Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF píše:
@kratjana ahojky teda tet si me vyrazila dech, ja byla u dvouch lecitelu a pokazde za darmo pry si za to brat penize nemuzou platila jsem jen bylinky
Maru fskt. Ja se hi ptala a tikal petset za osobu. Ale zjistila jsem ze tyden predemnou tam jde svagrova tak se ji zeptam kolik bude platit
@kratjana kdyz jsem u nich byla a ptala se tak me vzdy rekly ze si za to penize brat nemuzou a nechteji,
@adrusenkaaa tyy joo, tak to je mazec. já ho onehdá dobrala a některé ty tobolky byly prasklé, tak jsem je rovnou vyhazovala. Napadlo mě, že ta účinná látka je uvnitř a vytekla nebo tam vůbec není. Nooo ale teda fakticky masakr. Hlavně, že za všechno chtějí prachy ![]()
@kratjana Mila Janicko. Preji ti Vsechno nejlepsi k narozeninam. Preji ti at pristi narozeniny mas u sebe sve milovane miminko.Ze srdce ti preji aby jsi byla tehotna. ![]()
@adrusenkaaa píše:
@kratjana Mila Janicko. Preji ti Vsechno nejlepsi k narozeninam. Preji ti at pristi narozeniny mas u sebe sve milovane miminko.Ze srdce ti preji aby jsi byla tehotna.
Milá Adrusenko! Mockrát ti děkuji za přání.
![]()
@kratjana Jééé všechno nejlepší k narozeninám
… A jak jsi na tom? Už jsi to dostala?
Holky představte si že se mi vrací nemoc. V noci mě opět trochu bolelo v krku a cítím že tam je divno >:) chjooo. Vždyť jsem brala antibiotika a měla jsem týden volna ;( jo a dnes jsem cca 39.dc tzn ze mam už osm dnů zpoždění. minule osm. Achjo.
@Kikuška90 ahojky mockrát dekujiii.
jak na tom jsem píšu nahoře. A vůbec se necítím na to že bych to měla dostat. Nikdy před menses jsem nebyla promiňte vlhká. Teď mám výtok už jak dlouho. Přemýšlím jestli nezajit na kontrolu jestli nemám zánět. Ale nic mě nesvedi nepálí. Jen čistý výtok
@kratjana A test jsi zkoušela?
… To je hrozná otrava ty dlouhý cykly, já to jednou dotáhla na 50 dní
Já mívám výtok vždycky před MS
A stupňovalo se to jen jednou když jsem otěhotněla loni přirozně
… Já jsem si v pondělí slepila náplasti a hned v úterý jsem to dostala naštěstí, tak jsem hned začala pít kontryhelový čaj a zítra si po dvou letech koupím ovu testy a zkusíme se tenhle měsíc doma pokusit o nemožné
![]()
@Kikuška90 nezkoušela. Doma ho nemám. Bych mohl zítra v práci si skočit koupit. Ale já tomu nevěřím. Máme málo spermií a ještě špatný, do toho ta moje ovulace… Já já mám výtok jen v polovině cyklu. Tak si říkám že jsem třeba teprve v půlce ![]()
Ozvu testy prý nejsou moc dobrý. Zkus bazální teplotu. Já bych to asi nějak nezvládla. Vstávám nepravidelne
A další věci je že jsem brala antibiotika a včera trámal kapky na bolest zad
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.