1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
7.1.16 13:08

@pajinkapajinka @Kikuška90
díky moooc holky…
já se do něj zamilovala na první pohled :srdce:

@pajinkapajinka
já mám tenhle taky bez vajíčka ale neberu to tragicky, vajíčko mi půjčí ségra
ono kočárky pro dvojčátka jsou fakt pěkně drahé..dívala jsem se v obchodě.
kamarádka co má čerstvé dvojky kupovala na bazárku za nějakých 10.000kč a řeknu ti nepoznala bys, že je ježděný úplně luxusní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 13:10

@oskárek59 no mě by to tak ani nevadilo, ale v čem ty sviště dám do auta, když budu muset jet někam autem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 13:24

@pajinkapajinka
Tak třeba bys ty vajíčka taky sehnala někde levněji na bazárku,
kdyby byli ke kočárku moc drahé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 13:26

@oskárek59 to zas mám strach abych to podle typu kočárku koupila správně a aby tam sedly… no nějak se s tím budu muset poprat… zatím ještě čas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 13:30

@pajinkapajinka
upřímně já budu mít vajíčko jinou značku než kočárek a taky mi nevadí, že to
na něj nenacvaknu..
ale jak píšeš ty máš ještě čas poohlédnout se po něčem co se ti bude líbit..
já hledala ten pravý kočárek 2,5 měsíce..
kdy máš vlastně termín??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 13:42

@oskárek59 no ofiko 14.7. ale prý to bude cca o pět týdnů dřív :-(.. tak uvidím. Budu tomu muset přizpůsobit i chystání :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 13:50

@pajinkapajinka
no tak to máš ještě dost časíku..i když ono to ve finále uteče jako voda..pozoruji to na sobě :mrgreen:
jj ony dvojčátka jdou vždycky dřív kámoška je rodila o 4.týdny dřív a to ještě ležela posledních 6.týdnů v nemocnici..ale to tě samozřejmě nechci strašit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 13:54

@oskárek59 no víš co, já už toho strašení slyšela. Furt slyším od různých doktorů, že jsem riziko a takové ty věci a už jsem z toho na palicu. Vím, že mě musí upozornit, ale proč každý a furt?? :-( :-(.. doktorka mi řekla, že mají každý svůj plodový obal a že to je ta lepší varianta u těchto dětí no a včera na Veveří mi Vlašín řekl, že to vidí na jeden plodový obal, takže ta horší varianta no a řekl mi že právě se rodí asi o pět týdnů dřív. Samozdřejmě v tom lepším případě. Jenomže já se fakt cítím úplně fajn a vůbec si nepřipouštím, že by mohlo být něco špatně.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 14:01

@pajinkapajinka
ale to děláš dobře že si nic nepřipouštíš :palec: :palec:
mít správně pozitivní přístup je přece jen to nejlepší co pro sebe a prcky můžeš udělat..než se zbytečně stresovat..ono doktoři ti to říct musí to je jejich povinnost ale záleží na tobě jak ty to vezmeš..
a pokud se cítíš fajn tak bych si zatím žádné horší zprávy nepřipouštěla..
stejně co příjde to bude a to už my neovlivníme tak proč se stresovat dopředu co? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.1.16 14:03

@pajinkapajinka 5týdnů před TP je úplně v poho ;)
TP bych brala s rezervou. Oni lékaři šílí, když se miminko narodí trošku dřív a šílí, když se nenarodí přesně do termínu a chtějí vyvolávat. Takže je to v podstatě jedno.
Syn se měl narodit 8.3. a vykoukl 21.2. a dcera měla být 28.4. a je 17.4., nynější těhu dle PM 18.5., dle UTZ 14.5. a dle poslední kontroly 8.5. Takže to vidím tak, že si 30.4. na čarodky opeču na ohýnku dozlatova špekáček, pěkně si ho vychutnám a pak šup do porodnice :mrgreen:
Sestra rodila všechny tři děti min s 5týdenním předstihem, nikdo to neřešil, že jsou to bobišci dvou a půl kilový, nakonec jí zjistili lehkou srdeční vadu a z toho důvodu tělo přistoupilo k porodu dřív. Oficiální 40tt by její srdíčko nezvládlo. Příroda ví, co dělá. Někdy 8)
Ono taky záleží, jak se broučkům bude dařit. Ale když tak čtu Tvoje příspěvky, proplouváš těhulkováním lehounce, krásně, v klídku, bez komplikací, takže bych nějakých zastrašování a plašení vůůbec nebála. Nikdo neví, co bude zítra, natož v červenci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 14:05

@oskárek59 :pankac: jj dali jsme se do boje, tak budeme bojovat až do konce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 14:06

@Lilly15 no právě, že fakticky je všechno - teda podle mýho pohoda džezíček :-D :-D :-D až neuvěřitelnéééé ---- ťuk, ťuk, ťuk. Musím to zaklepat, protože když o tom začnu s mojim doma, tak klepe do všeho do čeho jde a nutí mě taky :-D :-D klepat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 14:10

@pajinkapajinka
NAPSALA JSI TO ÚPLNĚ PŘESNĚ..BOJOVAT AŽ DO KONCE :* :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.1.16 14:13

@adrusenkaaa Všechny maminky mají o svá děťátka strach, i ty zvířecí. Mamka mi tenkrát před porodem syna řekla: až se ti narodí, už se nikdy v klidu nevyspíš. Je to pravda.
Krásně sis všimla, chtěli bychom Viktorii. Pro nás je to jméno symbolické, znamená vítězství. V našem případě 100%. Konečně jsme se dočkali děťátek.
Také Ti, beruško, přeji, aby byl tento rok pro Vás tím vítezným. Hlavně v rodinném životě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 14:20

@Lilly15
a přesně proto jako pro vás je Viktorie vítězství tak mi chceme a budeme mít Štěpána :dance:

Původ: řecký

Význam jména: Základem je řecké jméno Stephanos, jehož význam je „věnec“, což znamená „ten, komu je dán věnec, ověnčený, oslavený, vítěz“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.