1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
11.1.16 10:48

@Kikuška90 Jen se poradne ptej.Mas embrya po pgs.Tak to musi mit nejaky duvod. zeptej se i na tu panev, zda to muze mit vliv.Pak dej vedet co ti rekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.1.16 14:23

@Kikuška90 tak jak jsi dopadla? Zajimaji me otazky i odpovedi. Treba nam to tu pomuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.1.16 15:08

U nás je vidět miniaturní bublinka a HCG 710. @Kikuška90 sla hned po nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.1.16 15:09

@montty
Krásné zprávy..gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.16 15:10

@montty GRATULACE NEJVĚTŠÍ. MÁM Z VÁS RADOST :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.1.16 15:15

@montty super!!! Rikas ze to byl ket jo? Nativ? Achjo. Ja chci takyyyyy. Ale ja jeste ani nedostala menses :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.1.16 16:52

@montty skvela zprava. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
11.1.16 21:39

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat kdyz pujdu na 1.IVF a nechali bysme embryjko vyšetřit na PGS, tak bych sla na transfer az dalsi cyklus, kolikaty den cyklu by to přibližně bylo? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.1.16 22:30

@Katjus ja bych uz to nechtela. Mrzi me ze jsem prisla o cerstvy ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
11.1.16 22:37

@kratjana Pokud nam ho pojistovna zaplati tak to nejspis dame, ale nejsem na 100% rozhodnuta. S manželem jsme říkali ze dame PICSI s MACSI, tak prave Uvazuju nad tim PGS jestli to neni zbytecne. Kolikaty den cyklu se chodí na transfer, napr. kdyz mam cykly 26dni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.1.16 23:27

@Katjus jednou nam pgs udelali a vyslo temer dibre. Tak si rikam ze podruhe bych radeji et a to jde jen kdyz si nenechas ddlat pgs… pozvou si te asi 10.dc na kontrolu a mozna 17.dc ket ale zalezi na tom jak se vyviji sliznice a vajicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.1.16 06:16

Ahooj holky :mavam: :mavam:
Tak jsem po včerejšku zmatená jak lesní včela 8o… Byla tam Krajčovičová, já s ní problém nemám, měla jsem jí v září na KET a byla hrozně milá. Jenže teď mě dostala. Přijdu tam, říká mi teda, že pro mě nemá dobrou zprávu - jasný jasný, už vím, žeo. Ale že nemám věšet hlavu, že máme ještě 4 krásná embryjka… teda 3 a jednu mozaiku - ale v té prý vůbec problém nevidí, že je horší, ale není problém ho také zavést ( to jsem si vzpomněla na Tebe @Lalunta ). Ptá se mě jestli půjdeme hned další cyklus do toho, tak jí říkám, že né, že si dáváme teď pauzu (jedeme do toho zahraničí), ale že ob měsíc bychom do toho šli. Nabízí mi, že mi sepíše rovnou rozpis, abych tam kvůli tomu nemusela chodit - fajn. Začne mi tam psát náplasti a ptá se mě, jestli jsem měla 4.. říkám, že ano, ale že v září jsme měli KET v nativu, jestli by nebylo lepší se k tomu zase vrátit. Bere papíry KETu ze září a papíry KETu ted z prosince. Prohlíží si je docela dlouho a pak mi s naprostou jistotou říká, že KET v nativu není pro mě. 8o 8o Chápe, že mám dlouhé cykly a ovulaci kolem 18-20DC, ale v nativu jsem měla sliznici 17DC 7,5mm a při stimulaci byla už 11DC 7,9mm. Prý jde v podstatě JEN o tu sliznici při KETu a tu mám vyšší a kvalitnější při stimulaci - HOTOVO, konec debaty.
No chápete to? Co mi to dělají? Hromadová s Tokarevou kopou v každém případě za Nativ a Krajčovičové rozhodně za stimulaci. Tak nevím, nemám se zeptat ještě Kafky? :think: :mrgreen:
Já vůbec nevím co mám dělat. :nevim: Mám měsíc na to, abych to promyslela. Osobně se cítím líp při té stimulaci, ale zase vidím, že vám to tu vychází mnohem lépe v nativu.
Zatím mi jako NEJ řešení přišlo se objednat na konzultaci k Tokarevě (tak za 3 týdny) a prostě se jí na to přeptat. Nechci hanit její kolegyni, ale kdo se v tom má jako vyznat?! To si mám jako vybrat?? Ale já se nechci rozhodovat :zed: Oni by mi měli poradit a né aby každá tvrdila něco jinýho :(
Zase vím, že když půjdu k Tokarevě tak mi to na 99% změní na Nativ a upřímně… já nevím, já nevím do čeho mám jít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.1.16 06:21

@kratjana @adrusenkaaa Jinak holky, ptala jsem se na Prednisan - proč mi ho sebrali, když jsem ho měla při 1. IVF. Prý ho dávali v dobré víře všem, ale po mém ZT mi udělali to jejich imuno a to dopadlo dobře, tak je zbytečný. A říkala, že nic víc pro to udělat nejde, že se to tak občas stává, mám vydržet, že se určitě nějaké embryjko chytne :roll: :mrgreen:
Takže holky úkol je jasný - vydržet, vydržet :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.1.16 06:22
@montty píše:
U nás je vidět miniaturní bublinka a HCG 710. @Kikuška90 sla hned po nas

Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.1.16 08:30

@Kikuška90 Tož jako teda…to ti teda pomohli :? Já teda nikdy nativ neměla, páč prostě nemám ovulaci, takže za mě jako stimulace dobrý. Ale tak zase když ovulaci máš a dvě doktorky jsou pro nativ… A s tím prednisonem. Já si po třetím neúspěchu taky nechala udělat to jejich imuno, vyšlo mi to všechno ok a stejně jsem prednison brala až do 12tt. Teda nevím, jestli bych se ještě neobjednala na konzultaci k Tokarevě, co ona na to. No každopádně držím moc pěsti, ať teď pěkně nabereš sílu a příště, ať už nativ či stimulace, to klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.