1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
15.2.16 21:30

@marenkaF No kolegyně z práce, prý její dcera hrozně trpěla… Ale jí brali 26 vajíček, je to vůbec možné??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
15.2.16 21:34

@T.martasek jo ja poprve mela pres 20 vajicek a mela jsem trochu bolesti tak me dali prasek a naposled me odebryly ale 36 vajicek a to jsem mela velky bolesti ale jak me daly kapacku a obklad na bricho tak to bylo dobry, tak se niceho neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.2.16 21:42

@marenkaF Ty bláho, 36 vajíček, mně doktor řekl, že bylo fajn aspoň 10… Já se potom nijak nepídila, tak mě nenapadlo, že nich je možné odebrat tolik… Děkuji za uklidnění, tak to určitě zvládnu a nebude to taková hrůza… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 21:48

Já měla 31. A bolesti jsem měla takový že mě že sedačky zvedal chlap, chodila jsem v předklonu atd. Ale do 4dnů yo bylo pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
15.2.16 21:48

@T.martasek ja si to vzdycky spocitala z toho jak rikal jak jsou veliky :D jo ja mela peknou nadilku, ale nezalezi na kvantite ale na kvalite :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 21:55

Holky teď jsem dojela. Sliznice osm mm ale folikuly nikde. Něco málo viděla alebyli někde vzadu a maličký. Jedu ještě ve ct aby mrkni jestli budu mít trilinkovou sliznici. A kdyby jo tak se dá udělat ket i bez vajíčka, ovulace. Ale já bych raději s těma náplastma. Nevím no. Každopádně tam jedeme spíš kvůli tomu abych se ujistila že ta ovulace fakt nebude. Nabízela mi i test sliznice za 23000 :) ale tohle fakt neeebudu platit. Dal nějakou výživu vnitrozilni. A tu akupunkturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.2.16 22:00

Jdu spinkat, ráno vstávám do práce, děkuji za informace, je fajn, že v tom nejsem sama… Zítra určité zase nakouknu a nejpozději ve čtvrtek napíšu, jak jsem dopadla… Pa a dobrou noc :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 22:02

@T.martasek hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.2.16 06:04

@kratjana Takže do KETu jít nechceš když nebude ovulace? Sliznici máš pěknou :palec: Co já bych za takovou dala 15 DC :mrgreen:… Co je ta vnitrožilní výživa? Na co?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.2.16 07:58

@Kikuška90 no ona říkala že bych mohla jít tento měsíc do ketu když bude sliznice ta trilinkova, nejvyšší kvalita. I bez ty ovulace, že by mi nasadila jen utrogestan. Říkám si že se bojím toho že když nebudu brát náplasti že se to pokazí. Ještě jsem nečetla o někom kdo by šel do naživu ale bez ovulace. Vím že i texl na Heliosu to píše, že ovulace není podstatná…
Hlavně jsem teď pila taky kontryhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.2.16 08:00

@Kikuška90 je to jaká si kapacka která se dává jako umělá výživa lidem co nemůžou přijímat potravu. Prý to cosi udělá v děloze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.2.16 08:10
@kratjana píše:
@Kikuška90 je to jaká si kapacka která se dává jako umělá výživa lidem co nemůžou přijímat potravu. Prý to cosi udělá v děloze…

To jsem zvědavá jestli s tím dneska přijde i Tokareva :think: :mrgreen:

No jinak, podle mýho není ovulace důležitá. Ale pokud nebudeš mít ovulaci, tak ti nebudou píchat ani ovitrelle, ne?… A to já bych právě chtěla, protože co jsem dost četla, tak někde HCG píchají i v den KETu, protože to napomáhá k zavrtání toho embryjka.
Já jsem z toho už docela zoufalá. Tak jsem věřila té stimulaci minule a stejně to nevyšlo, takže u nás je to spíš jen o náhodě, že se třeba chytne :zed:

Edit - Jo a s kontryhelem jsem skončila. Pila jsem ho ted ten jeden cyklus a špinila jsem a krvácela 2 dny před MS - což se mi nikdy nestává a dostala jsem to přesně 14. den po dopití posledního čaje, takže možná napomáhá sliznici, ale já mám strach, chtěla bych ty prášky na sliznici, co jsem dostala posledně při Nativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.2.16 08:54

@Kikuška90 jak říkáš. Asi bez ovitrele. Ale co nedělám. Já fo nekonečná čekat nebudu jestli bude nebo nebude ovulace. Pokaždé když tam jdu tak nemám folikuly. Nic jiného mi nezbývá.

Holky teď jsem volala u nás ve Znojmě je primář co dělá akupunkturu. Jen mají Teda dost obsazeno. Ale i tak jsem se objednala na 22. Března jedno sezení za 260. Je jich potřeba asi 6- 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.2.16 09:24

@T.martasek Urcite to bude stat zato neboj! Drzim ti palce at odbwr bude v poradku a hlavne co nejvice vajicek.Ja uz jsem tedka nervozni, ze se musim nutit jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.2.16 16:52

Holky tak dnešní kozultace byla jedna velká katastrofa :zed: Objednala jsem se k Tokarevě - bohužel byla tam místo ní Hromadová a s tou já si prostě nesednu :nevim: Vím, že jste s ní spokojené, ale já s ní mám prostě pokaždé problém. Došla jsem tam, nabídla mi s čím může pomoc, tak jí říkám, že máme za sebou 2× KET a bez výsledku a chtěla bych se pobavit o tom jestli jsou ještě nějaké možnosti, nebo něco co by šlo udělat jinak, nebo nakombinovat cokoli.. Koukla - poprvé a naposled - do PC, že prej máme ještě 4 embrya (s výrazem jako co teda řeším :roll: ) a možnosti jsou 2 a to Nativ nebo stimulace - nic jiného. A jestli chci můžu si vybrat. Tak prej do čeho půjdeme tentokrát…
No nic, asi víc na. raná než zklamaná jsem byla, ale v autě jsem to vydýchala a kašlu na to. Už nebudu nic číst, prostě si půjdu tady pokus za pokusem a třeba se to jednou náhodou povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.