Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Jani, tak jak jsem ti psala na messeger. Kašli na tu doktorku, a jdi v pátek do repromedy na kontrolu.Jde videt, že to bere všechno na lehkou váhu. A když se dozví, že jsi jela do repromedy, tak si aspon uvědomí, že je neschopná, a bude příště ohleduplnější k další pacientce!!!
Holky co jsem četla tak doktor Texl z heliosu psal, že na ket, et stačí i 5mm. A tedka mě napadlo, jaktože mi nekotrolovali sliznici při ET???Mě nikdo nic nekotroloval. ![]()
@kratjana Dobrý den, prosím o radu, nyní mě čeká 3 IVF s darovanými oocyty a chci udělat maximum pro to, aby těhotenství vyšlo. Mám nyní sliznici 6 mm, stačí to na úspešné těhotenství.
odpoved od Dr. Textla z heliosu.
Dobrý večer, paní Lenko,
6 mm endometrium je krásné endometrium. O úspěchu transferu rozhoduje více kvalita embrya. Stačilo by i 5 mm.
@kratjana
myslím, že určitě to nebudou řešit s tvojí doktorkou..
v Repromedě jsou dobří doktoři a posoudily by UTZ dle své úvahy..
snad ti odepíší a jak jsem ti psala být tebou tak jdu na UTZ v ten pátek
@adrusenkaaa píše:
Holky co jsem četla tak doktor Texl z heliosu psal, že na ket, et stačí i 5mm. A tedka mě napadlo, jaktože mi nekotrolovali sliznici při ET???Mě nikdo nic nekotroloval.
V Repromedě siznici v den transferu nekontrolují..
alespoň mě to nedělaly nikdy a ani nevím o ostatních holkách.. ![]()
@oskárek59 píše:
V Repromedě siznici v den transferu nekontrolují..
alespoň mě to nedělaly nikdy a ani nevím o ostatních holkách..
no mně taky v den zavedeni sliznici nekonteolovali
Holky ja cetla ze bez ovulace nenaroste sliznice vubec a opravdu pry staci 5 mm a aby se sliznice zvysila kdyz neni az tak vysoka, tak pichaji male davky fhs nebo jak se to jmenuje ![]()
@kratjana Kočko, vyprdni se na doktorku a val do Repromedy. Já teda nikdy nativ neměla (holt ovulace je pro moje tělo sprostý slovo), ale přijde mi teda pozdě, aby tě kontrolovala až 21DC. I když máš dlouhý cykly. Byla by škoda prošvihnout příležitost. Držím moc pěsti, aby se to nějak utřepalo, nic jsi neprošvihla a KET vyšel ![]()
@kratjana
Jednoznačně šupej do Repromedy. Moje zkušenost, ze které vzešel náš chlapeček: 10DC byla sliznice 6mm (Tokareva se na to moc netvářila), 13DC 8,7mm (prej dobrý, ale ještě to radši zkontrolujem), 15DC 10mm (super a píchly mi hned ovitrelle), transfer byl 21DC. Cykly mám cca 28 dní. Tokareva říkala, že by měla být sliznice aspoň 7mm, ale že nezáleží jen na výšce, ale i na kvalitě. Musí být prý šťavnatá.
Jeď tam a budeš mít klid, že jsi pro to udělala max. Dej si dvojku červenýho a hoď se co nejvíc do klidu, zaměstnej se něčím. Moc držím palce!!!
@Kikuška90
Jupí, tak v pondělí.
Moc na Tebe budu myslet, ať se to povede!
![]()
Holky ja jsem ji napsala jestli se třeba nespletla jestli si nemyslela žeje dnes ppátek kdyžod zzítřka vlastně uždnes neordinuje. Jestli bych o ssvátcích neměla zajet do Brna… Ještě nenapsla. Jsem zvědavá DDělají tam vůbec prohlídky o svátcích? Nebo jen transfery…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.