Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 kiki myslím na Tebe a mimco ![]()
Ja mám jít zitra na kontrolu a přemýšlím jestli vůbec jít do toho ketu nebo ne. Bojím se že je pozdě a ona si to neuvedomi
@Netaneta @kratjana @missy-m @Peťka26 @adrusenkaaa @pajinkapajinka @oskárek59 Holky moc děkujeme
Náš mrňousek už se nalodil, tak doufám, že to tentokrát zvládne
Na KET jsem měla Kafku - a bylo to skvělý, můj první trasnfer bez manžela (ach ta práce
), ale pan doktor byl úžasnej a empatickej
![]()
@Kikuška90
Super, tak je tam.
Konečně! Nevěsta pro ty naše chlapíky je na cestě! Už aby bylo za 14 dní. Ale tentokrát vůbec nepochybuju! ![]()
@kratjana
A Ty jsi v té Repromedě vůbec teda nebyla?
@montty
A co zavedli víte? Jak to proběhlo?
@Lalunta ja uz jsem doma, opět si musel pan doktor pomoci nůžkami a sestřička mi tlačit na břicho, aby mi tam tu žabičku mohl uložit. Manžel trpěl na sále se mnou.Hned jsem začala krvacet z čípku, tak jeste měnil katetr, ale musím říci, ze byl skvělý.
@Kikuška90 Neodjizdela jsi modrou fabii? Jinak hodně štěstí ať se prdolka zavrta
@montty jooj tak nic prijemnyho ![]()
. Ale tezke zacatky, lehke konce ![]()
![]()
@montty Ahooj
Jo jo, odjížděla, my jsme spolu seděli u stolečku, vid?
.. Téééda to mě mrzí, že to probíhalo takhle těžce
Ale Dr. Kafka je skvělej, vid?
.. Musíme těm našim holčičkám věřit
![]()
@Lalunta Díky díky
No věřím, to víš, že jo, ale je to takové těžké, přeci jen už potřetí… uvidíme
![]()
@Kikuška90 super. tesim se az nam za 2 tydny reknes skvelou zpravu.
ze srdce drzim palce.
Příspěvek upraven 28.12.15 v 18:06
@montty dobre to dopadne.uz se tesim az nam tady budete psat, ze mate nejake priznaky. drzim ze srdce palce
@Lalunta nooo… Nebyla… Uvidím co mi zitra řekne. Tak nějak s tím užnnepocitam. Bojím se že i kdyby řekla že je všeoOK a že ovulace teprave bude tak že se i přesto embryo nechyti. Přece jen můj cyklus má být 30 dnů a ne 38. Co byste dělaly vy holky?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.