Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jsem smutna.Jdu na zachod a krev na kalhotkach. A to o 10 cni drive.Od 1 dc jsem pila kontryhel asi mi to rozhodil.Vim,ze hodne zen psalo, ze jim to mesicky rozhodilo. Uvidim zitra, zda se mi rozjede.Ale tedka nevim, zda do stumulace jit.Zda se neco spafneho v tele nedeje.Je to jak naschval, mesicky mam jako hodinky.
![]()
@Katjus Ahoj, né né, při stimulaci jsem na krev nechodila, pouze UTZ.
@adrusenkaaa 10 dní dříve??
Kolikátý jsi DC?? Jo jo, Kontryhel za to možná může, mě teda vždycky cyklus spíš srovná, ještě mi ho nikdy nerozházel, ale pokud jsi ho ted pila první měsíc, tak je to docela dost možné.
@Kikuška90 jsem 19dc.Budu se modlit aby se mi to nerozjelo.Ano prvni mesic jsem ho pila. Udelal mi krasny ovu hlen a tedka tohle.
@adrusenkaaa A ovulace byla kolikátý DC?? Jestli se Ti to rozjede, tak nemáš skoro žádnou luteální fázi
.. To je potvora ten čaj
![]()
@Kikuška90 minuly tyden ve ct takze to jsem byla 12dc. Nevim co to ma znamenat.Mam 28 dc.To urcite udrlal konryhel. Uvidime zitra jak se to vyvine.
@adrusenkaaa @Kikuška90 a vy jste jezdily primo do car nebo ke sve gyndr na stimulaci??
@Kikuška90 ja jezdim ke sve gyndr, tak me udivilo, ze musim rano na krev a odpo na utz. A chtela jsem se zeptat jak to řešíte v práci?? Asi si budu muset napsat PN, kvůli tomu dojíždění
@Katjus Já jsem si brala propustky, u nás v práci není problém s ničím
Prostě jsem si jen odskočila a zase se vrátila. Nebo jsem se objednávala na odpoledne, mají tuším až do 18:00 v Reromedě.
@Katjus Já jsem jezdila ke svému gynekologovi, který s nimi spolupracuje na stimulaci. Docházela jsem co tři dny dvakrát denně. Ráno krev, odpoledne vysledky z krve a pak ult.Bud ráda, že ti budou brát i krev je to velmi důležité při stimulaci, poté je to přesné davkování. Já jsem na nemocenské. A kdy budeš stimulovat? Pak dej vedet kolik jednotek jsi měla na začatku.
Příspěvek upraven 05.02.16 v 12:32
@Katjus
my jezdily taky přímo do Repromedy a při první stimulaci sem šla taky asi 2-krát na krev..
doktorka se chtěla ujistit jaké dávky Gonalu pro mě budou úplně ty nejlepší a podle krve mi to dávkovala
jinak já si brala v práci taky propustky na půl dne a objednávaly jsme se až mezi 12-14 hodinou.
V Repromedě píšou PN až od OPU (alespoň tak mi to bylo sděleno) ale já si stejně kvůli drbnám z práce
nechala psát neschopenku od praktického a až po transferu.
Holky krvácení přestalo, bylo jenom nárazové. Uff. TEn kontryhel mi udělal teda neplechu. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.