Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90
Nazdárek ![]()
no minulý týden jsem si poležela v nemocnici zlobil mě tlak ale jinak zatím celkem v pohodě…
ve středu byla kontrola zatím jsem zavřená na 7.západů a malý je pěkně nahoře
![]()
KTG jsme taky měli v pořádku..
další kontrola opět ve středu a uvidíme co a jak..kromě postýlky a poslední várky oblečků na žehlení vše připraveno ![]()
@oskárek59 Držím ti palečky at všechno dobře dopadne. Tento měsíc budeš mit u sebe svoje miminko.
Holka ty se máš. ![]()
@adrusenkaaa
Děkuji moc Adri
![]()
ještě nějaký ten den-týden-dva a Štěpánek už tu bude s námi…
moc s na něj těšíme ![]()
a nic se neboj letos se dočkáš i ty..hlavně se pozitivně nalaď a mysli na to, že všechno klapne!! nenechej se vystresovat tím cyklem co ti rozhodil kontryhel..mě to udělal taky a tak jsem se na jeho pití vyprdla..a cyklus byl opět jako hodinky..
@adrusenkaaa ahojky to já zase píšu teď ten kontryhel abych neměla. to krvácení týden před menses. A říkám si že nemám co ztratit. Už jsem smíření s tím že půjdu na stimulovany ket.
@oskárek59 si pamatuji jak jsme si tu psali a ještě jsi nebyla tehu ![]()
@kratjana
jo, jo nějak to uteklo.. ![]()
ze začátku člověk počítá každý den do kontroly, do UTZ, do screeningu
jestli bude vše OK, pak čeká na první kopnutí, pak začne nakupovat, připravovat, chystat..a šup blíží se porod..
![]()
Tak dnes kontrola. Holky maji 170g a 190g a zatim… tuk tuk tuk… vsechno v poradku ![]()
. Jen pry ta prepazka mezi nimi asi fakt neni ![]()
@adrusenkaaa ja prave taky jezdim ke svemu gynekologovi, muzu se zeptat odkud jsi?? Ja uz mam rozpis prvni dva 300 jednotek a pak 250. Dr musela volat asi do repromedy kolik mi ma dat, jsem pac pořádný kus zenske
Mela bych zacinat pristi tyden jestli dostanu ms. A ty??
@oskárek59 ja prave chci taky neschopenku od praktickyho, přesně jak pises kvuli drbnam v praci
jen si prave rikam a co ti napsal za diagnózu? Prave mam strach ze kdyby prisla kontrola, abych trebas nebyla pryc kvuli umelemu, nebo ti muze obvodak napsat ze jdes na umelko??? Diky za odpověď
@oskárek59 jee moc dekuji za krasna slova. Cloveku to doda silu a veri, ze to vyjde.Tak uz jenom odpocivej a nabirej silu na porod. Tesim se na fotecku maleho Stepanka.Bude prvni miminko teto skupiny
![]()
@kratjana Ahoj,uvidis co tobe ten cajik udela. A kdy chces jit na stimulovany ket?
@Katjus Ja jsem z Moravskoslezskoho kraje z Karvine kousek od Ostravy.Ja ocekavam mesicky 13 takze budeme se stimulaci kousek od sebe
Se muzeme vzajemne podporovat.
To je tvuj prvni pokus? A jak dlouho se snazite o miminko? A jaky je problem u Vas? Jsem zvedava ja vim ![]()
@adrusenkaaa ju tak to je super
Ja jsem z Policky Pardubicky kraj. Je to moje první IVF, s manželem se snazime skoro dva roky, u me by snad problem být nemel, manzel ma špatne spermio. Jsem ale taková nervozni, nevim co me ceka. A jakpak jste na tom vy?? ![]()
@Katjus píše:
@oskárek59 ja prave chci taky neschopenku od praktickyho, přesně jak pises kvuli drbnam v pracijen si prave rikam a co ti napsal za diagnózu? Prave mam strach ze kdyby prisla kontrola, abych trebas nebyla pryc kvuli umelemu, nebo ti muze obvodak napsat ze jdes na umelko??? Diky za odpověď
Já měla diagnózu nějakou kožní
,moje kamarádka měla diagnózu záda..to je klasika, co se umělka týká to myslím, že by ti musel napsat odborník (gynekolog)..
kontrola mi došla zrovna ve chvíli kdy jsem seděla u gynekologa a čekala na UTZ..
na papír od kontroly jsem si nechala dát razítko, odeslala a bylo vše OK..
pokud bys zrovna byla v Repromedě či na gyndě tak jsi v pohodě krytá..toho se neboj.. nebo si na neschopenku vždycky nech dát razítko toho dne kdy budeš na kontrole u gyndaře či v Repromedě..taky jsem to pak začala dělat.
@adrusenkaaa tento cyklus vynechám kvůli tomu jak jsem brala antibiotika. Píšu čaj a uvidím jestli ti něco udělá
14.dc si zajdu na kontrolu abych věděla. Pokud ovulku nebude tak bude stimulovany ket v březnu. Myslím že fakt nebude, jako vždy.. Téměř už jsem rozhodnuta že budu chodit už jen do repromedy… Jen nevím kdy se jim ozvat. Myslíš že stačí třeba 1.dc? Budou mi dělat ještě nějaký vyšetření? Třeba si budou chtít idelat svůj hormonální profil. No asi bych tam měla jít driv.
Takže, teď jsem se o tom bavila s chlapem… Jsem rozhodnuta že 14.dc jedu do repromedy. Jen si tam musím zavolat. Aby to věděli. Teď v pondělí si zajdu na preventivní prohlídku. A příští pondělí do Brna.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.