1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
10.2.16 17:58

@oskárek59 je tak to se me ulevilo :D moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.16 18:01

@marenkaF drzim palceeeeee :palec: urcite to dopadne a Vanoce ve trech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.2.16 18:16

@pajinkapajinka kez by :D davame jim posledni pokus a pak nechame jinak prevest mimca jinam tak doufam ze uz to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.16 18:36

@marenkaF jj clovek by mel zkusit vsechno a ikdyz repromede verim Vam muze vyhovovat neco jineho. Ja byla trikrat na obilnaku a taky jsme to tam vzdali a po deseti letech repromeda a prvni pokus vysel. Ale je to hodne individualni - ten uspech myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.2.16 19:05

@pajinkapajinka to asi jo, rikala jsem si ze by bylo fajn znat nazor i od jineho lekare uz i sama tokareva rekla ze uz nevi proc to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.16 19:17

@marenkaF :( tak to me mrzi… fakt u toho hraje roli tolik faktoru ze clovek nema ani tuchy. My nakonec uspeli s darovanymi celymi embryi. Tak asi byl uspech v tom. Kultivaci a mrazeni a ty veci kolem bych asi u repro neresila. Myslim, ze tady opravdu vedi co a jak. Kazdopadne drzim pesti moc a moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
10.2.16 19:21

@adrusenkaaa ahoj, jakpak jsi na tom ms jeste neprisla?? U me zatim ne, čekám kazdym dnem snad zitra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.2.16 19:22

@pajinkapajinka dekuji :D jeste mam obavy z akupunktury jeste jsem na tom nebyla tak jsem z toho nervozni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.16 20:09

@marenkaF ty jooo, tak too ti nepovim. Taky s timnemam zkusenosti, ale bolestive by to podle me byt nemelo. Ale chapu Te. Clovek se boji nepoznaneho. Alespon potom muzes radit dalsim holcinam :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
10.2.16 20:41

@missy-m Ahoj, nakonec mě vzali, ale čekala jsem týden, mají hodně lidí. Zkus zagooglit, jsou tam ty diabetologie dvě, já si nepamatuju příjmení, ale ta doktorka se jmenuje Tereza a sestra je Souckova. :-) Kdybys nenašla, poslu ti číslo, teď je u sebe nemám. Já jsem zatím na dietě a měřím, zítra jdu na kontrolu a snad to tak i zůstane, zatím to nemám stoprocentně vychytany a občas se nevejdu do hodnot, hlavně dopoledne, tak snad to nebude na inzulin. Pozitivní je, že už skoro nemám chuť nás sladký a taky že hubnu, když to takhle půjde dál, půjdu rodit s váhou nižší než před tehu. Ale samozřejmě je ta dieta vopruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.2.16 22:56

@marenkaF Ahoj,no teda to se nekdo ma :) Budu drzet palecky aby se embryo poradne zavrtalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.2.16 23:00

@Katjus Ahoj, ja jsem dneska zacala trosku spinit takze zitra maximalne v sobotu dostanu mesicky. Dneska jsem byla na kontrole si pro vysledky. Doktor byl rad, jelikoz mam diky Bohu vsechno v poradku. :) Takze uz zacinam byt nervozni. Zitra jsi jdu pro gonal. A rikal, ze zacneme 2Dc nebo 3Dc.Ty zacinas ktery den stimulovat? A kdy mas dostat mesicky? Kez by jsme se potkaly na pokoji pri Opu. Minule tam nikdo nemel se mnou Opu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.2.16 09:33

@adrusenkaaa Jee tak to je super, ze mas výsledky v poho. Ja na ms cekam uz od stredy a porad nic, budu volat gyndr co a jak, pac ma od 22.2 tri dny volno tak bych nemohla na kontrolu. To je jak napotvoru kdyz ma ms prijit tak nepřijde :-( To nam asi nevyjde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.2.16 10:10

@Katjus To je jak naschval.Ale treba se ti postestilo a jsi tehotna. Hodne zenam se to podarilo pred ivf. A mas nejaky naznak na mesicky? To uz mas spozdeni 2 dny? a ktery den cyklu budes stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.2.16 10:42

@adrusenkaaa ja bych mela taky stimulovat 2. nebo 3. DC. Ja si myslím ze se me to kazdym dnem rozjede, jenze je naprd ze moje gyndr bude mit to volno, zachvilku ji jdu volat tak jsem zvedava co mi rekne a jak mas dlouhy cykly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.