1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
6.2.16 17:39

@montty *odkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.2.16 17:41

@adrusenkaaa Adri, jo kontryhel piji. Já jsem taky zvědavá jestli to srovná nebo ne. Ale já už to mám tak rozházené že mi to je jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.2.16 18:20

Holky a když procházím ivf je důležitý mít ty různý skopie? Hysteroskopie, nebo to co má Adri..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
6.2.16 18:29

@kratjana ja z Jakubova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
6.2.16 18:32

@kratjana tady z okolí je hodně Repromedaku.Ja jsem v jedné skupině a 1× za rok se scházíme Trebici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.2.16 19:05

@montty od tam je bývalý :mrgreen: a spolužáci z nástavby. Myslím lada steflicek a Aleš pacas :) jo bývalej je Standa Hejlek :D znáš je? Jak jsi stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.2.16 19:06

@montty co je to za skupinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
6.2.16 19:31

@kratjana Lade a Aleše dobře, ale Standa se tady moc nezdrzuje, spis znám jejich Drahu.Mne je 30.Je to uzavrena skupina Naše Repromedatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.2.16 21:24

@montty jo Standa je u vojáků mám pocit v Rakovníku. Jestli ještě je to nevím, ale prý snad koupil barák ve Vranovská Vsi. Já jsem o rok mladší jak ty. V této skupině byla ještě jedna holčina z blizkovic. Ale ta tam byla přestěhovala a už je pryč. No náhoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
6.2.16 22:30

@kratjana v te naši skupině jsou holky ze Syrovic, Trebice, Jinosova a byla tam holcina z Lesonic, ale ta v létě náhle zemřela. Tak jsme se nakonec loni ani neviděli. Tak doufám, ze to letos vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
6.2.16 22:35

@kratjana ja z Blizek znám Jindrisku Vancurovou, Romcu Hrdou, Jardy Nováka a Pavla Jezka. Kromě Jardy to jsou nebo byli kolegové z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.2.16 22:55

@montty znám všechny kromě ježka. A Jindřiška je sestřenice mého chlapa :) to je náhoda vid.

Ty jo úplně jsi mě dostala tou holkou či náhle zemřela. Co se jí stalo? Je to smutný :( bože to je hrozný…

No a ta holčina že surovin, nemá dvojčátka? Kluky? Vím že tam jedna taková je. Sestra mě známé. Žáková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.2.16 23:05

@montty co David kříž, Peťa Cidlinska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
7.2.16 09:17

@kratjana ježek je manžel starostky. Ty 2 neznám.
V létě jsme měli mít ten srazik a ona, ze jedou na dovcu, tak jsme se dohodli, ze to posunem jak přijedou. A kdyz přijeli, tak šla přebalit malého a našli ji jak leží na zemi. Druhy den zemřela. Dlouho jsem na ni myslela.Ta představa, ze manžel zůstal s ročním klucikem mě ničila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.2.16 09:33

@montty aha…jsem patrala na fb kdo jsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem tě tedy nevypadala :mrgreen: :mrgreen:

No pro mě jen představa že ženská co řeší ivf. Prostě já jsem z toho ivf tak nestastna. A teď onaela další smůlu že umrela. Je mi to moc líto. Achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.