš, do nativu Tě přece nikdo nutit nebude :hug: :)

To bych mohla ale já se bojím že když nemám vajíčko a ovulaci že to bude na škodu. S náplastma budu v klidu. Navíc jsem pila kontryhel, co když sliznice rostla díky tomu a pak by se zasekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.2.16 12:00
@kratjana píše:
To bych mohla ale já se bojím že když nemám vajíčko a ovulaci že to bude na škodu. S náplastma budu v klidu. Navíc jsem pila kontryhel, co když sliznice rostla díky tomu a pak by se zasekla.

To se právě taky bojím, proto na ten čaj kašlu. Hle při stimulaci jsem byla taky v pohodě, že to hormony kdyžtak podrží a stejně to nevyšlo. Takže já už věřím jen tomu, že to snad náhodně jednou vyjde (upřímně doufám, že ano, protože do dalšího IVF už nejdu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 12:18

Holky nrvite podle čeho davji dávky utrogestanu? I ve stimulovanem cyklu jsem měla jen 1-1-1 není to málo když v té době nebyla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.2.16 12:21
@kratjana píše:
Holky nrvite podle čeho davji dávky utrogestanu? I ve stimulovanem cyklu jsem měla jen 1-1-1 není to málo když v té době nebyla ovulace?

To by mě taky zajímalo :D Já při 1. KET měla 1-1-1, při druhém už 2-2-2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.16 12:34

@Kikuška90 ty jsi měla prvně nativ pak stimulace vid. Já si myslím že při stimulaci musí dát víc protože když není ovu tak tam nemáš progesteron vůbec. Musíš to jakoby o ti víc podpořit… To si myslím. Ale moje dr mi vždy psala 1-1-1 já tedy vždy brala 1-1-2 :mrgreen: zítra se zeptám. Už mám menší seznam. :mrgreen: teď valím fo prace. Zítra od 6 v práci a na půl 1. Repromeda. Takže už nebudu mít čas přemýšlet. Hlavně nezapomenout lístek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.