Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky dr mi nenapsala takže zítra jdu k dr co ji zastupuje. Myslíte že mi udělá preventivku? Hlavně kvůli tomu co se se mnou děje?
Ahooooj tak jsem to dostala
teď už fakt. Bolí mě strašně břicho. A atd
každopádně si nechám udělat preventivku. Tak snad budu ok!
@kratjana píše:
Ahooooj tak jsem to dostala![]()
![]()
teď už fakt. Bolí mě strašně břicho. A atd
každopádně si nechám udělat preventivku. Tak snad budu ok!
Tak to je supéééér
Souhlasím, hned jak Ti skončí, tak se objednej k Dr. ať Tě zkontroluje ![]()
@Kikuška90 no to byla doba.
Myslíš že můžu mít něco s čipkem?
@kratjana Vůbec netušííím
Mě to připadá jak rozhozený hormony ![]()
@kratjana ja ti to chtěla o tom čípku napsat.Ja měla M/S jak noty na buben, zaspinila jsem každou chvíli a po sexu to bylo něco strašného. Zjistili mi, ze mám měkčí čípek, timpadem i citlivější. Ted při zavádění mi měnili i katetry. Rikal, ze se sotva dotkl čípku uz krvacim
@montty no popravdě nevím co si o tom myslet. Protože od dubna vždy týden před MS zakrvacim tak jsem to brala jako že je to normální když mi to dr taky řekla. A vlastně až teď kdy jsem měla tři týdny zpoždění jsem vlastně taky zakrvacela týden před dnešní menses ale co mi nejde do hlavy je právě to že jsem krvácela ten týden ob den, ale slabě. No a vlastně ještě při tom styku. Jak mi to skončí tak si zajdu hned na ko. Skončí to tak za tři až čtyři dny.
Ahoj holky, tak jsme včera absolvovali velký utrazvuk v Brně a všechno se zatím zdá být v pořádku. Opět se nám věnoval dr. Vlašín a krásně prohlídl toho našeho broučka… je až neuvěřitelný, že se dá takhle vidět páteř, mozek, močák, játra, ledviny atd… Miminko odpovídá týdnu a roste tak jak má
. Pohlaví jsme opět vědět nechtěli, ale já se teda nemůžu zbavit pocitu, že jsem zahlídla kulky
, možná to byla prdelka, ale myslím, že spíš kulky
. Tak uvidíme, hlavně aby byl v pořádku a je jedno jestli klučík nebo holčička… i když moje tajné přání by byla spíš holčička.
Doufám, že to není moc provokace, když spousta z vás takhle bojuje a nám to vyšlo napoprvé, ale moc vám přeji, abyste brzo taky mohly vkládat podobné fotky a „stěžovat si“ na rostoucí pupík… ![]()
@Peťka26 tak moooooc gratuluji. Teď už to bude jen hezké pokračování do zdárného konce a pak tu dáš foto mimíska už narozeného
. Jen nevím jak jsi tam tu fotku dala - nejde mi to otevřít??
… VELKÁ GRATULKA
. Já jsem dnes 17+0 takže začínáme 18 - tý týden, tak nás to také za chvíli čeká
.. ty jsi myslím ve 23 týdnu, že?? Já tam teda nejsem ještě ani objednaná. Jdu v pátek na Obilňák tak se domluvím s doktorkou jak a co ohledně toho velkého utz. Brali ti zas i krev?? A zas byly výsledky odpoledne tak jak u toho prvního screeningu?? A jak dlouho to prosím trvalo??
@pajinkapajinka Ahoj, děkuju Ti, fakt se mi ulevilo
. Já jsem teď ve 22.týdnu. Krev mi už nebrali. Měla jsem vypsanou žádanku od své gyndařky, takže jsem jim dala těhotenskou průkazku a tuto žádanku a pak nás rovnou volali do vyšetřovny. Tam byl klasický ultrazvuk přes břicho, kde doktor zkontroval a změřil orgány, kosti atd. Hned nám říkal co a jak. Takže byl vlastně jenom tenhle ultrazvuk a na žádné výsledky jsme potom už nečekali, všechno jsme věděli přímo od doktora. Samotné vyšetření trvalo určitě tak 15min. Akorát se nás nakonec zeptala sestřička jestli chceme fotku a když jsme řekli, že ano, tak chtěla 50Kč. Nic víc jsme neplatili.
@Peťka26 Moc moc gratuluji ke zdravému miminku
Je to vždycky úžasné toho broučka vidět.
@Peťka26 juj uz mimiska vidiiiim ![]()
to verim, ze se Ti ulevilo. Taky kazdou kontrolu strasne prozivam a stresuju. Peti dekuju za info a prosim Te co pohyby miminka?? Ja nevim jestli to neni vsugerovany, ale mam od vikendu pocit jako by sem tam tuknuti, jednou jakoby prevaleni. Ale to jen jednou. Spis jednou za cas takovy jemny tuk… ![]()
@pajinkapajinka No já pohyby cítím tak od 19.-20.týdne. Taky jsem cítila takový šimrání, ťuknutí, ale na dotyk ruky nic cítit nebylo. Teď už jsem si jistá, že to pohyby byly a cítím je teď každý den několikrát. Už i přítel na ruku cítí kopance… někdy se až leknu
. Je to takový uklidňující, ale je pravda, že to včerejšího ultrazvuku jsem měla chvílema pocit, že tam mám pavouka, protože občas brouček vyloženě boxoval a hrál fotbal zároveň ![]()
@missy-m Děkuju Ti
. Jj, je to vždycky takovej uklidňující a radostnej pocit. A co ty? všechno v pořádku?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.