Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta ani mi nemluv… byla jsem tak vystresla, ze jsem se nezeptala. Doktor byl nevrly a furt koukal na mimca a skoro nemluvil, tak jsem mela takove nervy, ze jsem se nezeptala. Az jsem se oblikla tak rekl, ze jsou v poradku. Vubec se mi to vysetreni nelibilo. Ale hlavne ze mimca jsou zdravoucka.
@Lalunta Ten mastodynon jsi jestli jsem správně pochopila brala při stimuluci a ukončila při píchnutí ovitrelle jo? A kolik jsi měla pak vajíček ze stimulace?
@pajinkapajinka No to jsou krásná koťátka
. Moc gratuluji! Hlavní ale je, že jsou drobečci v pořádku a spokojeně si pospinkávají v bříšku. Máš nějaké těhu kratochvíle? Chutě,…
@pajinkapajinka
Ono se to o tom Vlašínovi říká, no.
Ale zase je to odborník, určitě je zkontroloval poctivě.
Nám to pohlaví taky nekomentoval, ale tak my jsme to věděli… On je spíš nemluvnej, ale my jsme měli štěstí, že nám aspoň něco řekl. A už jsi objednaná na další? Můžeš si říct, že chceš k někomu jinému.
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:21
@adrusenkaaa
Ne, u stimulace ne, to bych si nedovolila kombinovat, i když je to pouze výtažek z bylin. Brala jsem ho po biochemickém t. abych se tak nějak srovnala a při nativu před KET. Jakmile mi Tokareva potvrdila sliznici a píchla Ovitrelle, vysadila jsem to (+- 2 dny, úplně přesně si to nepamatuju).
@missy-m Na Veveří dopadlo vše OK! Měla jsem lehký stres, zda vše bude dobře vyvinuté, přeci jem mě zvracení trápilo do 19tt. Nechali jsme si nahrát i video. Vyšetření trvalo asi 15min a během té doby se Vikča stačila přemístit z pravé strany břicha na levou. Bylo to úžasný vidět, jak se tam „plazí“. ![]()
Dovolená byla suprová! My byli v Juan Doliu, hotel Barceló Capella. Personám neskutečně milí a ochotný, pláž čistounká, bílý jemný písek, moře modřejší než obloha, teplota vody v Karibiku 26°C, turisti skoro žádní, hotel byl obsazený ze 40%. Snídaně a obědy v restauraci téměř u moře pod baldachýny, večeře v takových těch chýžkách, co stojí na moři, jako mají třeba na Maledivách, prostě ráj. Jen na poslední 3dny tam dojeli Američani a to jsou tak neskutečná hov.ada. Pořád na baru, věčně na mol, roztahovali se tam, jako by jim to tam celé patřilo. ![]()
Ale celkově krásné zážitky převládají nad těmi negativními. Přidávám i fotečky.
A jak se vede Tobě?
@kratjana Jani, ještě úžasnější je mít miminko v bříšku a těšit se z každého jeho pohybu, škytnutí, kopnutí, poskočení ![]()
Proto Ti ze srdíčka přeji, aby byl tento rok pro Tebe tím nejúspěšnějším v osobním a rodinném životě, a aby jste již tyto Vánoce byli u stromečku ve třech! ![]()
Ahojky holky, včera jsem byla na konz. A byli nam nabídnuto IVF, uz mame i papiry. Jen se mame rozhodnout za co si priplatit, jestli dat jen ICSI +PK nebo dat PICSI s MACS, manzel ma špatný spermio, ale dr. Rikala ze ma 14% morfologicky dobrych a ze je to docela dobrý. A jeste nam nabidli ted bud PGD nebo PGS přesně ted nevim. Co myslíte ze je nejlepší. Diky za rady
@Lilly15
Nádherné fotky musely jste se mít báječně… ![]()
A ještě lepší zpráva že jste s malou v pořádku a zdravé ![]()
@Katjus ajoj mi mame teda spermii katastrofalni a proto jsme si rekli ze kdyz uz neco platime tak ze si priplatime anychom neriskovali. Udelali jsme picsi. A meli jsme z dvaceti oplodnenych do konecne faze 14…mam vzp tudiz pgs slo na pojistovnu. A proc si to nenechat idelat ze… ale na druhou stranu ksem prisla o cerstvej transfer a to me mrzi. Ale rekli ksme si ze to priste delat nebudeme. Vime ze z 8 embryi bylo ok 6 a to ke 75%.. omluv me preklepy.
@kratjana u nas by slo PGS taky na pojistovnu, prave si rikam jestli to nechat udělat nebo ne. A to PISCI je nutny dělat?? Přemýšlím ze necham jen ISCI +PK, MACS si myslim ze je zbytečný. Ale nevim jestli dat to PISCI a to PGS
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.