1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
7.1.16 14:41

@oskárek59 :dance:, takže také symbolické jméno. A moc krásné ;) A kdy má malý Štěpánek vykouknout na svět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 14:43

@Lilly15
děkujeme :srdce: ano, ano symbolické jako u vás..
termín máme 25.2.2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.1.16 14:45

@pajinkapajinka Díky. Snad ten sladkej roztok ustojím se ctí :-)

@Kikuška90 Dík :-) A věřím, že v sobotu nás tu všechny překvapíš ;-)

@Lilly15 No já si koupila úžasný těhotenský kabát, který se dá nosit i normálně a podle rostoucího bříška akorát povoluješ zip. Ovšem na tu zimu, co teď byla, teda fakt není. Tak jsem vytáhla dlouhou zimní bundu a modlila se, abych to zapla. No musím mít rozepnutý kapsy a pak to jde. Ale ne teda na moc dlouho. Tak snad se trošku oteplí. A jméno už asi teda máme. Když manžel na UTZ uviděl pindíka, tak mu hlavou problesklo Matýsek. Takže asi Matěj (mimochodem to znamená dar Boží). Líbil se nám Matouš, ale to š na konci nám nejde moc k příjmení :?

@adrusenkaaa Díky :-) Docela si ho užívám. konečně nosím obtáhnutý trika a nevadí, že bříško leze :lol:

@oskárek59 Pěkný kočárek :-) Já už se asi taky rozhodla, i když mám ještě chvíli čas. Ale chceme ho jít okouknout někam naživo. Tak snad ho v nějakém obchodě najdeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 14:51

@missy-m
vidím, že u nás všech je nějaká ta symbolika ve jménech :andel:
jinak děkujeme za pochválený kočárek :hug: a jaký je váš favorit??
já už jsem se smířila s tím, že začínám nosit bundu mé drahé polovičky..svoji zapínám ze zatnutým pupkem a už se bojím kdy vyrvu zip :mrgreen: :mrgreen:
jo a k té cukrovce..ničeho se neboj ten roztok se dá přežít v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.1.16 14:56

@oskárek59 Jééé, únor! To je opravdu za chvililičku. Co bříško? Nebolí? A jak se cítíš celkově?
No úplně jsem z toho naměkko! Syn se narodil 21.2.. Vzpomínky na tu dobu jsou tak nádherné! Jo, až na porod, ale pak jsou zase nádherné! Rodila jsem ve 22h, všude klid a když mi malého dovezli na pokoj, celého jsem ho svlékla, dala si ho na své nahé tělo a hrozně dlouho jsme tak vydrželi. Hlazení, tulinkování, to koukání z očí do očí, miminkovská vůně, ta jemná hladká kůže, vlásky,…no prostě nezapomenutelný zážitek!
Už máš vybranou porodnici? A co porodní plán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 15:05

@Lilly15
jo jo čím víc se to blíží tím víc mám někdy strach..jak vše zvládnu
ale zatím si to nechci moc připouštět..
cítím se fajn, až k večeru kdy je bříško největší jsem jak almara :mrgreen:
bříško začíná tvrdnout trošku častěji ale zatím mi pomáhá magnesko stačí jedno a je líp..doktor mi ho napsal bez problémů
rodit budu ve Zlíně mám tam svého gynekologa a porodní plán zatím nemám..a ani nevím jestli nějaký mít budu :roll:
taky se moc těším až ho poprvé uvidím a ucítím tu miminkovskou vůni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.1.16 15:30

@oskárek59 Ani mi nemluv. Tak moc se těším na malou! Hlavně kvůli manželovi, bude to jeho úplně první potomek. Už ted mu ukápne slza na UTZ a co teprve, až si Viktorku poprvé pohladí, nebo si ji k sobě přitiskne…No, doják už v hlavě :roll:.
Zlín je vyhlášený, co tak slyším a čtu recenze, je tam velmi lidský a důstojný přístup k rodičkám. Tak at vše dobře dopadne!
Moje představy o porodu jsou klasika růžové, bolest bolest, tlačení, miminko :mrgreen:
Budu rodit v Kyjově, mám tak úžasnýho gynekologa. Porodní plán mám jasný stručný. Porodit a pokud bude vše OK, jít po pár hodinách domů. Ambulantní porod. Doktor s tím nemá problém, je opravdu fantastický, ani nás nestrašil, neodrazoval, jsem ráda za jeho přístup. Ještě aby se touha stala realitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.1.16 15:42

@oskárek59 U nás asi nakonec zvítězí tento http://www.dorjan.cz/…fly20-detail
Měla ho kamarádka, párkrát jsem s ním jela a dobrý. No uvidíme, až ho omrkneme v reálu. Navíc mi slíbila, že mi půjčí vajíčko přímo na ten kočárek, tak bychom i pár korunek ušetřili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.1.16 17:02

@LePenka Tak to je opravdu dobře napsané. Jelikož jsem si to četla v na strankach repromedy a nepochopila jsem to. Děkuji ti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.1.16 17:07

@oskárek59 Teda to se někdo má, za chvíli už budeš kočárkovat. :) Slušný kočárek. Já mám trošku jiný styl líbí se mi joolz, stokke crusi atd. A koupila bych si už ojetitu, jak to vidíš kolem sebe co mají děti, tak ten kočárek budeš potřebovat maximálně na rok a pak už můžeš koupit slušné golfíky. A ještě k tomu ušetřís dost peněz za kočárek. Švagrová si koupila dvakrát ojetý kočárek a nepoznala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.1.16 17:14

@Lilly15 Jéé jsi moc hodná, ze srdce ti děkuji :) Je to krásné jméno, můj bratranec si ho dal pro dceru, má už 11 měsíců a je krásné. Já když jsem se snažila o miminko a v hloubi duše mě nenapadlo, že budeme mít s tím problémy tak jsem se začla hned zajímat o jména, kočárky, postýlky. A tedka už to raději nedělám. Nechám to na osudu co nám vynaloží. Přijmu vše co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.1.16 17:17

@oskárek59 Páni tak to uteklo.To budeš první maminka na tomto foru. Aspon myslím, doufám, že jsem na někoho nezapoměla. Jo a pochlub se s bříškem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 18:02

@Lilly15
Moje představa porodu by byla rychle a s minimem bolesti :mrgreen: ale vím že to tak nebude..nu což nějak to dopadne hlavní je výsledek a ten stojí i za tu bolest :srdce:

@missy-m
Tenhle jsem měla taky v oku moc se mi líbil..vzhledově krasavec :palec: jen pozor na brzdy
Paní v obchodě nás na ně upozornila ale co je na tom pravdy nevím..

@adrusenkaaa
Původně jsme uvažovaly taky nad bazarem ale většinou ta cena na bazaru byla nižší jen o 2-3000.tisíce tak proč už nekoupit nový.. Jojo nějakou fotku přihodím včera jsme se byli fotit tak až budou fotky dodám.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.1.16 20:10

Mne by se libil asi tento. Ale levny neni ;( svagrova ma stoke a trn je fakt pekny ale fakt drahy a 25litru bych fakt nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.1.16 08:14

@montty jak sili carka? Mam ji dobre oznacenou holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.