1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
5.1.16 18:13

@Kikuška90 Kiki, určitě jsi ale nezmínila lidi, kteří nemají pozitivní test ani 10 den po KET a těhotenství probíhá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 18:14
@Peťka26 píše:
@Kikuška90 Kiki, určitě jsi ale nezmínila lidi, kteří nemají pozitivní test ani 10 den po KET a těhotenství probíhá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Takový neexistují, ne? 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.1.16 18:16

@oskárek59 33tt? ty jo, to to letí… to už máš za pár :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.1.16 18:20

@Kikuška90 Určitě jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 18:22

@Peťka26 určitě písnu jaké to bylo. Moooc se těšíme až je uvidíme. Viděla jsem je 30.12. a byly miminka úžasný, ale teď to bude i s tím strachem jestli je vše jak má být. Ale zážiteček to určo bude :-D :-D :-D. Snad i doktor bude hodnej.. se mnou to dělá hodně jak se doktoři chovají :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.1.16 18:31

@Kikuška90 jj, tak pujdeme spolu :hug: ty cviky ti musí ukázat fyzioterapeutka. Můžeš je dělat špatně a tím pádem si můžeš i ubližit. A ona si tě i prohmatá, na mě jak sáhla tak mi řekla, že mám sterilní neplodnost a dneska už jsem v pořádku. Opravdu ti to takhle doporučuji, jelikož musíš pak chodit každy měsíc na odblokování bez toho to není uplné a bez vysledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.1.16 18:31

@pajinkapajinka Já jsem byla také u Dr. Vlašína a byl super. Na to, že to pro něj musí být strašný stereotyp a celý den jen kouká na mimča, tak byl příjemný a poctivě ukazoval mimčo ze všech stran… i když ono taky za 1500Kč ještě aby ne, co? :? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 18:36

@adrusenkaaa Jo takhle, aha :think: No to už nestihnu tam chodit nějaký ty měsíce :zed:… Zkusím doma něco pohledat, aspon na protažení těla nebo tak. Hned ráno po tom testu mě napadlo, že začnu od pondělka zase běhat, jak jsem zvyklá, ale to by tu u nás muselo někdy přestat sněžit :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 19:12

@Peťka26 no to mas pravdu. Musi to byt na hlavu :). Ale za ty prachy :). A u nas si zgustne dvojnasobne :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.1.16 19:23

@adrusenkaaa Adri no ja nebim jestli mi to testovali :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.1.16 21:24

Ted jsem pohrcela test a přikládám foto. dnesni a vcerejsi
Jsem blázen co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 21:28
@montty píše:
Ted jsem pohrcela test a přikládám foto. dnesni a vcerejsi
Jsem blázen co?

Proč blázen?? Je tam krásnej dušík :hug: Držím palce, já nemám s mamatestama dobrý zkušenosti. Hele a proč vlastně testuješ večer a né ráno? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.1.16 22:34

@Kikuška90 jak píši blázen. Zitra testnu z ranní moci. Zkusim jiný test na porovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.1.16 22:39

Holky a kdo vam zavadel?

Ja verim take jen maxovi. Ale vypada to pekne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 22:41
@kratjana píše:
Holky a kdo vam zavadel?Ja verim take jen maxovi. Ale vypada to pekne :think:

Kafka :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: A nejlepší transfer co jsem měla :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.