Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky slysela jsdm, ze v gonalu v peru pry davaji par jednotek navic. A opravdu, bojovala jsem s tim zbytkem a pichla. Akorat se bojim co kdyz jsem si tam dala trosku vzduchu nebo ja nevim, jsem ze vseho nervozni. ![]()
@kratjana rano jsem byla na krvy a odpoledne jdu na ultrazvuk a pro vysledky. Myslim si, ze se ani nenajim obeda jak jsem nervozni co mi tekne doktor. Jestli nebudu jist az do tehotenskeho testu tak to se mam na co tesit. ![]()
@adrusenkaaa Vzduch vůbec nevadí, nepícháš do žíly, ale jen do kůže. Takže no stress
![]()
@kratjana píše:
@Kikuška90 kdybych mohla tak mám stimulaci
Mě už je to asi jedno
… A ty klidně můžeš, do nativu Tě přece nikdo nutit nebude
![]()
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 pro priste budu vedet.
Hlavně se nám odpoledne pochlub, jak dopadl UTZ, jak folikuly pěkně rostou
![]()
@Kikuška90 píše:
Mě už je to asi jedno… A ty klidně můžeš, do nativu Tě přece nikdo nutit nebude
![]()
To bych mohla ale já se bojím že když nemám vajíčko a ovulaci že to bude na škodu. S náplastma budu v klidu. Navíc jsem pila kontryhel, co když sliznice rostla díky tomu a pak by se zasekla.
@kratjana píše:
To bych mohla ale já se bojím že když nemám vajíčko a ovulaci že to bude na škodu. S náplastma budu v klidu. Navíc jsem pila kontryhel, co když sliznice rostla díky tomu a pak by se zasekla.
To se právě taky bojím, proto na ten čaj kašlu. Hle při stimulaci jsem byla taky v pohodě, že to hormony kdyžtak podrží a stejně to nevyšlo. Takže já už věřím jen tomu, že to snad náhodně jednou vyjde (upřímně doufám, že ano, protože do dalšího IVF už nejdu)
Holky nrvite podle čeho davji dávky utrogestanu? I ve stimulovanem cyklu jsem měla jen 1-1-1 není to málo když v té době nebyla ovulace?
@kratjana píše:
Holky nrvite podle čeho davji dávky utrogestanu? I ve stimulovanem cyklu jsem měla jen 1-1-1 není to málo když v té době nebyla ovulace?
To by mě taky zajímalo
Já při 1. KET měla 1-1-1, při druhém už 2-2-2 ![]()
@Kikuška90 ty jsi měla prvně nativ pak stimulace vid. Já si myslím že při stimulaci musí dát víc protože když není ovu tak tam nemáš progesteron vůbec. Musíš to jakoby o ti víc podpořit… To si myslím. Ale moje dr mi vždy psala 1-1-1 já tedy vždy brala 1-1-2
zítra se zeptám. Už mám menší seznam.
teď valím fo prace. Zítra od 6 v práci a na půl 1. Repromeda. Takže už nebudu mít čas přemýšlet. Hlavně nezapomenout lístek ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.