1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
5.1.16 12:37
@kratjana píše:
@Kikuška90 s tim utrogestanem by me to zajimalo taky :) dej vedet. A kdy jste ho zacaly brat? Ja uz si yi nepamatuji. Zkusim kouknout do kalendare jestli to mam napsane

Neboj, dám Ti v pondělí vědět. Já ho zavádím vždycky (při nativu i stimulaci) 5 dní před KETem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.1.16 12:40

@Kikuška90
Tak uvidíš co ti řekne Tokareva..jen aby tam v pondělí byla co :roll:
třeba k tobě bude milejší než Hromadová ty vlastně skoro pořád chodíš jen k ní že..i když já si na Hromadovou stěžovat nemůžu já měla zase v 90% jen ji..
zkus ten nativ a uvidíš..mě řekli, že všechny mrazáčky mám stejné kvality tak jim teda věřím..mozaika je něco blbě s genetikou nebo tak, ne?? :oops:
a platí se každý rok za mražení v měsíci kdy jsi byla na odběru 2000kč..
nám vloni nevyšel KET v únoru(nějak jsem to cítila, že nevyjde) ale až ten v červnu..a to jsem si byla prostě jistá, že to vyjde a vyšlo..venku krásně, teplo, pozitivní myšlenky, cpala jsem se chlorelou a pila zelený ječmen :mrgreen: po transferu klídek a ananas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.1.16 12:41

@Kikuška90 jojo včera večer. Uvidis, ze na tebe jeste vykouknou. Jestli ten můj je pozitivní, tak slabounce, tak tobě se jeste ukáží //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 12:45

@oskárek59 Jen 2000 Kč?? Já myslela, že je to víc.. a je jedno kolik tam máš embryí? :think:.. No my teď v lednu nepůjdeme, protože v únoru jedeme do zahraničí a to bych byla pár dní po transferu. Takže v nativu mi to bude vycházet někdy na březen (to jsem loni otěhotněla přirozeně) a když to neklapne, tak chci jít červenec nebo srpen.
Já bych chtěla Tokarevu nebo Kafku. Krajčovičová mi nikdy nic moc pořádně neřekne a Hromadová nevím, jako mě taky nepřijde špatná, ale tuším, že si mě bude pamatovat :oops: :mrgreen:
A jo jo, ta mozaika bude něco s genetikou, takže ta půjde asi jako naposled - ale upřímně doufám, že nebudu muset podstoupit ještě 4 transfery :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 12:47
@montty píše:
@Kikuška90 jojo včera večer. Uvidis, ze na tebe jeste vykouknou. Jestli ten můj je pozitivní, tak slabounce, tak tobě se jeste ukáží //

Projela jsem tady na emiminu snad milion testů po ET/KET a jsou lidi co mají dušíka i 6 dní po. Takže si opravdu myslím, že tohle je konečná. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 12:51

@montty noo jasnacka… je tam. Ja nemela ani takto vyditelneho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.1.16 12:54

@Kikuška90
my platily v květnu to jsme měli taky 4.kousky a 2000kč..myslím, že je jedno jestli máš 4. nebo 1. cena je stejná..
já jsem teda testovala nejdřív až 9.den a to jsem měla douška, dušíka nakonec byl stejně ZT..
a vloni jsem testila až 10.den a to už byla krásná čárka takže 6.den ještě není rozhodující..
tak to je fajn v únoru si odpočineš zrelaxuješ a v březnu hurá do toho :pankac:
nevím proč ale mám tucha, že pondělky mívá ambulanci Hromadová :think: :think:
no uvidíš nebo si tam zavolej informativně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 12:58
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
my platily v květnu to jsme měli taky 4.kousky a 2000kč..myslím, že je jedno jestli máš 4. nebo 1. cena je stejná..
já jsem teda testovala nejdřív až 9.den a to jsem měla douška, dušíka nakonec byl stejně ZT..
a vloni jsem testila až 10.den a to už byla krásná čárka takže 6.den ještě není rozhodující..
tak to je fajn v únoru si odpočineš zrelaxuješ a v březnu hurá do toho :pankac:
nevím proč ale mám tucha, že pondělky mívá ambulanci Hromadová :think: :think:
no uvidíš nebo si tam zavolej informativně

No nééé, že bych se divila se svým štěstím :mrgreen: Já už objednaná jsem, v pondělí na 12:00, ráno jdu na krev a pak pro verdikt :D.. Jinak já jsem dneska už 8. den, takže naděje pá pá :roll:
A to placení Tě oni nějak kontaktovali nebo se mám přihlásit sama? Mám strach o ty naše mrazáčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.1.16 13:03

@Kikuška90
posílají dopis měsíc před termínem placení..
jak jsem psala na odběru vajuch jsem byla v červnu, dopis došel a platily jsme v květnu..
kdy jsi byla na odběru vajušek??
já jsem si kolikrát volala jen informativně kdo bude na ambulanci i když jsem už byla objednaná..protože se mi párkrát stalo, že slečny na recepci ještě nevěděli který doktor tam bude když mě objednávaly…
ale tak uvidíš..a stejně bych tebou test zkusila ještě aspoň v pátek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.1.16 13:10

@oskárek59 ze ZT mám taky strach, měla jsem ho uz 2× a to byly na testu krásné //,ted si říkám, ze je čárka slaboucka. Testnu jak dojede manžel a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.1.16 13:11
:? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.1.16 13:17

@montty
Já to měla naopak než ty..slabá čárečka která sice krásně sílila ale ZT
a krásná čárka a teď jsem 33.tt
nic se neboj vše bude OK držím všechny palce!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 13:22

@oskárek59 Né né, já si nechávám mini pidi naději a budu čekat které dveře se v pondělí otevřou. :mrgreen: Vždycky jdu rovnou do ordinace, ty ostatní s pozitivním výsledkem chodí prvně do těch druhých na UTZ :)
Tak to já si u nich ještě musím překontrolovat adresu, protože vím, že jsme jí tam měnili, ale třeba teď na receptu co jsem dostala na Utrouš jsem měla napsanou zase tu starou. Na odběru jsem byla právě 02/2015, takže se musím zeptat, aby nedošlo k nedorozumění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.1.16 13:31

@Kikuška90
tak s těma dveřma si mě dostala :mrgreen:
já si teda pamatuju vloni, že první jsem šla do ordinace kde mi teda doktorka řekla, že HCG je vysoce pozitivní a až pak jsem šla s Krajčovičovou na UTZ :lol:
a když jsem byla poprvé tak to si teda už nepamatuju :think:
s tou adresou si to raději opravdu zkontroluj aby si nemysleli, že už nechceš mrazit 8o..kdyby jim nedošla platba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 13:40

@oskárek59 No uklidňuju se tím, že ted jsem tam byla na transferu, tak kdyby měli problém, tak by se snad ozvali. Jestli se s těma mrazáčkama něco stane, tak ať si mě nepřejí :cert: :cert:… Hned v pondělí se na to zeptám.
Jooo copak dveře, to já už mám vypozorovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.