Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta ta octova voda je co? voda s octem? a jak se to redi? kokosovy olej ten ani neznam. koupila jsem si grepove kapky. z neho se taky dela vyplach.vim jak naredit, ale nevim jak ten vyplach udelat si. ![]()
No jo, teď jsou nachlazení nebo nemocní všichni kolem, takže to byla jenom otázka času…
@kratjana Ty jsi aspoň ukázkový případ, že všechno zlý je k něčemu dobrý.. kdyby ovu byla a teď jsi měla angínu, tak by to bylo dost naprd. Příští ovu už určitě bude a všechno půjde jako po másle ![]()
@pajinkapajinka A jak ty válčíš? nevolnosti se Ti pořád vyhýbají? doufám, že jo, protože je to fakt opruz
a jinak všechno v pořádku?
@Lalunta Ahoj, jak se máte? a co výbavička, už začínáš nakupovat? ![]()
@Peťka26 … no můžu Ti říct, že kupodivu je mi úplně fajn celou dobu. Dneska jsem 12+1 takže 13 tý týden a onehdá jsem byla u doktorky a všechno v pořádku.. tfuj tfuj klepu, klepu
no a teď šestýho na Veveří na screening, tak snad i tam se ukáže, že bobečky jsou ok
.. jinak si to prostě užívám. Chodím do práce, takže mi to i celkem letí. Doma jsme o mimčách řekli na Vánoce, takže super Vánoce. Tak jestli to tak půjde dál
a ty pořád nevolnosti??? a v kolikátém týdnu už jsi?? 16 ty - 17 ty??
@pajinkapajinka No tak to je super, že jsi takhle v pohodě… Držím palce na toho šestého, ale určitě to bude dobré. Bylo to moc pěkný, tak si to hlavně pořádně užijte…
. A co bříško, už se začíná rýsovat?
No, musím říct, že nevolnosti řádně ustoupily. Sice to není ještě úplně ok, protože mám vždy tak 1× až 2× denně pocit na zvracení, který musím rozdejchat, ale s těma problitýma 3 a půl měsíci se to nedá srovnat
. teď mě teda schvátilo to nachlazení, takže taky nic moc, ale jinak už to snad bude ok. Já začínám 18tt, už mi pěkně leze břicho ![]()
@Peťka26 tak to je super, že alespoň v takové míře ustoupily ty nevolnosti. No bříško nevím. Ale asi jooo, ráno a večer
.. ale vzhledem k tomu, že nejsem zrovna žádnej štíhloun, tak spíš vypadám ještě tlustěji než těhotně
no uvidíme za nějakej čásek
jej tak už 18 tý, tak to je kráááásnýýýý
tak to si myslím, že jsme na nejlepší cestě to zdárně dát do konce. No ikdyž mě doktorka pořád s těma dvojčátkama straší
.. tak snad budeme pokračovat takhle v klídku jak doteď ![]()
@pajinkapajinka Tak moc držím pěsti na šestého, ať je vše v pořádku ![]()
@Peťka26 Ať jsou i poslední zbytky nevolností brzo pryč. Mně teď bývá špatně jen po těžkým jídle. Dnes jsem zjistila, že hodně cibulky na bramborách není úplně ok
A nachlazení ať je taky brzo pryč. Taky nás něco skolilo, ale ťuk ťuk ťuk…snad už to je pryč.
@adrusenkaaa
Já mám irigátor od Rosalginu, takže to dělám přes něj. Nařeď normálně ocet a vodu (nejlíp převařenou) tak nějak od oka, třeba 1:8-10.
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:24
@Peťka26
Skvěle. Malej pěkně kope a minihadýrek už mám samozřejmě plnou skříň ![]()
Holky začínám propadat panice, pořad spinim, cely den mě bolí břicho jak na mrchu, tak jsem udělala test a bilo(vím 5. Den je brzo),ale to spineni mívám 2-3dny před MS a to by vycházelo. Do těch nervu mi kamoska řekla, ze čekají mimco.Moc jim to přeji, ale rozstrelilo mě to.Jsem asi divná.
@montty mosty vůbec neštěstí a neřeš jestli někdo čeká nebo ne. Soustřeď se sama na sebe. Dej si cokosku a vypni.ti špinění nemusí znamenat menstruaci. Třeba se embryo zabydluje. a pátý den jebopravdu brzy. To ke et nebo ket?
@montty jak dlouho spinis? Spineni muze byt i utrogestanem. Jakeho stadia bylo embryo? Drzim pesti, drz se
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.