Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90
byla jsem vloni v únoru nevyšlo to (možná taky tím, že jsem byla po nemoci a brala jsem 2.silné ATB) ale sliznice i ovu byla tak jsem to chtěla zkusit..
další pokus byl až v červnu a ten vyšel
mezitím jsem pila zelený ječmen a brala chlorellu a taky chodila na akupunkturu (ta byla skvělá) nevím jestli to všechno souviselo ze vším každopádně jsem měla pocit, že jsem něco pro sebe a mimi udělala..a akupunkturu mi schválila i Hromadová
@Kikuška90 nedoporucili ti kapacky na imunitu a akupunkturu před zavedením. Mne to nabízela Hromadova i Tokareva.Ja to chtěla zkusit, kdyby to ted nevyšlo. Tu kapacku mi nabídli, i kdyz mám imuno ukázkové. Tokareva mi řekla, ze nemusí zachytit vše.
@adrusenkaaa je to nějaká kapacka na imunitu. Tokareva mi řekla, ze to vyšetření neobsahuje méně časté problémy s imunitou a ta kapacka pomůže i proti těm méně častým problémům. Rikala, ze stojí 1000 Kč a dává se několik dni před zavedením a v den transferu. Jinak jsem se víc neptla, protože jsem ji chtěla az v případě, ze se to nepovede
Holky ja mam depku!!!
V nedeli mi bude 29. Kdyz si reknu ze za rok 30 a porad jsem bezdetna a ze chceme 3deti tak nevim nevim jak to vsechno stihneme ;( vzdyt uz yo resimr jak dlouho a porad nic ![]()
@kratjana
Janičko nepropadej depresi..mě je čerstvých 34.let a teprve budu rodit první miminko..
@kratjana Neboj, všechno se „stihne“. Třeba budeš mít takové štěstí jako pajinka a z jednoho embryjka budou dvě nebo tři a rázem bude po problému
. Nepropadej panice, třeba to prostě tak má být… život je plný překvapení. Držím Ti palce! ![]()
@kratjana Janicko,nestresuj.Vim,ze to tezke. Vsechny to tady zname a vime jake to je. Verim, ze vse co si prejes se ti splni.Ja verim na duchovna, takze dnem tvych narozenin ti zacina nova etepa. Kazdy clovek co oslavi rok co rok narozeniny ma novou etapu.Ze srdce ti drzim palecky at ti to vyjde.
Ja budu mit taky narozeniny na zacatku unora, bude mi 28 let.Budu mit take novou etapu. A deti jsem chtela ve 26.
@montty píše:
@Kikuška90 nedoporucili ti kapacky na imunitu a akupunkturu před zavedením. Mne to nabízela Hromadova i Tokareva.Ja to chtěla zkusit, kdyby to ted nevyšlo. Tu kapacku mi nabídli, i kdyz mám imuno ukázkové. Tokareva mi řekla, ze nemusí zachytit vše.
To zní super
Zeptám se na to, stejně už jsem se rozhodla, že se před dalším KETem objednám ještě určitě k Tokarevě.
@montty to zni dobre. a kde si o tom prosim te muzu docist? Ja jsem takova musim si vsechno nastudovat
a mezi nami bavilo by me pracovat nejak reprodukcnim centru a pomahat. ![]()
@Peťka26 peti nestras
jak bych to davala?
ale porad lepsi dve nebo tri naraz jak zadny vid?
@adrusenkaaa ja chtela byt do svych 25 let vdana a mit jedno dite. Nemam nic. Tedy vlastne jooo. Nase dve krasny holcicky ktery me miluji a ja je. no a preci jeste nesmim opomenout pritele ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.