Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa děkujuuu. Holky jsou vůbec bojovnice, tak určitě budou v pořádku.. vydrž.. dám sem fotečku holek
až dorazím z práce domů..
@montty jujuj tak to moc držím palce a pěsti
jsou to nervy vím, ale určitě bude
tlouc jako o život ![]()
Ahoj holky dnes jsem byla na konzultaci na dalsi KET byla me doporucena akupunktura a pak kdyz to nevyjde tak nejaka prohlidka delozni steny a to pry stoji moooc tisic nevite o co jde?
@marenkaF
já chodila na akupunkturu taky dva měsíce před KET ale ne do Repromedy tam je to mega předražené..
jinak pokud máš na mysli, že ti odeberou kousek sliznice a pošlou to na testy do Španělska tak to nám taky nabídly ale s díky jsme odmítly..cena tuším cca 800 Euro je šílená a nikde není napsané, že to k něčemu je (sama Hromadová nám to tak řekla)
To nevim jen rikala ze by prohlidly delozni stenu na ktere se ma uhnizdit embryo zda s ni neco neni, no zatim to resit nebudu snad nam dalsi ket dopadne jinak ja nemam moznost kam jit na akupunkturu tak si asi musim nechat udelat tu pri zavadeni v repromede
@oskárek59 juj nadhernej pupinek. Zavidi. To uz mas za paaaar ![]()
@marenkaF Ahooj
A u koho si byla na konzultaci?? A třeba imunitu jste neřešili?? ![]()
@Kikuška90 ahoj chtela jsem zpet k tokareve jelikoz minule me hodily k te nove slovene a s ni jsem nemela tak peknej vztah. imunitu uz mam vysetrenou to vse mam ok dneska me tokareva rikala ze uz vsechny testy mame hotovy ze uz fakt nevy proc deliha neprijma vajicko proto me rekla ze zkusit akupunkturu a pak to vysetreni delohy ale to uz by me zrujnovalo, no budu doufat ze nam to tet vyjde
Tak to je naše bublina.Vse v pořádku a jsem prerazena ke své gyndarce
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.