1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.1.16 20:05

Holky trosku se pochlubim… nasi mimisci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.16 20:10

@Lalunta ani mi nemluv… byla jsem tak vystresla, ze jsem se nezeptala. Doktor byl nevrly a furt koukal na mimca a skoro nemluvil, tak jsem mela takove nervy, ze jsem se nezeptala. Az jsem se oblikla tak rekl, ze jsou v poradku. Vubec se mi to vysetreni nelibilo. Ale hlavne ze mimca jsou zdravoucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.1.16 22:08

@kratjana na internetu. Drmek obecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.1.16 22:12

@Lalunta Ten mastodynon jsi jestli jsem správně pochopila brala při stimuluci a ukončila při píchnutí ovitrelle jo? A kolik jsi měla pak vajíček ze stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.1.16 22:13

@pajinkapajinka páááni to je teda kráása. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.1.16 22:15

@pajinkapajinka No to jsou krásná koťátka :dance:. Moc gratuluji! Hlavní ale je, že jsou drobečci v pořádku a spokojeně si pospinkávají v bříšku. Máš nějaké těhu kratochvíle? Chutě,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.1.16 22:16

@pajinkapajinka
Ono se to o tom Vlašínovi říká, no. :? Ale zase je to odborník, určitě je zkontroloval poctivě. ;) Nám to pohlaví taky nekomentoval, ale tak my jsme to věděli… On je spíš nemluvnej, ale my jsme měli štěstí, že nám aspoň něco řekl. A už jsi objednaná na další? Můžeš si říct, že chceš k někomu jinému.

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.1.16 22:25

@adrusenkaaa
Ne, u stimulace ne, to bych si nedovolila kombinovat, i když je to pouze výtažek z bylin. Brala jsem ho po biochemickém t. abych se tak nějak srovnala a při nativu před KET. Jakmile mi Tokareva potvrdila sliznici a píchla Ovitrelle, vysadila jsem to (+- 2 dny, úplně přesně si to nepamatuju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.1.16 22:58

@missy-m Na Veveří dopadlo vše OK! Měla jsem lehký stres, zda vše bude dobře vyvinuté, přeci jem mě zvracení trápilo do 19tt. Nechali jsme si nahrát i video. Vyšetření trvalo asi 15min a během té doby se Vikča stačila přemístit z pravé strany břicha na levou. Bylo to úžasný vidět, jak se tam „plazí“. :lol:
Dovolená byla suprová! My byli v Juan Doliu, hotel Barceló Capella. Personám neskutečně milí a ochotný, pláž čistounká, bílý jemný písek, moře modřejší než obloha, teplota vody v Karibiku 26°C, turisti skoro žádní, hotel byl obsazený ze 40%. Snídaně a obědy v restauraci téměř u moře pod baldachýny, večeře v takových těch chýžkách, co stojí na moři, jako mají třeba na Maledivách, prostě ráj. Jen na poslední 3dny tam dojeli Američani a to jsou tak neskutečná hov.ada. Pořád na baru, věčně na mol, roztahovali se tam, jako by jim to tam celé patřilo. :?
Ale celkově krásné zážitky převládají nad těmi negativními. Přidávám i fotečky.
A jak se vede Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.1.16 23:07

@Lilly15 uuuuuuuuuuzasnyyyyyyy

Zavidim. Nadherny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.1.16 23:17

@kratjana Jani, ještě úžasnější je mít miminko v bříšku a těšit se z každého jeho pohybu, škytnutí, kopnutí, poskočení :srdce:
Proto Ti ze srdíčka přeji, aby byl tento rok pro Tebe tím nejúspěšnějším v osobním a rodinném životě, a aby jste již tyto Vánoce byli u stromečku ve třech! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.1.16 03:46

Ahojky holky, včera jsem byla na konz. A byli nam nabídnuto IVF, uz mame i papiry. Jen se mame rozhodnout za co si priplatit, jestli dat jen ICSI +PK nebo dat PICSI s MACS, manzel ma špatný spermio, ale dr. Rikala ze ma 14% morfologicky dobrych a ze je to docela dobrý. A jeste nam nabidli ted bud PGD nebo PGS přesně ted nevim. Co myslíte ze je nejlepší. Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 06:31

@Lilly15
Nádherné fotky musely jste se mít báječně… :dance:
A ještě lepší zpráva že jste s malou v pořádku a zdravé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.1.16 06:58

@Katjus ajoj mi mame teda spermii katastrofalni a proto jsme si rekli ze kdyz uz neco platime tak ze si priplatime anychom neriskovali. Udelali jsme picsi. A meli jsme z dvaceti oplodnenych do konecne faze 14…mam vzp tudiz pgs slo na pojistovnu. A proc si to nenechat idelat ze… ale na druhou stranu ksem prisla o cerstvej transfer a to me mrzi. Ale rekli ksme si ze to priste delat nebudeme. Vime ze z 8 embryi bylo ok 6 a to ke 75%.. omluv me preklepy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.1.16 08:02

@kratjana u nas by slo PGS taky na pojistovnu, prave si rikam jestli to nechat udělat nebo ne. A to PISCI je nutny dělat?? Přemýšlím ze necham jen ISCI +PK, MACS si myslim ze je zbytečný. Ale nevim jestli dat to PISCI a to PGS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.