Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta ja právě naposled měla cyklus místo 30dnu 38. Třeba bude opět dlouhý a to užbych v nničem neviděla problém.
@Lalunta píše:
@Kikuška90
Jupí, tak v pondělí.![]()
Moc na Tebe budu myslet, ať se to povede!
![]()
![]()
Děkujii.. věříme, že snad už ano, je to náš 3. transfer ![]()
@kratjana píše:
Holky ja jsem ji napsala jestli se třeba nespletla jestli si nemyslela žeje dnes ppátek kdyžod zzítřka vlastně uždnes neordinuje. Jestli bych o ssvátcích neměla zajet do Brna… Ještě nenapsla. Jsem zvědavá DDělají tam vůbec prohlídky o svátcích? Nebo jen transfery…
Určitě tam jsou i přes svátky, já si mám volat v sobotu,26.12., do laborky a zeptat kdy mám přijít na KET a taky tam chceme v tu sobotu jet a nechat si ověřit podpisy. Myslela jsem, že to uděláme až v to pondělí, ale manžel musí být v práci, tak jedeme už v sobotu.
Holky moje preji Vam Stastne a Vesele Vanoce.At pod stromeckem najdeme zdravi, lasku, pozitivni tehotenske testy a hlavne pristi rok at mame vsechny sva detatka u sebe.
![]()
Ahoj holky
Tak zítra si jdu pro toho našeho mrňouska na 10:30
![]()
@Kikuška90
tak drzim pesti at je vsechno v poradku a pristi rok jste rodinka ![]()
![]()
![]()
@Kikuška90
budeme ti držet palečky aby se mimís pořádně zakousl a pustil se až za 9.měsíců ![]()
@montty taky moooooooc drzim pesti ![]()
… budete holky dalsi vlna repromedacku ![]()
Doufam ze se k Vam zachvilku pridam, 6.1 jdeme s muzem na konzultaci a pak uvidíme co nam řeknou. Výsledky uz bysme meli mit hotove.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.