1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
12.2.16 13:01
@Katjus píše:
@adrusenkaaa ja bych mela taky stimulovat 2. nebo 3. DC. Ja si myslím ze se me to kazdym dnem rozjede, jenze je naprd ze moje gyndr bude mit to volno, zachvilku ji jdu volat tak jsem zvedava co mi rekne a jak mas dlouhy cykly??

Tak jsem volala gyndr a rikala ze si mam rano udelat test, pokud bude negativ mám začít brat prasky na oddaleni ms do 21.2 a pak bych to za dva nebo tri dny mela dostat. Tak to vypadá ze se stimulaci zacnu až 24.2 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.2.16 18:02

Ahoj holky, jsem tu nová. Chci se zeptat jestli je Repromeda i v Praze a jestli ano, má s ní někdo tady nějaké zkušenosti? Prosím…
A jaké jsou dlouhé čekací lhůty na objednání a objednává se po netu nebo tel.? Zatím jsem na tom ještě blbě, byla jsemHSK a mám dělohu srostlou a nízkou sliznici. Bude mi 38let a taky by bylo dobré vědět, jestli vše máme s manželem v pořádku. udělají mi tam testy na vše co je potřebné k tomu? Díky moc za vaše kladné i nekladné odpovědi a zkušenosti s repromedou. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.2.16 19:30

@adrusenkaaa dekuji snad uz to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.2.16 19:35

@kliki http://www.repromeda.cz/…jici-centra/
to jsou spolupracujici centra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.2.16 21:32

@Katjus Ja te obdivuji, ja bych si ty prasky na posunuti mesicku nevzala.Co to je za doktorku :nevim: To je jenom muj nazor. Treba ty prasky neuskodi.Ja mam 28 Dc. Zitra rano to dostanu. Mesicky mam jako hodinky.Mam uz doma gonal. Zacinam byt nervozni. A ta tva doktorka co te bude stimulovat ma dovolenou? To ji nemuze nekdo zastoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.2.16 21:34

@kliki Ahoj.Ja jsem s repromedou spokojena. Cekaci doby jsou v pohode. Zavolas si a za par dni jdes radu.Byt tebou volam ihned v pondeli.Je ti 38 let a pojistovna proplaci ivf do 39let.Tak sup na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.2.16 21:56

@marenkaF diky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.2.16 21:59

@adrusenkaaa o.k. hned v pondeli volam. Jen jsem nikde nenasla kontakt na Prahu tu mame nejbliz. Ale net to urcite jisti a neco vygooglim :D. Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.2.16 12:20

@adrusenkaaa Ahojky tak jsem to dneska v noci dostala, a kamaradka mi poradila at si zavolam do repromedy. Tam mi tokareva rekla at zitra zacnu stimulovat :) a v pondělí zavolám k dr na jeden utz pojedu k moji a potom kdyz tam nebude pojedu do repromedy. Se mi ulevilo. Taky začínáš zitra??? To by nam to mohlo vyjit spolecne, ja mam takovou radost :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.2.16 19:48

Holky tak na vás myslím. Ať máte co nejvíc kvalitních vajec :) já jedu v pondělí do repromedy :) budu 15.dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.2.16 11:09

@kratjana diky, mam za sebou prvni injekci gonalu, zvladla jsem to jupi :D chtěla jsem se zeptat jestli si muzu vzit brufen, hrozne me boli hlava. Mam to od krcni patere :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.2.16 13:12

Ahojte holky dnesnim dnem zahajena stimulace. Vpich uz mam ta sebou, doktor chtel at picham dopoledne. Zacinam na 225 jednotkach. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.2.16 13:14

@Katjus Ahoj,tak to je super. Opravdu si myslim, zeby by bylo zbytecne brat praaky na oddaleni. Dneska jsem mam 1 den stimulace. Kolik jednotek si mas prozatim pichat? Tak se treba potkame pri odberu vajicek a budeme se podporovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.2.16 13:16

@kratjana Janicko jsi hodna. Verim, ze se ti ket povede. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.2.16 13:18

@kliki Ja jsem z Karvine, takze s tim ti neporadim. Urcite to budou mit na strankach.Nebo si zavolej do Brna oni ti poradi. A jaky je u Vas problem, jestli se mohu zeptat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.