Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 Kiki, určitě jsi ale nezmínila lidi, kteří nemají pozitivní test ani 10 den po KET a těhotenství probíhá
![]()
@Peťka26 píše:
@Kikuška90 Kiki, určitě jsi ale nezmínila lidi, kteří nemají pozitivní test ani 10 den po KET a těhotenství probíhá![]()
![]()
Takový neexistují, ne?
![]()
@Peťka26 určitě písnu jaké to bylo. Moooc se těšíme až je uvidíme. Viděla jsem je 30.12. a byly miminka úžasný, ale teď to bude i s tím strachem jestli je vše jak má být. Ale zážiteček to určo bude
. Snad i doktor bude hodnej.. se mnou to dělá hodně jak se doktoři chovají ![]()
@Kikuška90 jj, tak pujdeme spolu
ty cviky ti musí ukázat fyzioterapeutka. Můžeš je dělat špatně a tím pádem si můžeš i ubližit. A ona si tě i prohmatá, na mě jak sáhla tak mi řekla, že mám sterilní neplodnost a dneska už jsem v pořádku. Opravdu ti to takhle doporučuji, jelikož musíš pak chodit každy měsíc na odblokování bez toho to není uplné a bez vysledku.
@pajinkapajinka Já jsem byla také u Dr. Vlašína a byl super. Na to, že to pro něj musí být strašný stereotyp a celý den jen kouká na mimča, tak byl příjemný a poctivě ukazoval mimčo ze všech stran… i když ono taky za 1500Kč ještě aby ne, co?
![]()
@adrusenkaaa Jo takhle, aha
No to už nestihnu tam chodit nějaký ty měsíce
… Zkusím doma něco pohledat, aspon na protažení těla nebo tak. Hned ráno po tom testu mě napadlo, že začnu od pondělka zase běhat, jak jsem zvyklá, ale to by tu u nás muselo někdy přestat sněžit
![]()
@Peťka26 no to mas pravdu. Musi to byt na hlavu
. Ale za ty prachy
. A u nas si zgustne dvojnasobne ![]()
![]()
Ted jsem pohrcela test a přikládám foto. dnesni a vcerejsi
Jsem blázen co?
@montty píše:
Ted jsem pohrcela test a přikládám foto. dnesni a vcerejsi
Jsem blázen co?
Proč blázen?? Je tam krásnej dušík
Držím palce, já nemám s mamatestama dobrý zkušenosti. Hele a proč vlastně testuješ večer a né ráno? ![]()
@Kikuška90 jak píši blázen. Zitra testnu z ranní moci. Zkusim jiný test na porovnání.
Holky a kdo vam zavadel?
Ja verim take jen maxovi. Ale vypada to pekne ![]()
@kratjana píše:
Holky a kdo vam zavadel?Ja verim take jen maxovi. Ale vypada to pekne
Kafka
A nejlepší transfer co jsem měla
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.