1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.1.16 08:23

@adrusenkaaa děkujiii :-D máme velkou radost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.1.16 08:24

@Katjus my jsme phs napoprve chteli abychom vedeli na cem jsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 08:24

@Lilly15 moooc děkuji za gratulku. Jestli to bude vše pokračovat tímto tempem a v takové pohodičce nemám si na co ztěžovat :-D ťuk, ťuk, ťuk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 08:26

@Lalunta no vím, četla jsem to, že je takový Hausrovský :-D,,, ale opravdu jsem byla zklamaná, protože jsem celou dobu nevěděla co se děje a myslela jsem, že nervozitou vyletím z kůže :-(. Ale jak píšeš.. všude píšou jakej je to odborník, tak hlavně že řekl, že jsou mimi ok :-D.. nejsem objednaná, ani mi nikdo neřekl, že se mám znovu objednat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 08:29

@Lilly15 jo a co se týče chutí nebo něčeho takového, tak od začátku vůbec nevím, že těhotná jsem. Za celou dobu nic.. fakt to probíhá až neskutečně v poho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.1.16 08:48

@Lilly15 Tak paráda, že je beruška v pořádku :srdce: Ty ultrazvuky jsou neskutečný. A teda dovolená…ááááách…hned bych jela. Zimu miluju, ale jak se šourám po tom chodníku a rvu se do zimní bundy s pupkem…ou jé :lol: Já se mám perfektně. Včera jsem začala 25tt, chlapeček pěkně kopká (občas mám pocit, že se rozhodl to vzít zkratkou rovnou přes břicho), nic mě netrápí (i když teda teď asi trošku začíná žáha). V pondělí jdu po 5 týdnech na kontrolu na gyndu a rovnou na cukrovku, tak toho se trošku bojím. Ale snad to dám v pohodě. A 20. ledna jdeme na 3D ultrazvuk, tak se strašně moc těším, až toho našeho kluka uvidím.
Přidávám fotku mýho pupku. No začíná to být sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.1.16 08:49

@pajinkapajinka To jsou úžasňáci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 08:59

@missy-m :-D děkujuuuu a tvůj pupík to je taky bombička.. držím palce na cukrovku :-D.. určo bude všechno ok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.1.16 09:01

@pajinkapajinka Krásný miminka :kytka: :potlesk: :palec:

@Lilly15 Tak tomu říkám dovolená :pankac: :pankac: Nádhera, hotely Barceló jsou skvělý, manžel v jednom pracoval.

@missy-m Krásnej pupík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 09:03

@Kikuška90 děkujuuuuu… no a co ty a testíky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.1.16 09:04

@pajinkapajinka Testnu ještě v sobotu nakonec, abych mohla jít případně s manželem na laser game s čistým svědomím :mrgreen: Ale můj stav stále přetrvává, takže počítám s tím, že to nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 09:06

@Kikuška90 určitě bude dobře. Uvidíš, že to ani nebudeš čekat a budou tam //. Budu na tebe v sobotu myslet a určitě dej vědět. A kdyby to náhodou nevyšlo, tak hlavně prosím nepropadej panice a s klidným svědomím do dalšího boje. Vím, je to těžké, ale my holky jsme přece silné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.1.16 09:23

@missy-m To je tak krásný bříško! :dance: S tím zimním oblečením máš pravdu. Na zimní bundu jsem rezignovala. Koupila si kabát, který se zapíná jen lehce do půl bříška a dál je volný. Jen jsem to jako správná blondýna moc dobře nedomyslela, páč když venku trošku víc mrzne, je mi celkem zima 8o. Ale půlka ledna téměř za námi, únor je krátký a březen je jarní měsíc. Pak pravé jaro a rodímeee :potlesk:
Malá je taky velmi aktivní a s tím pocitem, že to Tvůj drobeček chce vzít zkratkou přes bříško, se musím ztotožnit. Viktorka to zase bere po stylu tatínka, vrtá a vrtá a vrtá, jako manžel v práci, když hledají ropu :lol:
Těhulkování je vážně krásná věc! Už máte jméno pro Vašeho miláčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.1.16 09:42

@Katjus Ahoj :mavam:, no nejlepší asi bude si připlatit za všechno. Vím, je to celkem pálka, ale píšu z vlastní zkušenosti. V Repromedě jsme obsolvovali dva cykly. První: doplatek za Gonal(mám nízkou rezervu vajíček, takže plná dávka hormonů), ICSI+PISCI+PK(manžel nízká morfologie), PGD a PGS(pojišťovna) celkové náklady 56tis. Výsledek 5oplodněných vajíček, po PK se 4 rozpadla a jedno zbylé embrijko po genetice: chlapeček s Downovým syndromem. Smůla…
Druhý cyklus: Gonal 450, PICSI+MACS(projdou opravdu jen ty nejkvalitnější spermie), PGD a PGS(pojišťovna), výsledek 6oplodněných vajíček, všechna se dostala do fáze blastocyst( poprvé v životě nás zastihla tato úžasná zpráva :dance: ), po genetice 5 zdravých embrijek a 1 bohužel Edwardsův syndrom. Doplatek 77tis. Ale spokojenost největší
Kdybychom už v předchozím cyklu dali za MASC těch „blbých“ 6tis, nemuseli bychom platit celkově částku přes 120tis. Tak asi tak. Ale můj názor.
U nás problém též ve spermiích. A jak řekla Tokareva: to, že spermie pod mikroskopem vypadá zdravě a plnohodnotně, ještě neznamená, že nese kvalitní genetickou informaci. To odhalí právě MACS. Jsem plně přesvědčená a nikdo mi to po zkušenostech s IVF nevyvrátí, že právě díky této metodě mám v bříšku miminko a další 4 čekají! Máme za sebou již 6cyklů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.1.16 09:47

@Lilly15 Když Tě tak čtu, tak je mi docela líto, že jsem si nezjistila, že MACS existuje :( Máme problém jen s SPG a kdybych věděla, že něco takového je, tak do toho jdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.