Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katjus já chodím ke své gyndařky ve Znojmě. Ale jsem rozhodnuta že budu chodit už jen do repromedy.
@oskárek59 Parada, takze kdyz budu mít neschopenku se zady, a budu jezdit ke gyndarce nebo do caru, tak nebude problém, to jsi mi udelala radost ![]()
@kratjana nejsi s ni spokojena??? Moje gyndr na me taky moc nepusobi, zkusím to uvidim, třeba se zadaří ![]()
@Katjus no asi mi chybí důvěra k ní. Ale možná je to ve mně ;( prostě já se budu lépe cítit když budu v péči odborníků. Já ji beru tak jako by měla jen rekvalifikaci částečnou. Problém je že teď budu muset jezdit na veškerý kontroly do Brna.
@kratjana no s tou mou to bude asi dost podobné. Prave ze ani nevedela kolik mi ma dat jednotek, tak si musela volat aby se poradila, a myslím ze mluvila s Hromadovou. Ale pokud se tam necitis dobre, tak bych jela hned do Brna. A ty mas NP?
@Katjus teď už neschopenku nemám. Od května jsem v práci. Poslední ket byl v dubnu. Zapni si. podpisky
jak je fotoalbum repromedy tak v té řadě to je. Tam uvidíš co je za mnou. Ty jsi odkud
@Katjus Vím jak se cítíš. Ale neboj všechno bude dobré, už jenom krůček k miminku. V květnu tohoto roku to budou také 2 roky, co se snažíme o miminko. Po půl roce snažení udělal lékař spermigoram přítel, vyšly lenivější spermie, ale až špatné to nebylo. V 18 letech jsem měla zánět slepého střeva, tak jsem se dočetla, že po operaci jsou srůsty na vejcovodech. Rozhodla jsem se v říjnu, že si zajdu do Olomouce do jedné kliniky, kde dělají hydrolaparoskopii ( vyšetření pod narkozou přes pochvu) a tam mi zjistili neprůchodné vejcovody. Šok jako blázen. Ale aspon jsme věděli, že se nikdy moje vajičko a přítelova spermie nemůžou potkat. Neváhala jsem a nasledující měsíc šla na laparoskopii.Byla jsem už smířená s tím, že mi vejcovody odeberou. To se také 3. listopadu stalo
Ale byl tam i zánět na nich, takže dobře, že mi to vzali. TEdka jsem už 3 měsíce po operaci, cyklus mám díky Bohu jako hodinky. Bude to naše 2Ivf. Věřím nám to přinese naše miminko.Budu bojovat, dokud budu živá.
Také jsem nervozní. Už se pomaličku na to připavuji, jelikož příští tyden příjdou měsíčky a budu si píchat hormony.
Jinak ti můžu říci, z vlastní zkušenosti, je to v pohodě všechno. Narkoza trva 10 minut a nic mě nebolelo! Nejhorší na ivf je to čekání, zda budou dvě čárky. A už jste přemyšleli jaké metody si dáte? My budeme mít picsi, icsi a uvažujeme o Macs.
Příspěvek upraven 06.02.16 v 12:31
@kratjana Janičko já ti věřím, důvěra je nejdůležitější. Určitě si tam zavolej a poptej se přes telefon, a řekni jim svůj plán a slečna na recepci ti řekne co a jak.Jsem zvědavá co tobě ten čajík uděla s cyklem. Más kontryhel?
@kratjana Ja jsem z Policky kousek od Svitav, Pardubický kraj. Mrknu na to az budu u pc, diky ![]()
@adrusenkaaa panečku, to je mi lito
ale urcite se povede, rok 2016 bude nas rok
. My dame asi nejspíš taky vsechno PISCI a MACSI, dr mi rikala ze by nam pojišťovna mohla proplatit PGS nebo PGD, jedno z toho ale ted nevim presne, kvuli manzelovu spermiu. O te průchodnosti jsem taky premyslela, když nam nedopadne IVF, tak bych to chtěla podstoupit.
@adrusenkaaa nene,ja bydlím u Moravských Budějovic. Je to kousek od Trebice.Ja si tam jezdila 5 hodin vlakem.
@montty no nekecej
já jsem z blizkovic.. Hahaha to je náhoda
odkázal přesně jsi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.