Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@montty měla nějaké zdravotní problémy? Achjo. To je fakt smutný. Já na to myslela celou noc.
@adrusenkaaa Adri má dnes narozeniny… My máme přání jediný… Štěstí, zdraví, štěstí, zdravi, hlavně to zdraví…všechno nejlepší!!! A hlavně to miminko tedy
![]()
@kratjana údajně nějakou srdeční vadu o které nevěděla. Jindřiška i Romana mě mají v přátelích. Monika R…, tak si mě prohlidni
@montty
já Jana Kr však asi víš
člověk sem toho moc psát nechce aby si toho nevšiml někdo z blizek. Ale o nás to spoustu lidí ví a nepřijde mi to jako něco co je nutný tajit. Spíš by mi šlo o to že děti jsou zlý a ti by se posmivali. Jdu kouknout
@kratjana o nás to taky dost lidi ví. Musim říct, ze par lidi, kdyz se to dověděli, tak pak přišli a ptali se co a jak, ze mají taky problém. Ja to beru tak, ze není za co se stydět. Znám jeden par, Ona ma 2 děti, on ne. Ted chcou spolecne a nejde to. Problem v něm, ale nesmí se to nikdo dovedet, protože prý není neschopný. Nechapu, ale asi je pravda, ze chlap to nese hůř.
Vždycky mě bere, kdyz mi někdo řekne, jak to bylo hrozny, ze se jim podařilo az po půl roce.Tak se jen usmeju. Kdo si neprošel tímto kolotocem(i několikrát),tak netuší jaké to je.
@kratjana Janicko mooc dekuji. Stacilo by mi to miminko
zdrave a zivotaschopne.
![]()
Tak jsem byla u doktorky. Moc příjemná nebyla. Měla jsem si prý přijít na preventivku až kdoví kdy protože je dnes první den po dovolený. Jako by mě to zajímalo. Mám problémy tak je chci řešit. Ke krvácení řekla že to vůbec nevadí. Že to je tím dlouhým cyklem. A tak svařené řekla že jedna z příčin proč nemůžu otěhotnět je že nedívám ovulace prostě… Preventivku mi udělala. Tak si za pár dnů zavolám na výsledky.
Přemýšlím kdy zavolat do repromedy že bych tam chtěla příští týden na kontrolu
@Netaneta Ahojky, prosím tě, chtěla jsem se zeptat, jestli tě na tu diabetologii vzali na té Zahradníkové bez problémů. A ke komu tam chodíš a jak jsi dopadla. Jestli si musíš měřit hodnoty nebo jen dieta. Já jsem dnes byla na tom kontrolním odběru a než mi vůbec sestřička vzala krev, tak mi doktor dal rovnou žádanku na diabetologii. Tak uvažuju, kam jít. Díky.
Ahojte devcata tak v utery si jdeme pro mimco
mam to s tou akupunkturou tak jsem zvedava jen me doktorka rikala ze pry od te pani dostanu nejaky bylinky nevite zda jsou v cene nebo se plati zvlast nechci pak byt prekvapena az na me vyvali dalsi castku
@kratjana 2500, probiha to pred zavedenim, pak zevedou embrio a pak jdu znova k pani a ona pokracuje aby se to telo uvolnilo a pry se to plati hned te pani
@marenkaF
Tak budeme držet palečky aby se mimi pořádně zavrtalo ![]()
Bylinky už jsou v ceně a jsou to tuším tabletky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.