1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
2.1.16 14:33

@Lalunta ta octova voda je co? voda s octem? a jak se to redi? kokosovy olej ten ani neznam. koupila jsem si grepove kapky. z neho se taky dela vyplach.vim jak naredit, ale nevim jak ten vyplach udelat si. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.1.16 14:41

@pajinkapajinka no jasný :oops: blouznimb už asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.16 14:42

@kratjana v pohodičce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.1.16 17:27

No jo, teď jsou nachlazení nebo nemocní všichni kolem, takže to byla jenom otázka času…

@kratjana Ty jsi aspoň ukázkový případ, že všechno zlý je k něčemu dobrý.. kdyby ovu byla a teď jsi měla angínu, tak by to bylo dost naprd. Příští ovu už určitě bude a všechno půjde jako po másle ;)

@pajinkapajinka A jak ty válčíš? nevolnosti se Ti pořád vyhýbají? doufám, že jo, protože je to fakt opruz :mrgreen: a jinak všechno v pořádku?

@Lalunta Ahoj, jak se máte? a co výbavička, už začínáš nakupovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.16 17:48

@Peťka26 … no můžu Ti říct, že kupodivu je mi úplně fajn celou dobu. Dneska jsem 12+1 takže 13 tý týden a onehdá jsem byla u doktorky a všechno v pořádku.. tfuj tfuj klepu, klepu :-D :-D no a teď šestýho na Veveří na screening, tak snad i tam se ukáže, že bobečky jsou ok :-D :-D.. jinak si to prostě užívám. Chodím do práce, takže mi to i celkem letí. Doma jsme o mimčách řekli na Vánoce, takže super Vánoce. Tak jestli to tak půjde dál :-D :-D :-D a ty pořád nevolnosti??? a v kolikátém týdnu už jsi?? 16 ty - 17 ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.1.16 18:15

@pajinkapajinka No tak to je super, že jsi takhle v pohodě… Držím palce na toho šestého, ale určitě to bude dobré. Bylo to moc pěkný, tak si to hlavně pořádně užijte… :). A co bříško, už se začíná rýsovat?
No, musím říct, že nevolnosti řádně ustoupily. Sice to není ještě úplně ok, protože mám vždy tak 1× až 2× denně pocit na zvracení, který musím rozdejchat, ale s těma problitýma 3 a půl měsíci se to nedá srovnat :mrgreen:. teď mě teda schvátilo to nachlazení, takže taky nic moc, ale jinak už to snad bude ok. Já začínám 18tt, už mi pěkně leze břicho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.16 18:20

@Peťka26 tak to je super, že alespoň v takové míře ustoupily ty nevolnosti. No bříško nevím. Ale asi jooo, ráno a večer :-D :-D :-D.. ale vzhledem k tomu, že nejsem zrovna žádnej štíhloun, tak spíš vypadám ještě tlustěji než těhotně :-D :-D no uvidíme za nějakej čásek :-D :-D jej tak už 18 tý, tak to je kráááásnýýýý :-D tak to si myslím, že jsme na nejlepší cestě to zdárně dát do konce. No ikdyž mě doktorka pořád s těma dvojčátkama straší :-(.. tak snad budeme pokračovat takhle v klídku jak doteď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.1.16 20:19

@pajinkapajinka Tak moc držím pěsti na šestého, ať je vše v pořádku :hug:

@Peťka26 Ať jsou i poslední zbytky nevolností brzo pryč. Mně teď bývá špatně jen po těžkým jídle. Dnes jsem zjistila, že hodně cibulky na bramborách není úplně ok :oops: A nachlazení ať je taky brzo pryč. Taky nás něco skolilo, ale ťuk ťuk ťuk…snad už to je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.16 20:25

@missy-m :):) moooc dekuju. Verim tem mrnatum, ze jsou v poradku :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.1.16 22:42

@adrusenkaaa
Já mám irigátor od Rosalginu, takže to dělám přes něj. Nařeď normálně ocet a vodu (nejlíp převařenou) tak nějak od oka, třeba 1:8-10.

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.1.16 22:47

@Peťka26
Skvěle. Malej pěkně kope a minihadýrek už mám samozřejmě plnou skříň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.1.16 23:24

@Lalunta dekuji ti moc za rady budouci maminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.1.16 00:25

Holky začínám propadat panice, pořad spinim, cely den mě bolí břicho jak na mrchu, tak jsem udělala test a bilo(vím 5. Den je brzo),ale to spineni mívám 2-3dny před MS a to by vycházelo. Do těch nervu mi kamoska řekla, ze čekají mimco.Moc jim to přeji, ale rozstrelilo mě to.Jsem asi divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.1.16 05:23

@montty mosty vůbec neštěstí a neřeš jestli někdo čeká nebo ne. Soustřeď se sama na sebe. Dej si cokosku a vypni.ti špinění nemusí znamenat menstruaci. Třeba se embryo zabydluje. a pátý den jebopravdu brzy. To ke et nebo ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.1.16 10:06

@montty jak dlouho spinis? Spineni muze byt i utrogestanem. Jakeho stadia bylo embryo? Drzim pesti, drz se :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.