1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
20.1.16 12:12

@Kikuška90 Ježiškote tak to jste opravdu mladí a máte časuuu. Mě bude za chvíli 28 let, myslím si, že to mám celkem také v pohodě. Na googlu jsem si dala znamé osobnosti a ivf a vyšlo mi toho spousta. Nicol Kidman, Celine Dion, JE. parker a to jim bylo kolem 40 let. A my jsme mladí a věřím, že se to povede nám všem :D Já jsem také štatsná a také máme domeček, uplně na krásné místě. Přítel užásny, drží mě…akorát je tady ticho, náš dům potřebuje křik našeho dětatka, bordel… a vše co k tomu patři.

Budete mít super výlet a ještě k tomu s někym, to si skvěle užijete. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.1.16 12:16

@adrusenkaaa Jooo tak to my na bordel doma máme psa :mrgreen: :mrgreen:… Jo jo, přesně jak říkáš, jsme ještě mladí a máme čáááás :pankac: :pankac: A já prostě tak celkově věřím, že jednou budu máma, že to dítě prostě jednou mít budeme. Asi má všechno svůj čas :)
A když budeme trpělivý a nebudeme to vzdávat, tak to přijde, uvidíš :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.1.16 12:36

@Kikuška90 S létem maximálně souhlasím :-) Nám to taky vyšlo, až když jsme to nehnali hned další měsíc, ale pěkně si dva měsíce užili, co jsme měli naplánovaný a potom šup rovnýma nohama do miminka. A říká se, že i vitamín D ze sluníčka je na otěhotnění potřeba (já před tím posledním pokusem tuším 2 měsíce ještě brala i v tabletkách). Říkala jsem si, že něco na tom bude, když napůl se nám to povedlo po dovolené v Řecku, že to jsem byla nabitá tím sluníčkem. Pak pokusy březen, přelom dubna-května nic a pak pěkně v srpnu a je to tam.
Tak si užijte Paříž, hned bych taky jela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.1.16 12:39

@missy-m Jééé děkuji a děkuji :hug: :hug: :mrgreen:… To jsi mě potěšila s tím létem :palec: Neříkám, že tomu nějak extra věřím nebo spoléhám na to, že by to vyšlo, ale kdoví :) Nic jinýho na těch KETech moc změnit nemůžu tak alespon to období :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
20.1.16 12:41

@Kikuška90
bereš to moc fajn..jak jsem ti taky už psala únor nic a pak další až červen a rup ho boty za chvíli rodím :mrgreen: dovolenou v Paříži si užijte i když bude jen na tři dny.. :hug:

jinak holky už týden si užívám a jsem na MATEŘSKÉ :srdce:
ode dneška jsem začala prát všechny ty pidi věcičky a chystat tašku do porodnice…kdyby náhodou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.1.16 12:47

@oskárek59 Ty jo, to letí. Za chvilku už budeš mít prcka u sebe. Neskutečný :srdce: Tak si pěkně užívej doma. Mě to čeká za necelé dva měsíce. Už se těším. Teď jsme o víkendu vymalovali pokojík, v neděli jedeme koupit skříň a potom konečně začnu alespoň třídit ty pidi oblečky, ať vím, co mi chybí. A potom budu prát a těšit se na toho našeho drobečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.1.16 12:47

@oskárek59 Mno musím přiznat, že jsi mě vlastně zvyklala i Ty :oops: Právě si pamatuji jak jsi mi psala, že jste si dali pár měsíců pauzu a šli do toho až…v červnu to bylo? :) Říkám si, že tři transfery podzim-zima, tak tomu teď dáme šanci v létě :pankac:
Jůůů mateřská, to se máááš :dance: :dance: Už se to blíží, vid?? Kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
20.1.16 12:58

@missy-m
děkuju, děkuju..doma už jsme vše přestavěly aby bylo v ložnici místečko na postýlku a přebalovák a teď už jen to praní a žehlení.. :andel:
tobě to kočko taky rychle uteče a budeš mít prcka u sebe :srdce:
ještě si pamatuju když jsem měla do porodu 100.dní(podle metříku) a říkala jsem si to mám času..a teď? no ještě cca 36.dní a budeme mít doma miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
20.1.16 13:04

@Kikuška90
já pokud půjdeme do dalšího KET-u (jako že určitě ano) tak už zásadně jen v létě či na jaro..zimu zavrhuji (dvakrát to nevyšlo)
pamatuju si přesně že jsme šli 12.6. pro mě krásné datum..
jinak rodit budu ve Zlíně mám tam i svého gynekologa který je špičkový odborník a dost mu věřím :pankac:
v pondělí mě čeká další kontrola tak jsem zvědavá jak dopadneme..minule už jsem byla i na KTG a bylo to luxusní slyšet srdíčko malého :srdce:
trochu mě totiž začal zlobit vysoký tlak.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.1.16 10:26

Tak jsme včera byli na 3D ultrazvuku. Nejdříve jsme nechtěli, že na co. Ale nakonec jsme se shodli, že když už se nám ten zázrak povedl, užijeme si se vším všudy. Brouček krásně spinkal s nožkou u hlavy, sem tam si pomlaskal a bylo mu úplně fuk, že na něj koukáme :srdce: Podle paní doktorky je drobnější, má aktuálně asi 800 g, ale že to vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.1.16 10:29

@missy-m Krásnej :kytka:.. Je skvělý že něco jako 3D existuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.1.16 10:48

@missy-m
Krásný! :srdce: Taky nad tím uvažujeme. Jak dlouho to trvá a kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.1.16 11:11

@Lalunta Trvalo to půl hodinky a cena 1200. Ale nelituju. Máme jednu barevnou fotku, šest černobílých a video. Navíc jsme chytli strašně příjemnou paní doktorku (jen mě mrzí, že nevím, jak se jmenovala, vychvalovala bych ji až do nebes). Všechno nám krásně ukázala, vysvětlila, zajímala se, jak se mi vede. Nad malým se rozplývala. Jsem moc ráda, že jsme se nakonec rozhodli jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.1.16 11:23

@missy-m to je krásný miminko nuf nuf ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.1.16 11:34

@missy-m
Ty jo půl hodiny, to je super! To teda stojí za to! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.