1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
15.2.16 07:00

@kratjana Joooo dovolený, ani mi nemluv :zed: Nikam jsme nakonec nejeli :cert: :cert:… Měli jsme jet čtvrtek - neděle s tím, že v pondělí před tím měli přijít finální pokyny. Pondělí nic a v úterý přišel mail, že z organizačních důvodů jedeme s jejich přidruženou cestovkou, tak si říkám OK, proč né. Ta nová cestovka nám poslala pokyny, program vypadal ještě lépe než ten předtím, sice dražší, ale v poho. JENŽE se nám jaksi zapomněli zmínit, že ten zájezd o 2 dny posunuli, takže se jelo sobota - úterý. A to jsme měli smolíka, protože manžel má v pondělí a úterý důležitá jednání v práci :( :zed: Takže jsme to akorát vyreklamovali a dostali peníze zpátky :roll: Dost mě to zklamalo, objednávali jsme to v říjnu a oni to posunout takhle 2 dny před odjezdem, zařekla jsem se že s žádnou CK už nikdy nikam nejedu :cert: :cert:
No každopádně zítra jdu do Repro, domluvila jsem si konzultaci s Tokarevou, chci se s ní domluvit jakej KET ted pojedeme. Chci jít zpátky do nativu, ale chtěla bych prášky na sliznici, tak uvidíme, na čem se domluvíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.2.16 08:38

@Kikuška90 Moc ti dekuji :hug: Mrti me to, ze Vam ta dovolena nevysla. Urcite si to s manzelem vynahradite :mrgreen: A pamatujes si jak dlouho jsi stimolovala? Take si myslim, ze se to dela podle hormonu.Ja mam Ahm nizsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.2.16 08:40

@Katjus To zalezi na doktorovi, zda si je pak jisty s davkama.Ale myslim, ze se chodi co tri dny.Ja jdu na prvni kontrolu ve stredu. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.2.16 08:47
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Moc ti dekuji :hug: Mrti me to, ze Vam ta dovolena nevysla. Urcite si to s manzelem vynahradite :mrgreen: A pamatujes si jak dlouho jsi stimolovala? Take si myslim, ze se to dela podle hormonu.Ja mam Ahm nizsi.

Stimulovala jsem přesně 10 dní, 10. den jsem si píchala poslední Gonal + 2× ovitrelle + tu hnusnou injekci aby folikuly nepopraskaly dřív… jo to byl píchací den :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
15.2.16 10:01

Holky já pichala v prvním IVF jen 150 jednotek protože mám vysoké AMH a bylo to na mě málo..musela mi dát 200 a ani to nestačilo měla jsem na odběr jen 9.folikulu..
Při 2.IVF už mě Hromadova dala rovnou 225 a super prej i kvuli tomu že jsem kus baby :lol: měla jsem na odběr 34.folikulu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.2.16 10:12

@oskárek59 Ahoj zrovna jsem na tebe dneska myslela.Tak co povidej jak se citis? Me dali pri 1 ivf davky kolem 140j a mela jsem jen 9 vajicek.Tak tedka se doktor se mnou neparal a dal mi rovnou 225j. Bojim se moc, ze je to na me moc, ale od toho jsou ty kontroly krve a ultrazvuk, snad mi to pak snizi.Uz se citim zvlastne mam bolesti pri ms, kterou uz skoro nemam a rovnou ni prijde ze mam i ovulacni bolesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.2.16 10:16

@Kikuška90 A kolij jsi mela zralyvh vajicek, jestli se muzu zeptat? Ja jsem strasne nervozni z toho ivf.Mam motyly v brisku.Ani moc nejim, je tezke do sebe neco dostat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
15.2.16 10:31

@adrusenkaaa
Ničeho se neboj doktor ví co dělá jak jsem psala taky jsem měla 225 a dva dny dokonce 250 jednotek.. Však oni si tě pohlídají..
Jinak mě dnes čeká kontrola termín mám za 10.dnů.. Cítím se jak almara :lol: a v noci mě boli kyčle ale fakt děsně…
Tak uvidíme co dnes řekne doktor a co bude na ktg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.2.16 10:46

@oskárek59 Necham to osudu jak to dopadne! Ja se jen bojim aby me stacilo tech 2250j dohromady co pojistovna proplaci, protoze pak to pero stoji 9000kc :nevim: Myslim si, ze ten konec tehotenstvi musi byt opravdu narocne. Jeste vydrz par dni a budes mit syna u sebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 10:55

Kiki tak to je mazec s tou cestovkou. Či to bylo zač? Proč to zrušili? Já bych byla nás. ana jako s.ina. Ty vado. Já jsem chtěla taky tokarevu. Dokonce se mě sama sestřička zeptala. Ale chtěla jsem tam jet dnes protože jsem 15.dc. A ještě jsem chtěla až večer. Aby si Lukáš nemusel brát propustku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.2.16 10:55

@adrusenkaaa Vajíček bylo nakonec něco kolem 18. Ale my jsme nechali oplodnit jen 12. Já díky tomu PCO a AMH reaguju opravdu dobře.
Pro mě bylo IVF vždycky doba euforie, takže já jsem byla vždycky happy během stimulace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.2.16 10:56

@kratjana A ke komu jdeš tedy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
15.2.16 11:07

Holky prosím nemáte zkušenosti s pražskou Repromedou??? Díky moc za jakékoliv info. a pokud má na ně někdo kontakt budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
15.2.16 11:08

@adrusenkaaa
Jj konec je náročnější ale ženská vyrží víc než člověk :srdce:
Neboj já myslím že pokud budeš dobře reagovat že ti to vyjde na pojišťovnu..
Taky jsem se trochu bála ale vlezla jsem se do limitu..sice jen tak tak ale vlezla..
Budu mooc držet palečky aby stimulka byla úspěšná a bylo co nejvíc vajíček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.2.16 11:15

@oskárek59 Ze srdce dekuji :hug: Drzim palecky at mas porod ukazkovy se vsim vsudy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.