1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
22.12.15 17:02

@kratjana Jani, tak jak jsem ti psala na messeger. Kašli na tu doktorku, a jdi v pátek do repromedy na kontrolu.Jde videt, že to bere všechno na lehkou váhu. A když se dozví, že jsi jela do repromedy, tak si aspon uvědomí, že je neschopná, a bude příště ohleduplnější k další pacientce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.12.15 17:03

Holky co jsem četla tak doktor Texl z heliosu psal, že na ket, et stačí i 5mm. A tedka mě napadlo, jaktože mi nekotrolovali sliznici při ET???Mě nikdo nic nekotroloval. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.12.15 17:15

@kratjana Dobrý den, prosím o radu, nyní mě čeká 3 IVF s darovanými oocyty a chci udělat maximum pro to, aby těhotenství vyšlo. Mám nyní sliznici 6 mm, stačí to na úspešné těhotenství.

odpoved od Dr. Textla z heliosu.

Dobrý večer, paní Lenko,

6 mm endometrium je krásné endometrium. O úspěchu transferu rozhoduje více kvalita embrya. Stačilo by i 5 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
22.12.15 17:19

@kratjana
myslím, že určitě to nebudou řešit s tvojí doktorkou..
v Repromedě jsou dobří doktoři a posoudily by UTZ dle své úvahy..
snad ti odepíší a jak jsem ti psala být tebou tak jdu na UTZ v ten pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
22.12.15 17:21
@adrusenkaaa píše:
Holky co jsem četla tak doktor Texl z heliosu psal, že na ket, et stačí i 5mm. A tedka mě napadlo, jaktože mi nekotrolovali sliznici při ET???Mě nikdo nic nekotroloval. :think:

V Repromedě siznici v den transferu nekontrolují..
alespoň mě to nedělaly nikdy a ani nevím o ostatních holkách.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.12.15 17:52
@oskárek59
@oskárek59 píše:
V Repromedě siznici v den transferu nekontrolují..
alespoň mě to nedělaly nikdy a ani nevím o ostatních holkách.. :nevim:

no mně taky v den zavedeni sliznici nekonteolovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.15 18:09

Holky ja cetla ze bez ovulace nenaroste sliznice vubec a opravdu pry staci 5 mm a aby se sliznice zvysila kdyz neni az tak vysoka, tak pichaji male davky fhs nebo jak se to jmenuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
22.12.15 21:24

Ja jdu na zavedení 20. Den a mám KET v nativu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
22.12.15 22:20

@kratjana Kočko, vyprdni se na doktorku a val do Repromedy. Já teda nikdy nativ neměla (holt ovulace je pro moje tělo sprostý slovo), ale přijde mi teda pozdě, aby tě kontrolovala až 21DC. I když máš dlouhý cykly. Byla by škoda prošvihnout příležitost. Držím moc pěsti, aby se to nějak utřepalo, nic jsi neprošvihla a KET vyšel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
22.12.15 23:23

@kratjana
Jednoznačně šupej do Repromedy. Moje zkušenost, ze které vzešel náš chlapeček: 10DC byla sliznice 6mm (Tokareva se na to moc netvářila), 13DC 8,7mm (prej dobrý, ale ještě to radši zkontrolujem), 15DC 10mm (super a píchly mi hned ovitrelle), transfer byl 21DC. Cykly mám cca 28 dní. Tokareva říkala, že by měla být sliznice aspoň 7mm, ale že nezáleží jen na výšce, ale i na kvalitě. Musí být prý šťavnatá. :mrgreen: Jeď tam a budeš mít klid, že jsi pro to udělala max. Dej si dvojku červenýho a hoď se co nejvíc do klidu, zaměstnej se něčím. Moc držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
22.12.15 23:26

@Kikuška90
Jupí, tak v pondělí. :srdce: :andel: Moc na Tebe budu myslet, ať se to povede! :palec: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
22.12.15 23:27

@kratjana
Oprava: transfer byl 22DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.12.15 00:15

To jsou o u testy 1.pátek. 2. Sobota. 3 a 4.dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.12.15 00:16

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.12.15 00:19

Holky ja jsem ji napsala jestli se třeba nespletla jestli si nemyslela žeje dnes ppátek kdyžod zzítřka vlastně uždnes neordinuje. Jestli bych o ssvátcích neměla zajet do Brna… Ještě nenapsla. Jsem zvědavá DDělají tam vůbec prohlídky o svátcích? Nebo jen transfery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.