Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF drzim palceeeeee
urcite to dopadne a Vanoce ve trech ![]()
@pajinkapajinka kez by
davame jim posledni pokus a pak nechame jinak prevest mimca jinam tak doufam ze uz to dopadne
@marenkaF jj clovek by mel zkusit vsechno a ikdyz repromede verim Vam muze vyhovovat neco jineho. Ja byla trikrat na obilnaku a taky jsme to tam vzdali a po deseti letech repromeda a prvni pokus vysel. Ale je to hodne individualni - ten uspech myslim.
@pajinkapajinka to asi jo, rikala jsem si ze by bylo fajn znat nazor i od jineho lekare uz i sama tokareva rekla ze uz nevi proc to nejde
@marenkaF
tak to me mrzi… fakt u toho hraje roli tolik faktoru ze clovek nema ani tuchy. My nakonec uspeli s darovanymi celymi embryi. Tak asi byl uspech v tom. Kultivaci a mrazeni a ty veci kolem bych asi u repro neresila. Myslim, ze tady opravdu vedi co a jak. Kazdopadne drzim pesti moc a moc..
@adrusenkaaa ahoj, jakpak jsi na tom ms jeste neprisla?? U me zatim ne, čekám kazdym dnem snad zitra ![]()
@pajinkapajinka dekuji
jeste mam obavy z akupunktury jeste jsem na tom nebyla tak jsem z toho nervozni ![]()
@marenkaF ty jooo, tak too ti nepovim. Taky s timnemam zkusenosti, ale bolestive by to podle me byt nemelo. Ale chapu Te. Clovek se boji nepoznaneho. Alespon potom muzes radit dalsim holcinam ![]()
![]()
@missy-m Ahoj, nakonec mě vzali, ale čekala jsem týden, mají hodně lidí. Zkus zagooglit, jsou tam ty diabetologie dvě, já si nepamatuju příjmení, ale ta doktorka se jmenuje Tereza a sestra je Souckova.
Kdybys nenašla, poslu ti číslo, teď je u sebe nemám. Já jsem zatím na dietě a měřím, zítra jdu na kontrolu a snad to tak i zůstane, zatím to nemám stoprocentně vychytany a občas se nevejdu do hodnot, hlavně dopoledne, tak snad to nebude na inzulin. Pozitivní je, že už skoro nemám chuť nás sladký a taky že hubnu, když to takhle půjde dál, půjdu rodit s váhou nižší než před tehu. Ale samozřejmě je ta dieta vopruz.
@marenkaF Ahoj,no teda to se nekdo ma
Budu drzet palecky aby se embryo poradne zavrtalo.
@Katjus Ahoj, ja jsem dneska zacala trosku spinit takze zitra maximalne v sobotu dostanu mesicky. Dneska jsem byla na kontrole si pro vysledky. Doktor byl rad, jelikoz mam diky Bohu vsechno v poradku.
Takze uz zacinam byt nervozni. Zitra jsi jdu pro gonal. A rikal, ze zacneme 2Dc nebo 3Dc.Ty zacinas ktery den stimulovat? A kdy mas dostat mesicky? Kez by jsme se potkaly na pokoji pri Opu. Minule tam nikdo nemel se mnou Opu.
@adrusenkaaa Jee tak to je super, ze mas výsledky v poho. Ja na ms cekam uz od stredy a porad nic, budu volat gyndr co a jak, pac ma od 22.2 tri dny volno tak bych nemohla na kontrolu. To je jak napotvoru kdyz ma ms prijit tak nepřijde
To nam asi nevyjde ![]()
@Katjus To je jak naschval.Ale treba se ti postestilo a jsi tehotna. Hodne zenam se to podarilo pred ivf. A mas nejaky naznak na mesicky? To uz mas spozdeni 2 dny? a ktery den cyklu budes stimulovat?
@adrusenkaaa ja bych mela taky stimulovat 2. nebo 3. DC. Ja si myslím ze se me to kazdym dnem rozjede, jenze je naprd ze moje gyndr bude mit to volno, zachvilku ji jdu volat tak jsem zvedava co mi rekne a jak mas dlouhy cykly??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.