1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
28.1.16 19:08

@marenkaF úplně ti rozumím, ale přijde mi to jako nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.1.16 19:11

Kiki. Takže se mi menstruace nerozuměla. Budu čekat zda to do úterka nebo do středy dostanu. V případě že ne tak půjdu na kontrolu. :nevim: 8.2. To budou dva mesice od poslední menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.1.16 07:09
@kratjana píše:
Kiki. Takže se mi menstruace nerozuměla. Budu čekat zda to do úterka nebo do středy dostanu. V případě že ne tak půjdu na kontrolu. :nevim: 8.2. To budou dva mesice od poslední menstruace

Téééda holka, to je pech :hug: :hug: A test jsi zkoušela? Nikdy nevíš :)… Jo jo na tu kontrolu se určitě objednej, tohle není normální přeci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.1.16 07:10
@marenkaF píše:
Asi uz blaznim tet jsem vycetla ze bych nemela mit doma papouska ze brani otehotneni tak premyslim zda ho nenecham po ketu chvilu u rodicu

To je blbost :)… Takových „pověr“ a „rad“ je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.1.16 07:53

@Kikuška90 testy jsem dělala když. idem měla dva týdny po termínu. A nic. Dneska jsem byla ve čtyři na wc a červeno. A teď??? Ani kapka zase!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.1.16 08:14

@kratjana A bolí tě břicho nebo jiné další příznaky MS?? To je fakt zvláštní kočko :think: Já bych se radši objednala k Dr. a udělala si test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.1.16 08:26

Nebolí, já si brala ve 4ibalgin na záda. Říkám, test jsem si dělala když jsem měla zpoždění dva týdny a byl negativní. Já si myslím že se to rozjede (někdy :-D ). Když půjdu k dr tak mi dá stejně vyvolavacku. A já už do sebe nechci nic moc zbytečně rvat :( nechápu proč to mám tak divoký. Podle mě je to psychika. A s tímhle mám jít do transferu? Tohle je názorná ukázka toho že nejsem. v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.1.16 08:32

@kratjana S tímhle bych do nativu určitě nešla. Ale k té Dr. bych si skočila, aby Tě prohlídla, vyvolávačku můžeš odmítnout, ale já bych byla jistější po kontrole, jestli je vše jak má být. Příjde mi, že máš nějaké poskákané hormony :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.1.16 08:40

@Kikuška90 a přitom hormonální profil se dělal na začátku tohoto cyklu. Někdy 10.12. A byl prý ok. :nevim: :nevim: :nevim: Já následující cyklus vynechám protože jsem se teď léčiva z angíny, brala jsem dvakrát antibiotika, včera dohrála
Takže si nechám jen zjistit jestli je ovulace. A šla bych případně do stimulovaneho v následujícím cyklu, v březnu. Jen doufám že moje cykly teď nebudou dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
31.1.16 21:12

Ahoj holky jak se mate po vikendu?
Si predstavte, dnes jsem 55.dc a mestruace nikde, jen obcas slabe zakrvacim, spis jednorazove ob den, takhle to mam tyden. a po styku to byl masakr, ale ja vubec netusila ze krvacim… ach jo… ted jsem se divala na webove stranky me doktorky a ona ma zrovna ted dovcu ne : tak jsem ji napsala, uvidim co mi napise…ja to fakt nechapu…tu nepravidelnost. vzdy jsem to mela pravidelne jako hodinky. presne na den a vzdy dopoledne a ted??? takhle nebude ket v nativu…a mam strach ze stimulovany nevyjde… no a nemoc, angina, ne a ne odejit :

holky kolik stoji ket? porad 7500?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
31.1.16 21:56

@kratjana jojo,pořad 7500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.2.16 08:05

@kratjana To občasný krvácení je hodně divné :think: A jak dlouho už máš tu anginu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.2.16 08:39

@kratjana Ty jo, to je teda mazec… že by ti to takhle rozhodila ta nemoc? A nechceš zkusit zajít k jiné gyndařce? Určitě má uvedeno kdo ji době dovolené zastupuje a zase by to byl jiný doktor, který by ti k tomu třeba řekl svůj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.2.16 10:28

Holky já jsem té me dr napsala zprávu tak uvidím co mi napíše. Jestli nic tak jdu zítra k té druhé. Ony mají ordinaci vedle sebe. A uvidíme. Jinak nemoc trvá už měsíc. Teď už se cítím dobře ale jeden den mě bolí v krku druhý den ne. Krk mám ještě trošku červený a na madlich maličký hnis který nechce zmizet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.2.16 10:29

@montty dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.